Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σωματικά μπορεί, πνευματικά όμως? Btw, σου αρέσουν το avatar και η sig μου? :Ρ
Jan 20 2009 20:46
Photo

Nighteyes → Radagast

Έχω δει τα πρώτα 10 επεισόδια από Gankutsuou και έχω ενθουσιαστεί. Τελικά το σκοτεινό κλίμα με τραβάει, τι να πω. Είχα δει παλιά την ταινία αλλά και η άνιμε εκδοχή σε καθηλώνει. Πολύ καλή δουλειά. Ευτυχώς δεν είναι σαν το RomeoXJuliet που χασμουριόμουν. Αλλά δεν θα πρότεινες εσύ κάτι τέτοιο.:congrats: Θέλω ν' αγοράσω τα dvd! Είμαι όμως ταπί.:sigh2::zetsubou: Ευτυχώς ανέλαβε την διανομή της σειράς η funimation οπότε και να μη προλάβω να πάρω την έκδοση της Geneon θα πάρω την καινούργια όταν βγει. (Αν και το παλιό box set μου ψιλογυάλισε...)
Jan 20 2009 20:42
Photo

Shikamaru → Erisadesu

τι σημαινει αυτο το last.fm?(αν καταλαβα καλα ραδιοφωνικος σταθμος ειναι) ok θα αρχισω να το κατεβασω να δω τι ειναι και αυτο γιατι τωρα τελευταια πολυ φασαρια γινεται για αυτην σειρα
Jan 20 2009 20:01
Photo

Erisadesu → Shikamaru

lol και εμένα μου αρέσουν οι Foo Fighters (σήμερα ανακαλύπτω τους Aphrodite's child) έχεις last.fm? σου αρέσει το blood plus ψυλομαλακία είναι αλλά εμένα μου άρεσε. να κατεβάσεις και το Ga Rei Zero θα σου αρέσει.
Jan 20 2009 19:42
Photo

roriconfan → ayame

Για το ayakashi αναφερόσουνα στο μύνημα σου;
Jan 20 2009 19:20
Photo

ayame → roriconfan

a question: are there notes from black sheep for episodes 11 & 12?
Jan 20 2009 18:52
Photo

Shikamaru → Erisadesu

και Foo fighters ξερω και Rage against machine ξερω:P επιτελους το Blood+ αρχισε να φτιαχνει απο το 25 και το βλεπω πλεον με περισσοτερη ευχαριστηση :Blissfull:
Jan 20 2009 18:41
Photo

Erisadesu → Shikamaru

άντε ρε που ξέρεις και τους gorrilazz :P ωραία sig.
Jan 20 2009 18:31
Photo

AristidisK → Yunancy

[I][COLOR=black]:tensai:Εγώ σκοπεύω να ξεκεινήσω κιθάρα σε λίγο καιρό μαζί με ένα φίλο μου:drink: μάλον ανοιπομονώ.:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR][/I]
Jan 20 2009 18:22
Photo

Adventurer → d.neko-angel

Ως photo-maniac στεναχωρεθηκα που ειπες οτι σου χαλασε η φωτογραφια λογω θολουρας:nanana: Ψηφιακη φωτογραφικη δεν εχεις; Θες να μου πεις τι μοντελο ειναι και να σου δωσω κανα-δυο tips? (Οχι πως ειμαι κανας επαγγελματιας, τα βασικα ξερω κι εγω :P )
Jan 20 2009 18:14
Photo

jimmare → Serestrum

Οχι δεν ηταν...Αληθεια ειναι:(
Jan 20 2009 17:59
Photo

NighteyesKyuubi

Γεια σου. Είχαμε μιλήσει στο thread των Ιαπωνικών. Ενδιαφέρεσαι ακόμη για μαθήματα; Έκανα καινούργιο ποστ μήπως και ενδιαφερθούν κι άλλοι, γιατί έχω μια ανησυχία ότι δεν θα μπορέσει να γίνει τμήμα.
Jan 20 2009 17:41
Photo

LCF89 → Yunancy

ο σχεδιασμος ειναι πολυ καλος, σαν anime ομως, για μενα, δε λεει μια:uhh:... αφου το βλεπω οταν εχω αυπνιες για να κοιμηθω:hahaha: οταν το τελειωσω θα σου πω αν ειναι καλο...
Jan 20 2009 17:41
Photo

Anelis → psofia

καλός είναι μωρέ αλλά είναι λίγο too much of a cliche για τα γούστα μου!
Jan 20 2009 17:25
Photo

Serestrum → jimmare

οχι, το λεω ξεκαθαρα... αυτο που ειπες ηταν κουλο....
Jan 20 2009 16:48