Community Status Updates
Yunancy → sickdrummer
[B]aa ωραια θα περασες..εγω Αθηνα εκατσα λολ συνηθως το Πασχα και τα Χριστουγεννα δεν κατβαινω χωριο λογω υγρασιας και ασε που δεν εχει και πολλυ κοσμο ΧΔ[/B]
[B]τι νεα?^^[/B]
Jan 12 2009 19:04
Yunancy → papadevil
[B]aaa και εσυ σαπιες στο διαβασμα οπως εγω?τι κατευθυνση εισαι?[/B]
[B]εγω Αθηνα εκατσα,δεν κατεβαινω το Πασχα και τα Χριστουγεννα στο χωριο γιαι λολ εχει υγρασια και δεν εχει και πολλυ κοσμο ΧΔ[/B]
[B]ασε που ειμουν αρωστη χριστουγενιατικα ΧΔ λολ[/B]
Jan 12 2009 18:33
Cassiel → lily
Γιατί δεν ήρθες βρε την Κυριακή να πλακωθ....εεε, να τα πούμε πάλι όλοι έτσι πάλι ωραία που ήμασταν μαζεμένοι:hahaha:.Δεν πιστεύω από το πολύ μεταμεσονύκτιο ξυλ...εμ...παιχνίδι...να ήσουν κομμάτια όπως λες και αυτό να έφταιγε:bike::fromabove:.Ξέχασες να βάλεις στα interests σου και τα "ρέψιμο","ξύλο" και "αποπροσανατολισμός καημένου κοσμάκη":orly:.Πλάκα κάνω μην τα πάρεις σοβαρά:Blissfull:.
Jan 12 2009 18:30
Yunancy → akane
[B]αααα τυχερη πηγες Βερολινο?ηταν ωραια στο Βερολινο?[/B]
[B]πωπω εγω ποτε δεν εχω παει εξωτερικο Τ.Τγια ενα συγκεκριμενο λογο..λολ[/B]
Jan 12 2009 18:24
Raven Princess → ANM
Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω τα ιδια περναω!!!Μεχρι τωρα κατι εβλεπα απο δω και περα ομως θα προσπαθησω να τα ελατωσω γιατι και εγω εθιζομαι και δυσκολα σταματαω και ουτε που καταλαβαινω πως περναει η ωρα.Οποτε ειπα για την ωρα στοπ για να διαβασω και μετα ειλικρινα οπως λεει και ο αδερφος μου ''θα καω στον υπολογιστη με επεισοδια'!!!!!Αληθεια τι κατευθυνση εισαι???Που θες να περασεις??
Jan 12 2009 18:17
Phantom Duck → Babba
Πρόσθεσα link για το παλιότερο thread στο θέμα που άνοιξες. Κάνε όποια αλλαγή θέλεις αν δεν σου αρέσει ;)
Jan 12 2009 16:38
animeotaku07 → Animefrick
οχιιι my anime.. MY KINGDOM HEARTS :D we could be friends? ειμαστε και οι διο animefreaks ετσι και αλλιως ^.^ και ειμαι πολυ obsessive με το kingdom hearts...
λοιπον παιζω--
KHI- τωρα και την 5th time! [ειμαι στο Agrabah DAMNNIT!]
KHII- τωρα και την 6th time lol αλλα δεν ξερω ποθ ειμαι αυτη την-- ΑΗΗΗΗ! ξερω που ειμαι! Πεθαινω εναντιον τον Xaldin. Monkey dude =.=
Ωραιο Sig o(^.^)o
Jan 12 2009 15:46
lily → AnO!
Αλήθεια? Ξες ποσο αδυναμία εχω στα σχεδια σου!!!! Θελω να τα δωωωωωωωω!!!!
Plzzz!!!! Θα σου δειξω και γω δικά μου!!!!! Παει?
Jan 12 2009 15:37
Baktiridion → SouLSLayeR
ΑΑΑ thanks!!Που το είπες κιόλας γιατί δεν θα το έβλεπα.Arigato!
Jan 12 2009 15:37
Adventurer → noname
Αγνοησε plz το post μου στο waifu/husbando thread, μαλλον μεθυσμενος ημουν οταν το εγραφα :'D Συγνωμη για την αναστατωση.
Jan 12 2009 15:01
AnO! → lily
χαχαχ..εδω πανω στο Ασβεστοχωρι εχει κωλοκρυο,ασχετα αν ο ηλιος λαμπει ψηλα στον ουρανο..
την κυριακη δεν πηγα με τα παιδια..οχι πως εκανα κ διαβασμα της προκοπης..τζοντες με ξωτικα και μαγους σχεδιαζα:P κουραγιο με την εξεταστικη!θα περασει^^
Jan 12 2009 14:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed