Community Status Updates

Seraphimon-T.K. → psofia
Χεχε, τι εχεις εσυ? Δεν φορτώνεις καλα? Έχεις κ εσυ fatal errors XD? Περαστικα οτι κ να ειναι :Ρ
Εγω μια χαρα. Ε αρχιζει κ η εξεταστικη τωρα :Ρ Οποτε καταλαβαινεις...Διαβαζω λιιιιιιιιιιιιιγο >_<
Ναι λεω οτι θα ερθω αυριο,δεν νομιζω να μεινω μεσα να διαβασω :Ρ χεχε Κ εσυ λογικα θα ερθεις,ε?

Seraphimon-T.K. → Tea-chan
:if::if::if:
Ευχαριστω πολυ Teachan :3 Εκπληκτικό σχεδιο :nbleed:

Melkor → digitaltracker
σε ευχαριστω αδελφε, νασαι καλα. δεν πειραζει, και ετσι καλη ειναι

Anelis → Erisadesu
:hahaha:
ε αφού τον παντρεύτηκα που τον παντρεύτηκα τον mad hatter μου
είπα να τον εκθρονίσω προσωρινά από το αβα μου

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Προσπαθώ να στείλω μήνυμα εδώ και άπειρη ώρα αλλά έχω συνέχεια error.
Αnyway καλά καλά παραβλέπω το σαδιστικό σχόλιο. Είμαι υπεράνω κυρία μου:tensai::tensai:.
I'll see you next year:try::try::try::try:.

Casshern → psofia
ase ta zorilikia tora :P xd, stilto se private message :P ,private einai dn fainete thes dn thes xd

Casshern → psofia
[I]oxi re ntaxei, anevasmeni einai, alla oxi toso, gyro sto 16 pistevo me 17 to poly, k logiko na diavazeis, an thes na peraseis aftos einai o monos tropos , btw steile k s message to msn s, giati variemai na milao apo edo :P xd[/I]

psofia → miko-chin
Ναι το μόνιμο πρόβλημα φύλου στο AS: "Αυτό που βλέπω είναι άντρας ή γυναίκα?""Να αισθάνομαι άσχημα που θεωρώ το Rosiel θεό παρόλου που τον περνάς και για γυναίκα?" κτλ.
Κira ο υπέρτατος, ο απόλυτος, κούκλος και... ΑΝΤΡΑΣ ρε γαμώτο! XD

psofia → Hatake Kakashi
Δεν ξέρω έχω να βάλω θερμόμετρο από χτες. Νομίζω πως δεν έχω, γιατί αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Είμαι, όμως, πολύ κρυωμένη και πτώμα.
Eίσαι τόσο γλυκούλης σποιλερατζής όμως. ^^

SouLSLayeR → ayaubu
Ομιτζί!!!
Σε παρακαλώ!!....Πες μου στα γρήγορα πώς φτιάχνεις το godlike ramen σου!
Είδα και τα υλικά που έχεις γράψει κάτω από τη φωτογραφία,τι άλλο μπορώ να βάλω?

miko-chin → psofia
thanks για την διευκρίνιση.Αν και κάτι είχε πάρει το μάτι μου στις σημειώσεις της mangaka οτι δεν είναι σίγουρο το φύλο του/της αλλά τον προτιμώ άνδρα να σου πω την αλήθεια.Γενικά είναι ένα φαινόμενο που μου την σπάει στο sanctuary...ευτυχώς που δεν έκαναν και τον Kira κάτι ανάλογο!!!

Hatake Kakashi → psofia
Θα κανατε ενα search sto google :D
Πως εισαι ο πυρετος επεσε?

Casshern → psofia
[I]axa, toso ligo :P xd, gia tin aggliki iksera, oti eixan anevei oi vaceis, alla toso poly? :p lol xd, k 18 000+ i eliniki..., good luck ti na s po xd, fantazomai ''lioneis'' sto diavasma e? xd[/I]