Community Status Updates

psofia → Hatake Kakashi
Aν δεν είχαμε και εσένα τι θα κάναμε εμείς οι narutards... :Ρ

psofia → SirJim
Εγώ στο irc είμαι μόνιμη θαμώνας. Παρόλο που ήμουν banned, γνώριζα τα πάντα στο forum, γιατί έμπαινα ως Guest.
Την κυρία με τους κορμούς παραδόξως τη συμπαθώ! XD

digitaltracker → Melkor
den thymamai pou to vrika.... alla sto esteila me email sto yahoo... vevaia einai skannarismeni eikona kai oxi digital art kai exei kati blocks san tou tetris... but still cowboy bebop rules

SirJim → psofia
:hahaha::hahaha::hahaha:
Από τότε που έφυγες από το forum, είχαμε πολλά φρούτα.... XP
Στο μεταξύ δεν έμπαινα και όπως έμπαινα το καλοκαίρι (το καλοκαίρι, μέχρι και irc έλιωνα)...
Που χρόνος για όλα αυτά? (ειδικά για το irc, που συνήθιζα να μπαίνω κατά τη μία και όσο πάει... Τώρα μπαίνω μόνο αν θέλω χάρη από τον Kenny...:hahaha:)
Οπότε έχω χάσει πολλά από δώ, αλλά την πλειψοφία την έχω παρατηρήσει....
Και αν κρίνω από αυτά που έχω παρατηρήσει, και από τις πράξεις σου θα δω και άλλα ακόμα.... :hahaha:
(Μου έρχονται στο μυαλό κάτι κορμοί π.χ. :hahaha:)

Casshern → psofia
[I]gimnastis(persi pali gia afto pigaina, enw piga poly kala sta agonismata, sta grapta gia ligo dn peraca gamoto) , i mia sxoli p m kentrise to endiaferon poly , exei sxesi me istoria,alla dn thimamai name , ecy?[/I]

Seirios → Tsunade-sama
den pirazei eimai mwegalopsuxos kai kalokardos kai se sugxorw....alla prepei na plhroseis kati tha vrw...xixixi

Melkor → digitaltracker
hiz digital
παιζει λινκ για το wallpaper στο post your desktop?

psofia → Putin
Bρήκα νέο θύμα. Για περισσότερες πληροφορίες, σε παραπέμπω στο profile μου. :Ρ

psofia → miko-chin
Μην είσαι τόσο σίγουρη για το φύλο του/της/του Mad Hatter. Απλά μια προειδοποίηση, για να μην πάθεις κανα shock μετά... χΔ

psofia → sunday
'Ασχετο: αυτό (gust) το έκανε ένα pokemon. ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι. :Ρ
Το profile σου είναι το πιο ωραίο απ'όσα έχω δει so far.

°•πίΟu-πίΟu•°™ → manuel
a εδω απαντησες λολολ..
Δεν το πιστευω οτι οντως αυτο θελει να κανει.. Τους γηραιοτερους θελει να ξεπαστρεψει κυριως, ολα τα υπολοιπα τα λεει για να παγιδευσει τους ακατσουκι. Οπως ειχε πει, οι ακατσουκι ειναι στα δικτυα του, οχι αυτοι στα δικα τους!!