Community Status Updates

Chaos-Silver → kelborn3
Ωχ... συγγνώμη για το σχόλιο περί 8, δεν ήξερα ότι θα το έπαιρνες τόσο βαρειά D:.
Nice Profile layout btw.

Tea-chan → Seraphimon-T.K.
Πάντα εις την υπηρεσία των άλλων!
Στο μεταξύ, μήπως θά'πρεπε να ανρωτηθείς πού πήγε η γυναικούλα σου χωρίς εσένα;;

Mad_Hatter → Sacrous
στο manga εχει μια γκομενα που τις βαζει κατω και τις 2, αλλα η kagura ειναι γλυκα η σκυλα :P

Sacrous → Mad_Hatter
Παρακολουθείς Ga-Rei Zero και συμπαθείς περισσότερο την Kagura ? τσσσσσ...
Isayama Yomi ftw ρε !!!
:wis:

Sponis → Erisadesu
[url=http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82_%CE%92%CF%81%CF%8D%CE%B6%CE%B1%CF%82]Ζήσης Ξ’ΟΟΞ¶Ξ±Ο‚ - Βικιπαίδεια[/url]
[url]http://www.novasports.gr/media/48867.jpg[/url]
[url]http://media.feed.gr/filesystem/images/20070626/engine/assets_LARGE_t_1401_410423_type11349.jpg[/url]
όλα εγώ θα στα λέω ασχετόπουλο;
^_^

Nighteyes → Erisadesu
Και το καινούργιο signature καλό.
Όπως κατάλαβες, Gintama να ναι, κι ότι να ναι.:hahaha:

Yunancy → akane
[B]τυχερηηηηηη....ρε συ δεν φοβασαι τα αεροπλανα?ΧΔ[/B]
[B]ασε ρε συ εμενα μου εχει κατσει οτι ετσι και ανεβω θα πεσει,λολ[/B]
[B]ναι εγω Αθηνα μενω!εσυ?[/B]

Yunancy → Noitora
[B][COLOR=purple]kαλα θα τα τσεκαρω...και θα σου πω^^[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]εγω λεω να αρχισω να βλεπω το Ergo Proxy......[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]εσυ εχεις δει κανα καλο ανιμε τελευταια?[/COLOR][/B]

Yunancy → animeotaku07
[B][COLOR=purple]ναι ρε συ τσαντηστικα ολλυ η Γιουκι δεν επρεπε να του φερθει ετσι μετα απο ολα οσα ειχε κανει για αυτην!>.<[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]παντως υπαρχουν εντονες φημες οτι στο τελος θα πεθανει δυστυχως η Γιουκι...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]και αν το καλοσκεφτεις λογικο ειναι να πεθανει ενας απο τους 3......δεν γινεται αν ζουν και οι 3 τους και να συνεχιστει αυτο το ερωτικο τριγωνο λολ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]πανως ενα ειναι σιγουρο..οτι ο Ζερο δεν θα πεθανει!λολ[/COLOR][/B]

Yunancy → c.h.a.r.m
[B][COLOR=purple]φετος δινω πανεληνιες....εσυ σπουδαζεις?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]καλα,ναι οποτε να τα πουμε απο εκει[/COLOR][/B]
[EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B][COLOR=purple]yunancy@hotmail.com[/COLOR][/B][/EMAIL]
[B][COLOR=purple]εχω παιει το Devil May Cry 3...ηταν το μονο που μου τραβηξε την προσοχη,αλλα εχω δει και τα βιντεακια του 4,και μου αρεσε πολλυ το στορυ...αν και ειναι λιγο κουραστικο το συγκεκριμενο γιατι επρεπε να αντιμετοπισεις τα ιδια boss XD[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]to elfen lied...τι να σου πω 1 amv sto youtube....και μου φανηκε αρκετα βιαιο,ειδικα κατι σκηνες που ηταν μικρουλα[/COLOR][/B]

Erisadesu → Nighteyes
ακόμη δνε ξέρω για το σιγκ.
αλλά την erisabetsu θα την κρατήσω.
:P

Erisadesu → Labrokratis
όχι ρε αυτό δεν είναι λαβ ατ φερστ σαιτ
είναι μίσος που έγινε πάθος και μετά έγινα αγάπη
πως λέμε ιαπωνικα αγγλικά και μετά ελληνικά.

kelborn3 → Chaos-Silver
Αυτο που ειπες με το 8 με αποτελειωσε...Δε 8α μπορεσω πλεον να ξαναποσταρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:frozen:

Seirios → iristella
xaaxaxaxaxxaaxaxxaxaxaxa
ok ok tha to exw upopshn mou...alla den mou aresei to agkouri me kanenan apo tous 2 ropous