Community Status Updates
Yunancy → animeotaku07
[B]ωωωωω σου αρεσει και εσενα το vampire knigt?wow ρε συ εγω ποτε δεν πορωνομαι με ανιμε..αλλα αυτη τη φορα πρεπειι να κανω μια εξερεση^^ενα θα σου πω....παρακολουθησα το vampire knight μεσα σε 1 μερα και τις 2 σεζον μονοκοπανια!λολ εχω διαβασει και το μανγκα!ασε....εσενα ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου ηρωες?^^[/B]
[B]σορρυ για την καθυστεριμενη απντηση![/B]
Jan 13 2009 12:06
Yunancy → c.h.a.r.m
[B][COLOR=blue]οκ απο οτι φενεται σου αρεσουν πολλα απο τα ανιμε που μου αρεσουν και εμενα,γα ποιο θελεις απο αυτα να σχολιασουμε?^^[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]σου αρεσει το[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]elfen lied ?παπαπααπα ειχα δει ενα μικρο αποσπασμα στο youtube...και χεστηκα πανω μου,ρε συ ειναι πολλυ βιαιο..πως το μπορεις?λολ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]το devil may cry τωρα το ξεκινησα να το βλεπω αλλα ρε συ δεν μου αρεσει...δεν εχει καμια χεση με το βιντεο παιχνιδι Τ.Τ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]ρε συ στο ανμε εχουν βαλει και αρκετο αιμα και ασε που ειναι πολλυ σκοτεινες οι σκηνες και ζαλιζεσαι ΧΔ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]εγω το Φεβρουαριο θα γινω 18..κι μενω Αθηνα[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]εσυ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]σορρυ για την καθυστεριμενη απαντηση[/COLOR][/B]
Jan 13 2009 11:58
Yunancy → Dark_Venus
[B]ok τοτε αφου μπαινεις σπανια θα σε κανω add στο μσν^^[/B]
[B]το μαιλ μου να εχεις υποψην ειναι[/B]
[EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B]yunancy@hotmail.com[/B][/EMAIL]
[B]θα σε προστεσω το βραδυ οταν μπω νλινε γιατι μονο τοτε προλαβαινω^^[/B]
Jan 13 2009 11:52
Hanzo → psofia
Περαστικα σου σοφια...
Σημερα εγραψα απλα σαπια ρε.....ουτε καν ολοκληρωσα την εκθεση....
δεν ξερω βαριομουν και ηρθα σπιτι και τωρα παω για υπνο :P
Jan 13 2009 11:45
psofia → Hanzo
Εγώ είμαι πολύ άρρωστη και δεν ήρθα ούτε σήμερα.
Εσύ έμαθα δεν πήγες χτες. Σήμερα τελικά πήγες?
Jan 13 2009 11:07
lily → Cassiel
Και να φαναταστείς ότι το "ρέψιμο" και "ξύλο" ειναι οι καλές πτυχες του χαρακτηρα μου. Αρα σιγουρα δεν αποτελούν hobby... Πως περασατε την Κυριακη? Δεν παιξατε ξυλο μεταξύ σας? Εμενα παντα περιμενετε να σας τις βρεξω? Χαθηκατε καμοια φορα? Ετσι για να μην χαλάμε την συνηθεια... Say YES!!!
Jan 13 2009 10:41
lily → Camus
Sorryyy!!! Πολύ sorry!!! Ελατε ξανά εσεις και υπόσχομαι να μην ξαναλείψω απο τις συναντήσεις μααααας!!!! Ναι??? Ποτε λοιπόν πότε μας ξαναρχεστε???
Jan 13 2009 10:31
Nightwalker → Yunancy
Σχεδόν κάθε καλοκαίρι πηγαίνω. 1-2 καλοκαίρια δεν έχω πάει!
Όταν βρεις ευκαιρία να πας (όχι μόνο Φινλανδία - αν και είναι η καλύτερη:P), γενικά εξωτερικό. Είναι αρκετά διαφορετικά τα πάντα. Και έχει πολλά να δεις!
Jan 13 2009 09:51
Six Winged Angel → psofia
Χεχ, thanks! xD Άντε υπομονή λίγους μήνες ακόμα! Χμμ για αυτό το cosplay δεν το βλέπω να έρχομαι (παίζουν διάφορα αυτή την εβδομαδα :/), αλλά στο επόμενο σίγουρα! ;p
Jan 13 2009 07:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed