Jump to content

Community Status Updates

Photo

Darthnicolas → psofia

psofia λέει αχαχαχαχαχ Τι λέει βρε ψυχή,τελευταία φορά σε είχα δει self-banned για διαβάσματα...Αφού ζεις ακόμα... ;p
Jan 16 2009 01:17
Photo

animeotaku07 → Animefrick

και μενα! Πολυ μαρεσι ο Kadaj, ομως και τον: Cloud, Yazoo, Vincent kai ton Sephiroth! Μαρεσει και τον Ζερο καλυτερα απ ολους! Αλλα δεν μπορω τα πω, στην αρχη μαρεσε και ο Καναμε... Φυσικα [για τον L] λατρευω τον L! στα αγγλικα ομως ακουγετε περιεργος; καλυτερα στα Ιαπωνεζικα!!! και συμφονω για την Kairi. Αλλα και τωρα ειναι λιγι σπαστικια =.="""
Jan 16 2009 00:57
Photo

robostav → sLingEr

hey :-) basika ta exo diabasei ola,exo parei kai 5-6 vol alla gia na stirikso kai ligo to otaku no sekai ta ypoloipa eipa na ta paraggeilo apo ekei gia na ton stirikso ligo alla argei poly o atimos... tromero einai klaseis anotero apo to anime (klassika) esy?
Jan 16 2009 00:55
Photo

Adventurer → Noulis

Χρονος για να αλλαξεις απο αγγλικα σε ελληνικα στα Windows : Δυο δεκατα του δευτερολεπτου. Χρονος για να γραψεις "sorry gia to greeklish alla biazomai :P [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]." : Περιπου πεντε δευτερολεπτα. Οταν λοιπον μπορεις να συνδυασεις τη βιασυνη με το να τηρεις τους απαραιτητους κανονες ενος φορουμ, θα σε συμβουλεψω να το κανεις.
Jan 16 2009 00:52
Photo

amaya3 → mono

hi!Αυτό που είπα στο Maria Holic thread για το yuri δεν το είπα επειδή παρεξήγησα αυτό που είπες ότι δεν το'χεις με τα yuri^^(Αυτό κατάλαβα από το 2ο post σου-ότι δηλ. αναφερόσοσυν στο δικό μου post.Αν πάλι δεν αναφερόσουν σε μένα,sorry for bothering u^^;; )
Jan 16 2009 00:38
Photo

Seraphimon-T.K. → psofia

Χεχε, τι εχεις εσυ? Δεν φορτώνεις καλα? Έχεις κ εσυ fatal errors XD? Περαστικα οτι κ να ειναι :Ρ Εγω μια χαρα. Ε αρχιζει κ η εξεταστικη τωρα :Ρ Οποτε καταλαβαινεις...Διαβαζω λιιιιιιιιιιιιιγο >_< Ναι λεω οτι θα ερθω αυριο,δεν νομιζω να μεινω μεσα να διαβασω :Ρ χεχε Κ εσυ λογικα θα ερθεις,ε?
Jan 16 2009 00:29
Photo

Seraphimon-T.K. → Tea-chan

:if::if::if: Ευχαριστω πολυ Teachan :3 Εκπληκτικό σχεδιο :nbleed:
Jan 16 2009 00:26
Photo

Melkor → digitaltracker

σε ευχαριστω αδελφε, νασαι καλα. δεν πειραζει, και ετσι καλη ειναι
Jan 16 2009 00:08
Photo

Anelis → Erisadesu

:hahaha: ε αφού τον παντρεύτηκα που τον παντρεύτηκα τον mad hatter μου είπα να τον εκθρονίσω προσωρινά από το αβα μου
Jan 16 2009 00:06
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Προσπαθώ να στείλω μήνυμα εδώ και άπειρη ώρα αλλά έχω συνέχεια error. Αnyway καλά καλά παραβλέπω το σαδιστικό σχόλιο. Είμαι υπεράνω κυρία μου:tensai::tensai:. I'll see you next year:try::try::try::try:.
Jan 15 2009 22:41
Photo

sunday → psofia

χαχα, ποκεμόνιασα χωρίς να το ξέρω... Ω, ευχαριστώ!
Jan 15 2009 22:11
Photo

Casshern → psofia

ase ta zorilikia tora :P xd, stilto se private message :P ,private einai dn fainete thes dn thes xd
Jan 15 2009 22:02
Photo

Casshern → psofia

[I]oxi re ntaxei, anevasmeni einai, alla oxi toso, gyro sto 16 pistevo me 17 to poly, k logiko na diavazeis, an thes na peraseis aftos einai o monos tropos , btw steile k s message to msn s, giati variemai na milao apo edo :P xd[/I]
Jan 15 2009 21:55
Photo

psofia → miko-chin

Ναι το μόνιμο πρόβλημα φύλου στο AS: "Αυτό που βλέπω είναι άντρας ή γυναίκα?""Να αισθάνομαι άσχημα που θεωρώ το Rosiel θεό παρόλου που τον περνάς και για γυναίκα?" κτλ. Κira ο υπέρτατος, ο απόλυτος, κούκλος και... ΑΝΤΡΑΣ ρε γαμώτο! XD
Jan 15 2009 21:43
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Δεν ξέρω έχω να βάλω θερμόμετρο από χτες. Νομίζω πως δεν έχω, γιατί αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Είμαι, όμως, πολύ κρυωμένη και πτώμα. Eίσαι τόσο γλυκούλης σποιλερατζής όμως. ^^
Jan 15 2009 21:39