Community Status Updates

psofia → Darthnicolas
Καλή τύχη και σ'εσένα με την εξεταστική!
Ε ρε man, έναμισι χρόνο έχω να σε δω... Κάνε κάτι και εσύ. Θυμάμαι στο πρώτο meeting που καθόμουν με τους 2 φίλους μου σε απόσταση και βλέπαμε το τσούρμο και έρχεσαι εσύ και μας λες "άντε παιδιά πάμε...". :if:

Adventurer → BarbasSs
Ριξε μια ενημερωση κι [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/4356-%C1%EB%F5%F3%DF%E4%E1-%EC%E5-%E3%ED%F9%F3%F4%DC-%DD%F1%E3%E1-%EB%EF%E3%EF%F4%E5%F7%ED%DF%E1%F2-%EA%E1%E9-%FC%F7%E9-%EC%FC%ED%EF-6.html#post275752"]εδω[/URL].

Hatake Kakashi → psofia
Γιατι αντιπαθεις τον Σασουκε τοσο πολυ?οχι οτι εχω καποιο προβλημα με αυτο :D

Darthnicolas → psofia
Ε να είχα πιάσει δουλεία,και δεν προλάβαινα να μπω ούτε anime.gr :oo:
Βέβαια ήρθε ο καιρός να σταματήσω,προτιμώ τη δουλειά του τεμπέλη...
Και έχουμε και εξεταστική τέλος του μηνός :/

Hazuki → rainbow_326
Geia hara, mporeis na mou peis apo pou einai to avatar sou, thimamai pou to ha dei se kapoia parakmiaka kanalia alla to titlo den ton thimamai [kala den eho psaxei kiolas :P] Euharisto :B

Adventurer → noname
Τωρα που επεστρεψες θα αναλαβεις ξανα το Heal/Hurt game? :blingeye2:

psofia → Hatake Kakashi
Lol epic win ο φιλαράκος. Ο Sasuke θέλει πολλές μπουνιές...

Hatake Kakashi → psofia
Koιτα φιλλερ δεν ειναι αλλα οταν λεει ο Κισι οτι δεν θελει να γραψει μαχη για αυτους και ο Παραγωγος του λεει εγω κανω κουμαντο και θα γραψεις, δεν σωστο αυτο.
ΗΑΗΑΗΑΗΑ χωριο της αστραπης :D
Ρωταει ενας σε ξενο φορουμ,πιστευετε οτι Ο Ναρουτο θα μπορουσε ενα πετυχει τον Σασουκε με την γροθια του?
Και απανταει ενας
This is not a question. The force alone of naruto's punch was able to send that fat bitch spinning like a gig. He stopped a summon and send him flying like team rocket in every Pokemon episode
ΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗ ελιωσα :D

psofia → Hatake Kakashi
"Ξεκωλοκάριν" --> EPIC! :hahaha: I hate her too!
Δεν ήξερα ότι είναι filler χαρακτήρες. Μάλλον το ίδιο ισχύει και γι'αυτούς απ'το χωριό της Αστραπής or whatever it is called.

psofia → Sponis
Μyself! Αρκεί, ως πρώτος διδάξας της αφηγηματικής τέχνης (respect slurp κτλ), να με βοηθήσεις λίγο. Πώς θα μοιράσω τη λίστα με τους 3 στον καθένα κτλ.

Hatake Kakashi → psofia
Kαι εγω τον αντιπαθω,στο ιδιο επιπεδο μαλιστα με τους μοναδικους φιλλερ χαρακτηρες του Μανγκα και εννοω τον Σουιγκετσου,Ξεκωλοκαριν:colddd:,τζουγκο
Απο την στιγμη που οι παραγωγοι υποχρεωσαν τον Κισι να γραψει ντε και καλα για αυτους τους τρεις το μισος χτυπησε κοκκινο :hahaha:

psofia → Fingolfin
Μη σε συγχύζει ο άλλος ο αχαϊρευτος στο Fansubbing thread. Μόνο εσύ (και λίγοι ακόμα) ξέρεις τι αίμα έχεις φτύσει για το fansubbing. Υποστηρίζω Fingolfin! :nanana: