Community Status Updates
psofia → Anelis
Η δικιά σου ήταν θεότρελη για έρωτα για τον δικό μου ρε! Και αυτή fangirl ήταν! XD
Jan 20 2009 21:23
Anelis → psofia
καλά εκτός από αυτά που είναι ΚΑΡΑ-κλισέ (δλδ δε παίζει ever να ήταν ασχημομούρης) όλο το bad boy like attitude είναι overdone!
όχι ότι δεν του ταιριάζει ή ότι δεν μ αρέσει, αλλά τέτοιες λεπτομέρειες είναι που αναδεικνύουν τον καλό μου Mad Hatter (ναι ναι καλός μου, δε με νοιάζει αν είναι κοπέλα!!!)
Jan 20 2009 21:11
psofia → Anelis
Πού το είδες το κλισέ μαρή? Στο θεϊκό κορμί-κόλαση, το σατανικά αγγελικό πρόσωπο ή το άψογο μαλλί? ΧΔ
Jan 20 2009 21:03
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Σωματικά μπορεί, πνευματικά όμως?
Btw, σου αρέσουν το avatar και η sig μου? :Ρ
Jan 20 2009 20:46
Nighteyes → Radagast
Έχω δει τα πρώτα 10 επεισόδια από Gankutsuou και έχω ενθουσιαστεί. Τελικά το σκοτεινό κλίμα με τραβάει, τι να πω. Είχα δει παλιά την ταινία αλλά και η άνιμε εκδοχή σε καθηλώνει. Πολύ καλή δουλειά. Ευτυχώς δεν είναι σαν το RomeoXJuliet που χασμουριόμουν. Αλλά δεν θα πρότεινες εσύ κάτι τέτοιο.:congrats:
Θέλω ν' αγοράσω τα dvd! Είμαι όμως ταπί.:sigh2::zetsubou:
Ευτυχώς ανέλαβε την διανομή της σειράς η funimation οπότε και να μη προλάβω να πάρω την έκδοση της Geneon θα πάρω την καινούργια όταν βγει. (Αν και το παλιό box set μου ψιλογυάλισε...)
Jan 20 2009 20:42
Shikamaru → Erisadesu
τι σημαινει αυτο το last.fm?(αν καταλαβα καλα ραδιοφωνικος σταθμος ειναι)
ok θα αρχισω να το κατεβασω να δω τι ειναι και αυτο γιατι τωρα τελευταια πολυ φασαρια γινεται για αυτην σειρα
Jan 20 2009 20:01
Erisadesu → Shikamaru
lol και εμένα μου αρέσουν οι Foo Fighters (σήμερα ανακαλύπτω τους Aphrodite's child)
έχεις last.fm?
σου αρέσει το blood plus ψυλομαλακία είναι αλλά εμένα μου άρεσε.
να κατεβάσεις και το Ga Rei Zero θα σου αρέσει.
Jan 20 2009 19:42
ayame
→
roriconfan
a question: are there notes from black sheep for episodes 11 & 12?
Jan 20 2009 18:52
Shikamaru → Erisadesu
και Foo fighters ξερω και Rage against machine ξερω:P
επιτελους το Blood+ αρχισε να φτιαχνει απο το 25 και το βλεπω πλεον με περισσοτερη ευχαριστηση :Blissfull:
Jan 20 2009 18:41
AristidisK → Yunancy
[I][COLOR=black]:tensai:Εγώ σκοπεύω να ξεκεινήσω κιθάρα σε λίγο καιρό μαζί με ένα φίλο μου:drink: μάλον ανοιπομονώ.:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR][/I]
Jan 20 2009 18:22
Adventurer → d.neko-angel
Ως photo-maniac στεναχωρεθηκα που ειπες οτι σου χαλασε η φωτογραφια λογω θολουρας:nanana: Ψηφιακη φωτογραφικη δεν εχεις; Θες να μου πεις τι μοντελο ειναι και να σου δωσω κανα-δυο tips? (Οχι πως ειμαι κανας επαγγελματιας, τα βασικα ξερω κι εγω :P )
Jan 20 2009 18:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed