Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → psofia

Χεχε, τι εχεις εσυ? Δεν φορτώνεις καλα? Έχεις κ εσυ fatal errors XD? Περαστικα οτι κ να ειναι :Ρ Εγω μια χαρα. Ε αρχιζει κ η εξεταστικη τωρα :Ρ Οποτε καταλαβαινεις...Διαβαζω λιιιιιιιιιιιιιγο >_< Ναι λεω οτι θα ερθω αυριο,δεν νομιζω να μεινω μεσα να διαβασω :Ρ χεχε Κ εσυ λογικα θα ερθεις,ε?
Jan 16 2009 00:29
Photo

Seraphimon-T.K. → Tea-chan

:if::if::if: Ευχαριστω πολυ Teachan :3 Εκπληκτικό σχεδιο :nbleed:
Jan 16 2009 00:26
Photo

Melkor → digitaltracker

σε ευχαριστω αδελφε, νασαι καλα. δεν πειραζει, και ετσι καλη ειναι
Jan 16 2009 00:08
Photo

Anelis → Erisadesu

:hahaha: ε αφού τον παντρεύτηκα που τον παντρεύτηκα τον mad hatter μου είπα να τον εκθρονίσω προσωρινά από το αβα μου
Jan 16 2009 00:06
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Προσπαθώ να στείλω μήνυμα εδώ και άπειρη ώρα αλλά έχω συνέχεια error. Αnyway καλά καλά παραβλέπω το σαδιστικό σχόλιο. Είμαι υπεράνω κυρία μου:tensai::tensai:. I'll see you next year:try::try::try::try:.
Jan 15 2009 22:41
Photo

sunday → psofia

χαχα, ποκεμόνιασα χωρίς να το ξέρω... Ω, ευχαριστώ!
Jan 15 2009 22:11
Photo

Casshern → psofia

ase ta zorilikia tora :P xd, stilto se private message :P ,private einai dn fainete thes dn thes xd
Jan 15 2009 22:02
Photo

Casshern → psofia

[I]oxi re ntaxei, anevasmeni einai, alla oxi toso, gyro sto 16 pistevo me 17 to poly, k logiko na diavazeis, an thes na peraseis aftos einai o monos tropos , btw steile k s message to msn s, giati variemai na milao apo edo :P xd[/I]
Jan 15 2009 21:55
Photo

psofia → miko-chin

Ναι το μόνιμο πρόβλημα φύλου στο AS: "Αυτό που βλέπω είναι άντρας ή γυναίκα?""Να αισθάνομαι άσχημα που θεωρώ το Rosiel θεό παρόλου που τον περνάς και για γυναίκα?" κτλ. Κira ο υπέρτατος, ο απόλυτος, κούκλος και... ΑΝΤΡΑΣ ρε γαμώτο! XD
Jan 15 2009 21:43
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Δεν ξέρω έχω να βάλω θερμόμετρο από χτες. Νομίζω πως δεν έχω, γιατί αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Είμαι, όμως, πολύ κρυωμένη και πτώμα. Eίσαι τόσο γλυκούλης σποιλερατζής όμως. ^^
Jan 15 2009 21:39
Photo

SouLSLayeR → ayaubu

Ομιτζί!!! Σε παρακαλώ!!....Πες μου στα γρήγορα πώς φτιάχνεις το godlike ramen σου! Είδα και τα υλικά που έχεις γράψει κάτω από τη φωτογραφία,τι άλλο μπορώ να βάλω?
Jan 15 2009 21:30
Photo

miko-chin → psofia

thanks για την διευκρίνιση.Αν και κάτι είχε πάρει το μάτι μου στις σημειώσεις της mangaka οτι δεν είναι σίγουρο το φύλο του/της αλλά τον προτιμώ άνδρα να σου πω την αλήθεια.Γενικά είναι ένα φαινόμενο που μου την σπάει στο sanctuary...ευτυχώς που δεν έκαναν και τον Kira κάτι ανάλογο!!!
Jan 15 2009 21:20
Photo

Hatake Kakashi → psofia

Θα κανατε ενα search sto google :D Πως εισαι ο πυρετος επεσε?
Jan 15 2009 21:10
Photo

Casshern → psofia

[I]axa, toso ligo :P xd, gia tin aggliki iksera, oti eixan anevei oi vaceis, alla toso poly? :p lol xd, k 18 000+ i eliniki..., good luck ti na s po xd, fantazomai ''lioneis'' sto diavasma e? xd[/I]
Jan 15 2009 21:08
Photo

SirJim → psofia

Τι να σου πω..... Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα....
Jan 15 2009 21:00