Community Status Updates

psofia → Hanzo
Εγώ είμαι πολύ άρρωστη και δεν ήρθα ούτε σήμερα.
Εσύ έμαθα δεν πήγες χτες. Σήμερα τελικά πήγες?

lily → Cassiel
Και να φαναταστείς ότι το "ρέψιμο" και "ξύλο" ειναι οι καλές πτυχες του χαρακτηρα μου. Αρα σιγουρα δεν αποτελούν hobby... Πως περασατε την Κυριακη? Δεν παιξατε ξυλο μεταξύ σας? Εμενα παντα περιμενετε να σας τις βρεξω? Χαθηκατε καμοια φορα? Ετσι για να μην χαλάμε την συνηθεια... Say YES!!!

lily → Camus
Sorryyy!!! Πολύ sorry!!! Ελατε ξανά εσεις και υπόσχομαι να μην ξαναλείψω απο τις συναντήσεις μααααας!!!! Ναι??? Ποτε λοιπόν πότε μας ξαναρχεστε???

Nightwalker → Yunancy
Σχεδόν κάθε καλοκαίρι πηγαίνω. 1-2 καλοκαίρια δεν έχω πάει!
Όταν βρεις ευκαιρία να πας (όχι μόνο Φινλανδία - αν και είναι η καλύτερη:P), γενικά εξωτερικό. Είναι αρκετά διαφορετικά τα πάντα. Και έχει πολλά να δεις!

Six Winged Angel → psofia
Χεχ, thanks! xD Άντε υπομονή λίγους μήνες ακόμα! Χμμ για αυτό το cosplay δεν το βλέπω να έρχομαι (παίζουν διάφορα αυτή την εβδομαδα :/), αλλά στο επόμενο σίγουρα! ;p

red pyramid → himawarinosekai
Απαντώ στη πλύση εγκεφάλου και περιμένω επόμενο χτύπημα :P
[url=http://www.youtube.com/watch?v=9emHbujls_c&feature=related]YouTube - Utena OST1 - Tenshi Souzou Sunawachi Hikari (EP#7)[/url]

Mad_Hatter
→
Azathoth
οεο απορω πως και δε σου ειχα κανει friend request εσενα τοσο καιρο :P
Δε πειραζει, κανω τωρα, καλλιο αργα παρα ποτε :P

Seirios → Umi no Ossan
αωριο το πρωι θα ειναι ετοιμο..και εχει και εκπληξουλα μεσα...θα δεις :)

Radagast → zade
Ναι για ποιον άλλον να πρόκειται :P. Είναι το τεμπέλικο spot στο team (που λέει ο λόγος), άλλωστε μόνο για κάτι τέτοιο παίζει χρόνος. ^^ Κι αυτό με τα ζόρια. Καλά αυτός ο μήνας δεν υπάρχει, από 5Φλεβάρη θα ξαναβρώ ελεύθερο χρόνο... Εσύ όλα καλά;

Orion19 → AnO!
Οκ... Θα προσπαθήσω να μη σε θίξω...Ή το όνομά σου άλλαξε και δε σε αναγνωρίζω ή σε λάθος profile το άφησες το μήνυμα...
Μη θυμώσεις, αλλά...ποιά είσαι; :emptyonexg1: