Community Status Updates

Anelis → psofia
[I]"ενώ στην ουσία είναι δεσμώτες σε μια σκοτεινή σπηλιά..." [/I]
να φανταστώ είσαι θεωρητική γ λυκείου έτσι;
btw μα γιατί τέτοιο μπίξιμο στο ρόρικοοο;
*πάλι καλά που δεν με έχεις καταλάβει ακόμα και ποστάρω αβέρτα στο προφ σου*

psofia → Melkor
Πέρνα μια βόλτα απ'το profile μου να δεις τα κατορθώματα της Apprentice. :P

psofia
Μeh παρακαλώ να μην postάρουν καθυστερημένα άτομα στο profile μου.
Εξαιρείται η μπιου μπιου και η Yunancy.

ayame → Kenny
συγγνώμη να ρωτήσω κάτι; για μονονοκε τα επεισόδια 11 & 12 έχουν σημειώσεις; πού μπορώ να τις βρω;

psofia → jimmare
Nομίζεις ότι μου την είπες? Σας μαθαίνουν στο ΠΙΚΠΑ πώς να τη λέτε σε κόσμο?

jimmare → psofia
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια αλλα με εσενα μεσα το forum,αμα φυγω,απλα θα παει πιο κατω.

Anelis → zade
αρχικά ήμουνα κατά γιατί εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω τα ονόματα κτλ στα ελληνικά, αλλά λίγο καιρό αφού ψήφισα έβαλα σε μια φίλη μου που δεν έχει την παραμικρή ιδέα από αγγλικά να δει ε και δεν μπορούσε να διαβάσει κ να καταλάβει τα ονόματα με λατινικούς χαρακτήρες οπότε το ξανασκέυτηκα κ άλλαξα γνώμη

zade → Anelis
Καλά ρε αφού στο θρεντ για το "μόνο Ελληνικά κατά το φανσάμπινκγ" ψήφισες κατά , τώρα γιατί υποστηρίζεις την αντίθετη άποψη ; Δεν το καταλαβαίνω !

roriconfan
→
ayame
Λυπάμαι, δεν είδα το mononoke με επιπλέον notes και δεν έδωσα σημασία αν υπάρχουν.

psofia → Anelis
Η δικιά σου ήταν θεότρελη για έρωτα για τον δικό μου ρε! Και αυτή fangirl ήταν! XD

Anelis → psofia
καλά εκτός από αυτά που είναι ΚΑΡΑ-κλισέ (δλδ δε παίζει ever να ήταν ασχημομούρης) όλο το bad boy like attitude είναι overdone!
όχι ότι δεν του ταιριάζει ή ότι δεν μ αρέσει, αλλά τέτοιες λεπτομέρειες είναι που αναδεικνύουν τον καλό μου Mad Hatter (ναι ναι καλός μου, δε με νοιάζει αν είναι κοπέλα!!!)

psofia → Anelis
Πού το είδες το κλισέ μαρή? Στο θεϊκό κορμί-κόλαση, το σατανικά αγγελικό πρόσωπο ή το άψογο μαλλί? ΧΔ