Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Hatake Kakashi

To manga discussion έχει γεμίσει epic fail dudes and dudesses. Just look at page 216!
Jan 21 2009 17:28
Photo

Erisadesu → Darthnicolas

θέλω το ίδιο player με εσένα!!!! πως μπορώ να το βρώ μεγάλε άρχοντα των music players... ps. η απο κάτω μου είναι ΘΕΑ!
Jan 21 2009 17:21
Photo

psofia → Putin

Πέρνα καμιά βόλτα απ'το profile μπας και ψυχαγωγηθείς λίγο. Πού χάνεσαι?
Jan 21 2009 17:19
Photo

Erisadesu → papadevil

και εσύ είσαι 17 θα έπρεπε να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος σε αυτά που βλέπεις και ακούς και να έχεις όλες σου τις αισθήσεις ανοικτές για να δέχεσαι τα ερεθίσματα αντικειμενικά ώστε να μπορείς όταν θα είσαι 27 να έχεις πιο απόλυτες απόψεις.
Jan 21 2009 17:17
Photo

Namida → Melkor

Να σου πω εσένα, είδα ότι σε κάποιο ποστ σου, στην ίδια πρόταση έχεις βάλει τις λέξεις "Βρασίδας" και "Π**τσομεσαγιος". Αποκλείεται να είναι τυχαίο αυτό... Έχεις καμία επαφή με τις αντικοινωνικές;;;;
Jan 21 2009 17:15
Photo

Zoro → Erisadesu

Χμ,εγώ πιστεύω η λέξη που μου αρμόζει πιο πολύ είναι ήρεμος...το ήσυχος εξαρτάται από τα άτομα και το θέμα συζήτησης : P Κατά τ'άλλα αν όντως είμαι γκαντέμης ή απλά μου βγήκε τυχαία το όνομα θα το διαπιστώσεις και μόνη σου...που θα πάει,άτομα να με φιλοξενήσουν(αθήνα) έχω και χρόνο αρκετό,ανά περιόδους...θα ρθει και αυτή η στιγμή :3
Jan 21 2009 17:09
Photo

papadevil → Erisadesu

omg εισαι και 27 λιγο ωριμοτητα δεν βλαπτει.....
Jan 21 2009 17:04
Photo

Erisadesu → Zoro

οι φήμες λένε ότι είσαι πολύ ήσυχος... και ότι δεν μιλάς πολύ απο κοντά. Άντε να σε δούμε μια μέρα και εδώ πάνω, εκτός αν σε προλάβουμε και έρθουμε εμείς βόλο.
Jan 21 2009 16:30
Photo

psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™

Phail. You have no idea how old I am. :P
Jan 21 2009 15:40
Photo

Seirios → Tsunade-sama

kai polu argises na xaseis idea gia tous pappades...ti sou ekanan kale??
Jan 21 2009 15:27
Photo

Melkor → zade

και εγω και εσυ μαστορα, θα καθομαστε εξ αριστερων και εκ δεξιων του αρχηγου, ως οι ευαγγελιστες του.
Jan 21 2009 15:24
Photo

jimmare → Erebos

[B]Anyway, το Detroit Metal City μετράει μόνο από Huzzah & Scum-Scans και υπάρχει σε ddl από το site των [URL="http://scum-scans.com/"]Scum-Scans[/URL]... [/B]Ευχαριστω πολυ erebos,γτ το εψαχνα... Και οχι μονο αυτο.Βρηκα κι αλλα πολλα αρα με γλιτωσες απο ψαξιμο. Ευχαριστω και παλι :D
Jan 21 2009 15:23
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia

Hmmm ισως κι εγω σε ενα χρονο που θα ειμαι στην ηλικια σου, καταφερω να ειμαι στο επιπεδο σου και να μπορω κι εγω να σφυραω κλεφτικα με τη σειρα μου κι εγω σε αντιστοιχα νεοτερα μελη ;)
Jan 21 2009 15:12
Photo

zade → Labrokratis

Βασικά αλλιώς σκεφτόμουν να δουλεύμαε. Μου στέλενεις εσύ τους υπότιτλους και εγώ τους βλέπω πάραλληλα με το επεισόδιο μεταφρασμένο στα Αγγλικά και όποτε παρατηρώ ότι κάτι μπορεί να βλετιωθεί σε ενημερώνω και το ψάχνουμε ανάλογα. Σε ενδιαφέρει ; Εάν ναι , έχω public το msn μου , μπορείς να οτ βρεις στο προφίλ μου και να τα πούμε. Απλά να περιμένεις λίγο γιατί ε΄χω εξεταστική και δεν προλαβαίνω τώρα να σχοληθώ. μετά από μέσα Φλεβάρη.
Jan 21 2009 15:05
Photo

zade → Melkor

Πες τα Χρυσόστομε ! Αφού το πε ο αρχηγός τι το ψάχνουμε. Ε ρε , θα έρθει κάποια στιγμή ο αρχηγός, και θα τους δείξει όλων ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛ .
Jan 21 2009 15:01