Community Status Updates

psofia → Hatake Kakashi
Σε κόλλησα! Περαστικά βρε!
Guess I have to go to the damned topic...

psofia → Umi no Ossan
Kαι εγώ την παλεύω.
Κοίτα να δεις κάποιοι δεν κατάλαβαν σε ποιον απευθυνόμουν (μετά τους εξήγησα και το πήραν χαμπάρι). Μην ανησυχείς πάντως :Ρ

Hatake Kakashi → psofia
:( Δεν ειδα το message Gomen
Τα ποσταρα χωρις καν να τα διαβασω :hahaha:,μονο τις εικονες ειδα, ειμαι χαλια,λιγο πυρετος και καταρροη απο αλλο πλανητη,με ενα χαρντομαντηλο στο χερι ειμαι απο χτες :cry5:

Umi no Ossan → psofia
μια χαρα, εσυ ??? κ καλα εκανες, αλλα οπως βλεπεις δημιουργηθηκε ενα αλυσιδωτο ανουσιο ποσταρισμα..... (feel free to post again, ετσι ολο κ καποιος θα ενδιαφερθει για το thread) χεχεχε

iristella → The Tragic Prince
Απλά lol...... ξεράθηκα στα γέλια όταν [URL="http://www.anime.gr/forums/278025-post21611.html"]το[/URL] είδα.... Η ομοιοκαταληξία και η παρομοίωση ήταν επικές......

psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Το ξέρω ότι είσαι εντελώς μπιου μπιου, αλλά τα ava/sig μου δεν τα έκλεψα από κάπου. Google is everybody's friend. :P
Η Υunancy-tsan είναι κολλητή σου? Πάντως μπορεί να μου πει από μόνη τησ τα animeσσσσ που τησ αρέσουν. Μου αρέσει ο τρόποσ που γράφει το τελικό σίγμα. σσσσσ
Και γι'αυτό το "πνευματικά παραπάνω".... Ας(σσσσ) σφυρίξω κλέφτικα.

psofia → Umi no Ossan
:O o αγαπητός Doulis! Τι κάνεις?
Θεώρησα αναγκαίο να παρέμβω. Απλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. :Ρ

psofia → Anelis
Nαι θεωρητική είμαι... Κάψιμο! :Ρ
Το άτομο που ανέφερες είναι απλά λακαμάς. Just say thank you. :P
Kαημένη έχεις να διαβάσεις το σεντόνι του από κάτω...
*σε έχω πάρει χαμπάρι, γι'αυτό σε αφήνω και μου στέλνεις vm ;)*

Zoro → Erisadesu
Nαι,από τότε που μου έβαλες μια εικόνα με μαστίγιο στο προφιλ μου και μου πες "Respect my authority you biach",πέρασε καιρός :P
Τι να γίνει βρε έρι,ήρθα Αθήνα,γνώρισα τα παιδιά που ήθελα και μιλάω τόσον καιρό στο φόρουμ+τόσα άλλα,πέρασα πολύ ωραία,με ανέχτηκε το μαρούλι παρά τα τόσα βάσανα που της προξένησα(καλά να πάθει:P) και που θα πάει,σχεδιάζω να ξανακατέβω κάποια στιγμή στο άγνωστο μέλλον...it was fun.
Όσο για την ώρα,μόνο εξετάσεις και τα κεφάλια κάτω...ήδη καλά που προλαβένω και ρίχνω μια ματιά στο φορουμ καθημερινά...δεν μπορώ,θέλω να τελειώσω,βαριέμαι:if:
...καλά κατά τ'άλλα,όταν τελειώσω ακόμη καλύτερα...που θα πάει,κάποια στιγμή θα με πετύχεις και εσύ από κοντά να δεις γιατί μου βγήκε το όνομα:P
you,all good? :3

Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™
Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου (τον γκααρα)...Ειχε γενεθλια τη δευτερα 19 του μηνα :3
χαχααα~!