Jump to content

Community Status Updates

Photo

Casshern → psofia

[I]nice nice xd, poso prepei na vgaleis? [/I]
Jan 15 2009 21:00
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Aν δεν είχαμε και εσένα τι θα κάναμε εμείς οι narutards... :Ρ
Jan 15 2009 21:00
Photo

psofia → SirJim

Εγώ στο irc είμαι μόνιμη θαμώνας. Παρόλο που ήμουν banned, γνώριζα τα πάντα στο forum, γιατί έμπαινα ως Guest. Την κυρία με τους κορμούς παραδόξως τη συμπαθώ! XD
Jan 15 2009 20:54
Photo

digitaltracker → Melkor

den thymamai pou to vrika.... alla sto esteila me email sto yahoo... vevaia einai skannarismeni eikona kai oxi digital art kai exei kati blocks san tou tetris... but still cowboy bebop rules
Jan 15 2009 20:49
Photo

SirJim → psofia

:hahaha::hahaha::hahaha: Από τότε που έφυγες από το forum, είχαμε πολλά φρούτα.... XP Στο μεταξύ δεν έμπαινα και όπως έμπαινα το καλοκαίρι (το καλοκαίρι, μέχρι και irc έλιωνα)... Που χρόνος για όλα αυτά? (ειδικά για το irc, που συνήθιζα να μπαίνω κατά τη μία και όσο πάει... Τώρα μπαίνω μόνο αν θέλω χάρη από τον Kenny...:hahaha:) Οπότε έχω χάσει πολλά από δώ, αλλά την πλειψοφία την έχω παρατηρήσει.... Και αν κρίνω από αυτά που έχω παρατηρήσει, και από τις πράξεις σου θα δω και άλλα ακόμα.... :hahaha: (Μου έρχονται στο μυαλό κάτι κορμοί π.χ. :hahaha:)
Jan 15 2009 20:39
Photo

Casshern → psofia

[I]gimnastis(persi pali gia afto pigaina, enw piga poly kala sta agonismata, sta grapta gia ligo dn peraca gamoto) , i mia sxoli p m kentrise to endiaferon poly , exei sxesi me istoria,alla dn thimamai name , ecy?[/I]
Jan 15 2009 20:37
Photo

psofia → Darthnicolas

Zεις? (_Sophia!!!_ here)
Jan 15 2009 19:48
Photo

Seirios → Tsunade-sama

den pirazei eimai mwegalopsuxos kai kalokardos kai se sugxorw....alla prepei na plhroseis kati tha vrw...xixixi
Jan 15 2009 19:44
Photo

Seirios → Erisadesu

ela mwre katavathos ths aresei! xaxaxaxa
Jan 15 2009 19:43
Photo

Melkor → digitaltracker

hiz digital παιζει λινκ για το wallpaper στο post your desktop?
Jan 15 2009 19:42
Photo

psofia → Putin

Bρήκα νέο θύμα. Για περισσότερες πληροφορίες, σε παραπέμπω στο profile μου. :Ρ
Jan 15 2009 19:36
Photo

psofia → miko-chin

Μην είσαι τόσο σίγουρη για το φύλο του/της/του Mad Hatter. Απλά μια προειδοποίηση, για να μην πάθεις κανα shock μετά... χΔ
Jan 15 2009 19:31
Photo

psofia → sunday

'Ασχετο: αυτό (gust) το έκανε ένα pokemon. ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι. :Ρ Το profile σου είναι το πιο ωραίο απ'όσα έχω δει so far.
Jan 15 2009 18:54
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → manuel

a εδω απαντησες λολολ.. Δεν το πιστευω οτι οντως αυτο θελει να κανει.. Τους γηραιοτερους θελει να ξεπαστρεψει κυριως, ολα τα υπολοιπα τα λεει για να παγιδευσει τους ακατσουκι. Οπως ειχε πει, οι ακατσουκι ειναι στα δικτυα του, οχι αυτοι στα δικα τους!!
Jan 15 2009 18:50
Photo

psofia → SirJim

Έλα να δεις. XD
Jan 15 2009 18:40