Community Status Updates
Nighteyes
→
Kyuubi
Γεια σου. Είχαμε μιλήσει στο thread των Ιαπωνικών. Ενδιαφέρεσαι ακόμη για μαθήματα; Έκανα καινούργιο ποστ μήπως και ενδιαφερθούν κι άλλοι, γιατί έχω μια ανησυχία ότι δεν θα μπορέσει να γίνει τμήμα.
Jan 20 2009 17:41
LCF89 → Yunancy
ο σχεδιασμος ειναι πολυ καλος, σαν anime ομως, για μενα, δε λεει μια:uhh:... αφου το βλεπω οταν εχω αυπνιες για να κοιμηθω:hahaha:
οταν το τελειωσω θα σου πω αν ειναι καλο...
Jan 20 2009 17:41
Anelis → psofia
καλός είναι μωρέ αλλά είναι λίγο too much of a cliche για τα γούστα μου!
Jan 20 2009 17:25
jimmare → Serestrum
[B][Εχω κανει βλακειες στο παρελθον και ισως να αξιζω το ban...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/nosey.gif[/IMG]
Σταματησα βεβαια να σπαμαρω για αυτο μαλλον δεν μου αξιζει το ban]
[ναι....][/B]:oo:
Υποννοεις κατι με αυτο???:erk:
Jan 20 2009 16:45
°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia
δε χρειαζοταν αναλυση και μαθηματικη σκεψη, δεν το χω κρυψει οτι ειμαι 17 :P
εξελεντ δεν, αι λαικ δατ καιντ οφ πιπολ.. ναου ι γκοτα γκοου κοζ αι αμ ντροουζυ.. σι γιου αραουντ, γιου εξελλεντ τρολλ!
Jan 20 2009 16:02
psofia → Hatake Kakashi
Όταν βρεις τα spoilers, ξέρεις σε ποια θα τα πεις πρώτα ΠΡΙΝ τα postάρεις στο topic! :hihi2:
Jan 20 2009 15:57
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Η ηλικία σου: γύρω στα 15+. Υou said it yourself. (simple maths is simple, εκτός και αν είσαι ο roriconfan).
Δεν είμαι πειραχτήρι... Είμαι ένα άψογα σχεδιασμένο troll. Και εντελώς μετριόφρων φυσικά.
Jan 20 2009 15:54
°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia
Ρε σοβαρα τωρα δεν ειμαι εμο .. Αυτη η μοδα χτυπαει τους εφηβους γυρω στα 15.. εχω ξεφυγει απο κει.. Ασε που εχω και καιρο να δω εστω κι ενα..
Ενα απλο κοριτσακι ειμαι με κοντα μαλλια και χωρις φραντζα.. εισαι πειραχτηρι ε; Καλα βαστας για την ηλικια σου.. lol :P
Jan 20 2009 15:51
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Duh... I mean like... [U]everywhere[/U]!
Pointless it is to talk to pointless people. It is very entertaining though. :P
Jan 20 2009 15:48
psofia → Anelis
Τι Μad Hatter και Rosiel... Ένας είναι ο ύπερτατος & απόλυτος: O LUCIFER <3
Jan 20 2009 15:38
Anelis → psofia
πφφφ σιγά τον Rosiel με το μαλλί της L'Oreal...Mad Hatter ftw και τα μυαλά στα κάγκελα! :P
Jan 20 2009 15:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed