Community Status Updates

iristella → Nighteyes
Και εγώ είχα πει να μην ξαναμιλήσω στο συγκεκριμένο thread επειδή είχα καλυφθεί και από δικά σου ποστ και από άλλων παιδιών αλλά με το που το είδα το συγκεκριμένο δεν άντεξα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!:wooi2::wooi2::wooi2:

kazmir → psofia
χεεχ μη με μαλώνεις... Απλά δεν μπόρεσα να έρθω... μας έφαγαν οι Αντώνηδες και οι Αντωνίνες. Sorry που απαντώ τώρα αλλά δεν μπαίνω συχνά στο forum

aboumonkey → darkphoenix
Έλα ρε τρελέ τί κάνεις ? πράγματι πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε,άντε να κανονίσουμε.
Εγώ μία χαρά είμαι.

Nighteyes → iristella
Μπράβο κοπέλα μου! Πρωτύτερα, είχα αποφασίσει να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα αλλά εκεί που πήγα να ξανακυλήσω, είδα το ποστ σου. Άσε που εσύ τα είπες καλύτερα απ' ότι θα τα λεγα εγώ. Αυτό με την Αμερική μου τη ψιλοέδωσε αλλά είπα να μην ενδώσω στη πρόκληση.

Erisadesu → Shikamaru
go there : [url=http://www.last.fm]Last.fm - Discover new music with free internet radio and the largest music catalogue online[/url]
είναι ένα γαμάτο site βρίσκεις τα πάντα από συγκροτήματα και τέτοια
και επίσης σου φτιάχνει Playlists με βάση αυτά που ακούς αρκεί να κατεβάσεις το
προγραμματάκη τους.

°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia
Πνευματικα παραπανω.. Τεσπα προσπερναω το self comment στο προφιλ σου. Θελω απλα να σου πω οτι αμα θες τα αγαπημενα ανιμε της Yunancy τα ξερω εγω απεξω :P Αλλα ρε γαμωτο της ειπες οτι σ αρεσει το Ναρουτο ενω εκεινης που δεν εχει δει καν δεν της αρεσει γτ το χουν παρακανει με τα επεισοδεια..
Και ναι, μ'αρεσει το σετακι κι ας ειναι κλοπιμαιο :P

Umi no Ossan → psofia
συγνωμη δεσποινις.....γιατι μας χαλατε το θρεντ με φιλολογιες ???? χεχεχεχε

Shikamaru → AristidisK
τιποτα το σπουδαιο απλως εδω χαλαρωνω οπως παντα εσυ τι λεει?βλεπεις κανα anime αυτον τον καιρο?

AristidisK → Shikamaru
[I][COLOR=black]:tensai:Για καιρό έχουμε να τα πούμε:hi: τι κάνεις:hmmm:;[/COLOR][/I]

iristella → manuel
Για να μην spammarw το thread soυ απαντάω στο προφίλ σου. Tο να κάνει κάποιος μια πρόβλεψη μια δυο αντε τρεις φορές δεν είναι κάτι το κακό και ίσα ίσα είναι και λογικό. Από την στιγμή όμως που γίνεται ολόκληρη κουβέντα επί δεν ξέρω και εγώ πόσες σελίδες για το τί τεχνική πχ θα χρησιμοποιήσει ο Naruto για την οποία σημειωτέον δεν έχουμε κάποια ένδειξη, και το τι θα γίνει με τον Pain, αυτό νομίζω ότι δεν βοηθά ούτε την καλύτερη κατανόηση του κεφαλαίου και της σειράς γενικότερα ούτε να εξοικειωθεί κανείς καλύτερα με το κλίμα της. Ίσα ίσα επειδή ο καθένας ουσιαστικά λέει ότι θέλει χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία και πολλές φορές βασισμένος και σε μη ακριβή γεγονότα αποπροσανατολίζει μπερδεύει και πάνω από όλα κουράζει.
Διαφορετική είναι η συζήτηση πάνω σε πράγματα τα οποία "έχουν ήδη γίνει" και οπου μπορεί ο καθένας να ανατρέξει και να λύσει την απορία του άλλου μελους η να κατανοήσει πράγματα που ενδεχομένως δεν είχε προσέξει πιο πριν. Σκέψου ότι ουσιαστικά μια τέτοια συζήτηση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλους χρήστες στο μέλλον που πιθανόν να έχουν αυτή την απορία ενώ οι απλές προβλέψεις δεν εξυπηρετούν κάτι άλλο από το να μπορεί αυτός ο οποίος έκανε μια σωστή πρόβλεψη να πει "ναι το ήξερα"....

Zoro → Anelis
L.O.L σου λείψαν τα σεντονάκια μου σενσει??
Μπούχου να σαι καλά,είσαι η πρώτη που το λέει Τ.Τ
Η αλήθεια είναι ότι,πέραν του ότι έχω εξεταστική αυτή την περίοδο και λίγο διαθέσιμο χρόνο...έχω ψιλοβαρεθεί το άθλημα(πόστινγκ):P
Αλλά το θεωρώ κάτι προσωρινό,σαν έρθει ο Μάρτης και έχω ξανά ελεύθερο χρόνο ελπίζω σε comeback...να μου κάνεις πάρτυ υποδοχής xD
Ήταν ωραίο πάντως που θύμηθικα τα παλιά,να πας λοιπόν να διαβάσεις κάνα παλιό μου σεντονάκι...να προετοιμαστείς για τα καινούρια που θα έρθουν.:tensai:
Thx for the support όπως και να χει,aprreciated it.:D:D:D :Blissfull:

Anelis → Zoro
ζόρο είσαι καλά, έχεις πυρετό ή συνάχι;!!
βλέπω ότι έχεις απαντήσει σε θρεντ, πάω να δω και πουθενά τα ωραία σεντονάκια σου, τι έγινε;!!!
:D