Community Status Updates

c.h.a.r.m → Yunancy
eimai 18.5 k menw athens.. spoudazeis i twra teleiwneis likeio?
vasika an thes dwse msn na sxoliasoume apo ekei opoio thes...
to DMC ontws dn exei k polu sxesi me to game.. vsk exei ligo.. analoga me to poio apo ola exeis paiksei...
oso gia to elfen lied.. to 1o episodeio einai ipervolika viaio.. ta ipoloipa einai pio normal alla se kathilwnoun :D

iristella → Night Wizard Seal
Hey τι γίνεται?...... To avatar και η υπογραφή σου είναι τεράστια naruto manga spoilers. Καλό είναι να τα αλλάξεις καθότι ποστάρεις και στο Latest episode thread.....

sLingEr → robostav
Ναι ρε και εγω για αυτο εκανα τον κοπο .... ηθελα να το δω αυθεντικο .... καλα τα demons πρεπει να τα σπανε .....εχω ποροθει πιο παρα πολι με το τελευταιο chapter .........

Labrokratis → Erisadesu
Σιμς λάϊκ λοβ ατ δε φερστ σάϊτ (για να μην μας την μπουν που δεν μεταφράζουμε σωστά να' ουμ)

robostav → sLingEr
και εμενα κατι ανιψια με πρηξανε να το δω (το ανιμε του claymore) και σκαλωσα! τα πρωτα vol τα πηρα απο το αμαζον,αν και απ'οτι μου ειπανε στο depository bookstore τα στελνει χωριςεξοδα αποστολης. και επισης διαβαζονται τρομερα πιο ευχαριστα απο το onemanga.com,ευχαριστιεσαι το σχεδιο. αντε να δουμε τι ξυλο θα πεσει με τον isley και τα demons!

mono → amaya3
βασικα κανενα προβλημα^^ νομιζα οτι παρεξηγηθηκε αυτο που εγραψα και ειπα να το ξεκαθαρισω ετσι κι αλλιως just in case...περιττο τωρα που το σκεφτομαι αλλα δεν πειραζει...:)

sLingEr → robostav
ε ναι ρε c καμια σχεσει , εγω το anime ειδα και ποροθικα (δεν ηξερα τοτε), μετα διαβασα το manga , στην ουσια αν δεν ηταν το claymore μπορει να μην αρχιζα τα manga\
τεσπα εγω ενα vol που πιρα το πειρα απο ενα local βιβλιοπολιο ... εκανε καπου στις 20 μερες αν θυμαμαι καλα .. το εφερνε απο την αγγλεια συγκεκριμενα ... εσυ απο το iternet τα πηρες ???

Yoriyoshi
Γεία σου... Σχόρα με δεν τα ξέρω να τα δουλεύω αυτά τα μαραφέτια τώρα το είδα το μνμ. Τι κάνεις..;

Erisadesu → Sunabouzu
στο επεισόδειο 14 στο ending του gintama δείχνει την Erisabetsu (την πάπια )
να προχωράει και να κρατάει μια ομπρέλα θα ήθελα αν γίνεται εκείνο
για avatar. Onegai Shimasu!:nod2::nod2::nod2::nod2::nod2::nod2:

Darthnicolas → psofia
psofia λέει αχαχαχαχαχ
Τι λέει βρε ψυχή,τελευταία φορά σε είχα δει self-banned για διαβάσματα...Αφού ζεις ακόμα... ;p

animeotaku07 → Animefrick
και μενα! Πολυ μαρεσι ο Kadaj, ομως και τον:
Cloud, Yazoo, Vincent kai ton Sephiroth! Μαρεσει και τον Ζερο καλυτερα απ ολους! Αλλα δεν μπορω τα πω, στην αρχη μαρεσε και ο Καναμε...
Φυσικα [για τον L] λατρευω τον L! στα αγγλικα ομως ακουγετε περιεργος; καλυτερα στα Ιαπωνεζικα!!!
και συμφονω για την Kairi. Αλλα και τωρα ειναι λιγι σπαστικια =.="""

robostav → sLingEr
hey :-)
basika ta exo diabasei ola,exo parei kai 5-6 vol alla gia na stirikso kai ligo to otaku no sekai ta ypoloipa eipa na ta paraggeilo apo ekei gia na ton stirikso ligo alla argei poly o atimos...
tromero einai klaseis anotero apo to anime (klassika)
esy?

Adventurer → Noulis
Χρονος για να αλλαξεις απο αγγλικα σε ελληνικα στα Windows : Δυο δεκατα του δευτερολεπτου.
Χρονος για να γραψεις "sorry gia to greeklish alla biazomai :P [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]." : Περιπου πεντε δευτερολεπτα.
Οταν λοιπον μπορεις να συνδυασεις τη βιασυνη με το να τηρεις τους απαραιτητους κανονες ενος φορουμ, θα σε συμβουλεψω να το κανεις.

amaya3 → mono
hi!Αυτό που είπα στο Maria Holic thread για το yuri δεν το είπα επειδή παρεξήγησα αυτό που είπες ότι δεν το'χεις με τα yuri^^(Αυτό κατάλαβα από το 2ο post σου-ότι δηλ. αναφερόσοσυν στο δικό μου post.Αν πάλι δεν αναφερόσουν σε μένα,sorry for bothering u^^;; )