Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Seraphimon-T.K.

Δίκιο έχεις. Τεσπα, όπως και το anime.gr, και εγώ δεν είμαι πολύ καλά (άρρωστη). Εσύ πώς πάει? Θα έρθεις αύριο? Βtw, Hinata fan here too! :P
Jan 15 2009 18:39
Photo

psofia → gexion

νιεεε καλέ. Άλλαξα nickname και έγινα αγνώριστη, ε? ^^ Όσο για το άλλο θέμα, την πλάκα μου σπάω και μάλλον την έχουν προειδοποιήσει γι'αυτό. :Ρ
Jan 15 2009 18:36
Photo

psofia → jimmare

Πώς και έγινες πορτιέρης? Το έχεις στο DNA σου επειδή είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις στο μάταιο αυτό κόσμο?
Jan 15 2009 18:35
Photo

Sunabouzu → Erisadesu

φυσικα! at your service^^
Jan 15 2009 17:15
Photo

Erisadesu → Sunabouzu

ρε μάστορα μπορώ να κάνω μια παραγγελία για τζιφάκι;
Jan 15 2009 16:53
Photo

Erisadesu → Labrokratis

είμαι αμυντικός συναγερμός και σου είπα μη με λες κοκοβιό :erk::erk::erk::erk::erk: in other news και εγώ σ'αγαπάω.:tensai:
Jan 15 2009 16:52
Photo

Tea-chan → Seraphimon-T.K.

Τσάκω. [url=http://comipa.deviantart.com/art/Hinata-109485881]Hinata by *ComiPa on deviantART[/url]
Jan 15 2009 15:52
Photo

aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™

θα σε διρω απειρα λεμε:burningbe3:!!!!!!!! λιγα το λογια σου θα στα ξεφουσκωσω τα πεπονια ...... και οχι δεν τα ειδα τα spoilers εβλεπα το thread για τι σκατα του εδωσε του naruto ο itachi....ενταξει???????????????
Jan 15 2009 15:42
Photo

jimmare → psofia

Συγνωμη που δεν σε καλοσωρισα...Ειστε παρα πολλοι και δεν σας προλαβαινω. Τεσπα,καλοσηρθες ξανα στο forum και χαιρομαστε που σε εχουμε πισω
Jan 15 2009 15:41
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → aXxXeL

τι εγινε? μπηκαμε να δουμε τα σποιλερς?? Αμαν πια ολα εγω θα στα μαθαινω? τσκ τσκ... axel is so dead.
Jan 15 2009 14:51
Photo

aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™

το μυαλο σου ειναι νεκρο που θα μιλησεισ εσυ για τον axel ρε ουυυυυυυυυυυυυυυυστ
Jan 15 2009 14:43
Photo

Animefrick → animeotaku07

aaax! vampire knight! τώρα θέλω να κάτσω να δω την δεύτερη σεζόν! λατρεύω τον Ζίρο! και από το death note τον L φυσικά! bleach δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το δω.... είναι και μεγάλο! Από το Kingdom hearts μου αρέσουν sora, riku, axel,roxas namine, donalt! άντε και kairi ( τώρα στο 2 που μεγάλωσε την συμπάθησα πιο πολύ στο 1 μου έσπαγε τα νεύρα!) Και στο FF VII advent children περιτώ να σου πω ότι έχω ερωτευτεί τον Κadaj!!!! είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας!
Jan 15 2009 13:28
Photo

Labrokratis → Erisadesu

Ποτέ δε περίμενα ότι κάποτε ένας επιθετικός κοκοβιός θα συμφωνούσε μαζί μου. Πιστεύω ότι από πίσω κρύβεται δάκτυλος ξένων δυνάμεων με σκοπό την κατάλυση της ανθρωπότητας και τον εξοστρακισμό της από το σύμπαν!
Jan 15 2009 12:59
Photo

Erisadesu → Labrokratis

συμφωνώ μαζί σου.
Jan 15 2009 12:34
Photo

Erisadesu → Anelis

ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΣΟΥ?? πως τολμάς να αλλάζεις σετ μετά απο τόσο καιρό που χρησιμοποιείς το ίδιο... λολ τώρα εγώ πως θα καταλαβαίνω ότι εισαι εσύ;
Jan 15 2009 12:23