Community Status Updates

endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™
το εχω παρατηρησει πολυ καιρο αλλα ολο ξεχναω να σε ρωτησω...........
[B]ποια λυσαρα/fangirl/perv εφτιαξε την υπογραφη σου;;;;;;;;;[/B]

Radagast → Nighteyes
Πω αμάν με το gits. (είπα να μην σε κράξω στο forum) :(
Ίσως φταίει ότι περίμενες κάποιο σενάριο ή ότι το είδες αφού πρώτα έχεις ασχοληθεί με άπειρα scifi. Η επιτυχία του και η αξία του πάντως δεν οφείλεται ούτε στους χαρακτήρες ούτε στο σενάριο, αλλά σε κάποιες συζητήσεις που έχει μέσα που είναι άκρως ενδιαφέρον για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Και οι φιλοσοφικές πτυχές που έχουν αυτές. Επίσης δε μπορεί να μη πρόσεξες την κορυφαία ατμόσφαιρα και μουσική. Είναι απίστευτο το feeling. Tη πρώτη φορά που το είδα στα 18 μου δε με είχε ξετρελάνει τόσο ούτε εμένα. Με κάθε έξτρα προβολή όμως στη πορεία το λάτρεψα για πολλούς λόγους. Για μένα είναι αθάνατο movie μαζί με το blade runner, δε νομίζω πως ο χρόνος μπορεί να το φθείρει.
Τώρα όσο αφορά το gto και berserk, εκτός απ'το ότι γίνονται πολύ καλύτερα later, η αλήθεια είναι πως απευθύνονται περισσότερο σε males και ακόμη περισσότερο σε ηλικίες 16-25 χρονών οπότε δεν απορώ αν δεν σε ξετρελάνουν.
Το ninja scroll, λογικό που δεν σου άρεσε. Ίσως να θες να τσεκάρεις την καλύτερη δουλειά όμως του συγκεκριμένου σκηνοθέτη-δημιουργού που είναι το vampire hunter d bloodlust το movie. Αυτό πραγματικά αξίζει όσο λίγα. Αυτά.

Zauk-Lain-
→
Adventurer
E θα το καθηστερισουμε πολυ ακομα εκεινο το ποστακι?Εγω αμα κανω θα βγει double Post...Ελα,Ελα να οργανωθουμε!

Zauk-Lain-
→
Adventurer
Δεν εχω κανενα προβλημα ρε!Απλα υπολογιζε καπως ωστε τα παιδια που εχουν ακομα school και θελουν να σκασουν μυτη να μπορεσουν.Αν και δεν νομιζω να το δουν...

neeTHREE → Chaos-Silver
Και με τον Σιλβερ στο φορουμ ειμαστε κομπλε |:

Adventurer
→
Zauk-Lain-
Μπακα! Το λοιπον, αν το πουμε τρεις η ωρα στην Καμαρα σε βολευει ή θες νωριτερα;

Zauk-Lain-
→
Adventurer
ναι ρε πες.Εκανα λαμακια καταλαθος εγραψα 14/02/09....Ε καλα δεν χαθηκε ο κοσμος πες και οσοι μπορεσουν.Εγω υποψην οτι κατα τις 6-7 θα πρεπει να παω στο γηπεδο ε!Οποτε κανονισε την ωρα.

akane → Yunancy
ααχ ηταν πρ πλ ωραια....δεν ηθελα να γυρισω....εσ απο αθηνα εισαι????

Nighteyes → Erisadesu
Ωραία, τώρα γίναμε τρεις.:hahaha:
Προς τι όμως ο εντυπωσιασμός;:nosey:

Adventurer
→
Zauk-Lain-
Ποιος τι που; Αυριο ερχεσαι; Στο thread [URL="http://www.anime.gr/forums/meetings-%D0%F1%EF%E2%EF%EB%DD%F2/5978-%C7-%C8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%DF%EA%E7-%F5%F0%EF%E4%DD%F7%E5%F4%E1%E9-11.html#post274229"]ειπες[/URL] θα ανεβαινες Φεβρουαριο :oo:
Οχι τιποτ'αλλο αλλα σχεδον ολα τα παιδια που ηταν την αλλη φορα δεν μπορουν μεσοβδομαδα (o Roriconfan δεν μπορει να κατεβει απ'το χωριο του, ο LastQuincy εκτος πολης, η Hitorinai Kokoro φροντιστηριο, ο Melkor διαβαζει οπως μαλλον και η Videl). Οσο για μενα στις 10 το πρωι ειμαι στο δευτερο ονειρο :P Η Lily ομως ειναι ευκαιρη και θα χαρει να σε δει οποτε στειλ'της ενα μηνυμα, θες να πω και στο thread για συναντηση καποια ωρα στην Καμαρα και οποιος μπορεσει;

Erisadesu → Nighteyes
η κυρία έχει διαβάσει Isaak Asimov...
μπορεί να είμαστε μόνο εγώ και ο Dante80
που το έχουμε κάνει σε όλο το φόρουμ
λολ
συνεχίζεις να με εντυπωσιάζεις λολ