Community Status Updates

psofia → Hatake Kakashi
Τα errors θέλουν υπομονή και πολλά refresh!
O Danzou είναι μια λέξη που αρχίζει από "κα" και τελειώνει σε "ριόλης". Η αντιπάθεια μου γι'αυτόν είναι μεγαλύτερη και από αυτήν για τον Sasugay. Psofos λέμε... :burningbe3:

Hatake Kakashi → psofia
Τι ειναι αυτο το πραγμα με τα errors απλα ελεος,4 μερες εχω επανελθει και μου εχει βγαλει 534534 errors.
Ελπιζω να τον συμπαθησεις,αρε που καταντησα αν πεθανει ο Κακασι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας θα ειναι ο Ναρουτο.
Σιγουρα δεν θα νικησει ευκολα αν νικησει κιολας,η πραγματικη σφαγη θα γινει οταν δουμε τον emo(oxi ton Saskay) τον Ναγκατο θελω να πω :D
H Τσουναντε οντως τα εφαγε τα ψωμια της απλα ελπιζω να μην την τελιωσει ο Danzou.

Black Kaiser → Sacrous
Γεια, τι γίνεται ?
Πάντως για το Bleach σου το λέω να το ξαναρχίσεις. Μετά τα pillars τα επεισόδια είναι πολύ καλύτερα. Άσε που όταν τα διαβάζεις μαζεμένα σου φαίνονται πιο καλά.

psofia → Hatake Kakashi
Well, o Naruto έγινε πολύ imba και μου αρέσει αυτό. Θα τον συμπαθήσω στο τέλος! Αλλά σιγά μην κερδίσει έτσι εύκολα τον Pain. Eπίσης, η Tsunade τα έχει φάει τα ψωμιά της δυστυχώς και θέλω να πιστεύω ότι ο Kakashi δεν είναι ακόμα νεκρός.
(Προσπάθησα να τα postάρω στο subforum αυτά, αλλά δεν τα κατάφερα ΧΔ)

Hatake Kakashi → psofia
Πολυ ωραιο το τσαπτερ,μου αρεσει h εξελιξη που εχει κανει ο Κισι στον Ναρουτο,ανησυχω για τον κακασι :D,Το κακο ειναι πως ο Ναρουτο εχει μπει στο top 5,των πιο δυνατων χαρακτηρων του Μανγκα,και λεω κακο γιατι οποτε το κανει αυτο ενας main character παει να πει οτι το manga εχει μπει στην τελικη του ευθεια :D
αυτο βεβαια δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια γιατι το μανγκα εχει πολυ ψωμι ακομα,τοσα plots παραμενουν ανοιχτα,σιγουρα περιμενω πολλες ανατροπες της υποθεσης στην συνεχεια.
εσενα πως σου φανηκε το τσαπτερ και τι βλεπεις για την συνεχεια?

sefiroth → Tea-chan
Αν σου πω οτι δεν ξερω απο που ειναι.....την βρηκα σε ενα αλλο ξενο φορουμ για το Ναρουτο και πολυ απλα την εβαλα γιατι μου αρεσε πολυ....υποθετω οτι εχει σχεση με code geass;;; αυτο μου θυμιζει τουλαχισοτν.

Tea-chan → sefiroth
Θα μπορούσες να μου πεις από πού είναι η sig σου, παρακαλώ; Κόλλησα.
Domo. ^^

Hikari-sama → Yunancy
Έχω δει Death Note, εντάξει, απλά φοβερό. Trinity Blood δεν έχω δει ακόμη, αλλά είναι απ' τα ανιμε που σκοπεύω να δω σύντομα.
To Naruto πραγματικά το συχαίνομαι και το βαριέμαι.

psofia → Hatake Kakashi
Ξεκούραση? I don't know this word :P Με ταλαιπωρεί ένας κωλόβηχας τώρα.
Λοιπόν, αρχηγέ, ας πιάσουμε κάτι πιο ευχάριστο: πες μου απόψεις για το chapter!

Hatake Kakashi → psofia
Εισαι καλυτερα αυτο εχει σημασια.
Οταν εισαι στην αναρρωση απο την ιωση παντα νιωθεις κουρασμενος,πονανε τα κοκκαλα,αυτο που χρειαζεσαι ειναι ξεκουραση,οσο πιο πολυ κοιμασαι η ξαπλωνεις τοσο πιο γρηγορα θα νιωσεις και παλι να εχεις ενεργεια.
ευχαριστω :D^^

Nighteyes → Erisadesu
Σου έφτιαξα αυτό.
[url=http://img72.imageshack.us/my.php?image=gintokiyg9.gif]ImageShack - Image Hosting :: gintokiyg9.gif[/url]
Αν δεν το θες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν είχα τι να κάνω...:congrats:

psofia → Darthnicolas
Προσπαθώ να επιβιώσω. Πού έχεις χαθεί εσύ? Γιατί δεν εμφανίζεσαι στα meetings ή σε κανα party, βρε αδερφέ? :Ρ

psofia → Seraphimon-T.K.
Nαι όντως κάνω και εγώ fatal errors. Καμιά φορά βλέπω ένα 404 Not Found μπροστά μου! Ευχαριστώ πάντως.
Καλό κουράγιο και εσύ με την εξεταστική. Καλό διάβασμα :Ρ
Αν και αυτός ο βήχας με έχει πρήξει, λογικά θα εμφανιστώ σήμερα και αύριο.