Community Status Updates
animeotaku07 → Yunancy
ουτε και γω νομιζο πως θα πεθανει ο Καναμε, αλλα θα θελα..
Μαρεσει και το:
Bleach
Deathnote
Naruto Shippuden
--αυτα τα βλεπω τωρα; παλια εβλεπα[sp?]
fullmetal alchemist
fullmetal panic
Inuyasha
kai polla alla pou den thimame.
Jan 19 2009 22:03
Radagast → Nighteyes
Nice, είδα την γνώμη σου για το Mononoke, μια χαρά σου άρεσε τελικά. ^^ Το ότι το σχέδιο μπορεί να απωθήσει κάποιους στην αρχή είναι αναμενόμενο, αλλά τελικά κρύβει πολλά σε συμβολισμούς εκεί (αν έχεις δει και τις σημειώσεις που είναι σε χωριστά αρχεία).
Anyway η μαγεία της σειράς για μένα, είναι ότι δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει όπως οι περισσότερες σειρές, αλλά το καταφέρνει στην πορεία με την αξία της, με την ατμόσφαιρα, την σκηνοθεσία και το μοντάζ αλλά και το στυλ του πρωταγωνιστή. Και είχε και εξυπνάδα να στο πω κι έτσι γιατί ποτέ δεν σου δίνει την υπόθεση στο πιάτο και είσαι όλο στο ψάξιμο μέχρι τέλους. Και όταν το ξανακάνεις rewatch θα δεις πως με το κάθε rewatch θα προσέχεις όλο και περισσότερες λεπτομέρειες που σου διέφυγαν. Αν αυτό δεν είναι μαγεία τότε τι είναι;; Δες μετά και τον αριθμό των επεισοδίων και αναλογίσου πόσο περιεκτικό ήταν για τόσα επεισόδια... :) ( /fanboy mode off )
Jan 19 2009 22:01
animeotaku07 → sleeping_mind
στην ικονα σσς... ναι την εχο αλλα την ευτιαξα μονη μου με πραγματα που ειδι εχο xD
χρησιμοπιοισα--
-black & white tanktop, red ribbon, legins, scarf[gia tin fousta;], black fabric[cape], kai converse. i straightened my hair too.
lol. και τωρα μιλαμε για cheap ^^ lol. μπορω να σου στειλω a pic του cosplay; μπορει και να βαλω μια στο profile μου ^.-
Jan 19 2009 21:57
Hanzo → psofia
Δεν κοιμηθηκα χθες το βραδυ και το πρωι ημουν ****** τα......πρεπει να εφτασα αισιως της 60 αλλα συνεχιζουμε......
Μαρεσουν τα νεα.Για λεγε.
Jan 19 2009 21:17
mariapap15 → laraska
τσκ τσκ.... *_* για μενα τα παιδικα δεν είναι πρόβλημα εξάλου παιδικα πρεπει ακομα να βλεπω. >_<
απλα διαλεγεις τι θα δεις και τι οχι.
δε βλεπω ας πουμε pokemon, ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ παιδικο, βλεπω ομως πχ love hina εχει πολυ γελιο, η κατι σειρες οπως το attention please ^_^ η κατι ταινιουλες σαν το moonchild και battle royale. αν και αυτα οι περισσοτεροι τα θεωρουν σκουπιδια. αυτα.
Jan 19 2009 20:32
Azathoth
→
mrjack6
:O
hmmm eh ok den pirazi, otan ine pite mu ke as elpisume na min exo session ego ekini tin fora XD distixos exume na peksume 1 mina ke to exume pausari sto pio oreo simio, tha kanume torture ena skupidi pu kinigame apo to lvl 2 ke o warlock mu tha ton sodomisi O_O
Jan 19 2009 20:15
Hikari-sama → Yunancy
Με τον L βέβαια !! Ο Light, αν και κουκλί, ήταν πολύ μα****ς !!!
Τα Vampires κι εγώ τα λατρεύω, σε ανιμε, σε ταινίες, σε ό,τι θες !! Ναι, και το Vampire Knight σκοπεύω να δω, γιατί μ'αρέσει αυτός ο καστανούλης !!
Jan 19 2009 20:14
Yunancy → akane
[B]δεν μου αρεσει καθολου το underworld,με ανατριχιαζει καπως...ειναι πολλυ μικρος χωρος και ψυχρος...μονο σε καποαι cosplay εχω παει.....και αυτο επειδη με πριζουν κατι φιλλοι μου να παω και μαλλον στο επομενο τον Φεβρουαριου δεν θα μπορεσω να το αποφυγω λολ[/B]
[B]αλλα εχουν πλακα τα osplay...εχω αγορασει και στολη αλλα δεν την εχω φορεσει ακομα γιατι ντρεπομαι ^///^ λολ[/B]
[B]εσυ στη θεσσαλονικη πας σε ανιμε παρτυ?
[/B]
Jan 19 2009 19:54
Yunancy → Zoro
[B]ακουστηκε οτα θα ερθω στο cosplay?ΧΔ" ΜΠΟΙΝΓΚ[/B]
[B]δεν μου αρεσει καθολου το underworld,με ανατριχιαζει καπως...ειναι πολλυ μικρος χωρος και ψυχρος...μονο σε καποαι cosplay εχω παει.....και αυτο επειδη με πριζουν κατι φιλλοι μου να παω και μαλλον στο επομενο τον Φεβρουαριου δεν θα μπορεσω να το αποφυγω λολ[/B]
[B]στην Ιταλια εχετε cosplay events?[/B]
[B]εξεταστικη..καταλαβα..ζορια....λολ[/B]
[B]και εγω αυτη τη βδομαδα ξεκινησα τα φροντηστηρια και δεν μου μενει χρονος ουτε για χεσιμο λολ χεστα λεμε..αλλα τι να κανω..πρεπει να στρωθω αυτους τους μηνες και να περασω![/B]
Jan 19 2009 19:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed