Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Shikamaru → Erisadesu

μιλαμε τα'χω παιξει :nbleed: :rofl:ενα τετοιο γαματο site εψαχνα τοσο καιρο και πουθενα δεν εβρισκα τιποτα...... προσκυναω :respect: καθομαι τωρα και ακουω trip hop και'χω γκαυλωσει :music: η μονη ******* ειναι οτι δεν μπορεις να κατεβασεις τα κομματια που ακους
Ιαν 21 2009 21:13
Φωτογραφία

Azathoth → manuel

file mu manuel, kanonika den tha eprepe na blexto se afta pu les me tin iristella ala den boro na sigratitho. efoson ise kenurios ofilo na su po pos iparxi polis kosmos edo pera pu den ine poli evgenikos, apo tin stigmi pu kanis pola tetiu idus posts, pragma pu ego prosopika den vrisko kako, an ke merikes fores ginete kurastiko, tha boruse na erthi tetios kosmos ke na su ferthi poli asxima. i Iristella, adithetos, poli evgenika irthe ke su eksigise pos afto pu kanis tha boruse na kani poli kosmo na milisi asxima/spammari i otidipote. To ipe gia to kalo su ke ime siguros pos den to ipe me kaki diathesi. na kseris pos i Iristella ine apo ta kalitera ke evgenikotera atoma edo mesa ke sxedon oti lei ine sosto. apo eki ke pera boris na vgalis diki su apopsi. (btw telios tixea ida tin sizitisi afti XD)
Ιαν 21 2009 21:08
Φωτογραφία

Franklin → Melkor

Moλις εισεβαλλα στο προφιλ σου και ποσταρω αυτο το ουσιωδες message. Χελ γιεα.
Ιαν 21 2009 20:53
Φωτογραφία

Namida → psofia

Τι να σου πω... Δεν έχω ιδέα μέχρι τότε. Στο τέλος του μήνα τελειώνω με τη δουλειά, και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Ούτε αν θα δουλεύω αρχές Απριλίου, ούτε αν θα έχω λεφτά. Το σίγουρο είναι ότι θέλω και γω να ξαναπάω κάποια στιγμή. Βλέπουμε
Ιαν 21 2009 20:12
Φωτογραφία

Yunancy → AristidisK

[B]κουλ!μπραβο...κιθαρα απλη η' ηλεκτικη κιθαρα?^^[/B] [B]εχω δυο φιλλους μου που παιζουν πολλυ ωραια....εμενα θα μου αρεσε να μαθω drums...[/B]
Ιαν 21 2009 19:51
Φωτογραφία

Yunancy → Nightwalker

[B]ωχχχχ μην μου λες τετοια...μην μου λες για ξανθους και παρω τωρα τη βαλιτζα μου και παω αμεσως λολ...[/B] [B]ασε ρε εγω εχω κολημα με το μαλλι..το πρωτο πραγμα που κοιταω σε 1 αγορι ειναι το μαλλι...θελω να ειναι ξανθο η' κοκκινο ΧΔ και κοντο...ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταω σε 1 αγορι και αυτο που με επειρεαζει ποιο πολλυ ΧΔ[/B] [B]εσυ τι προσεχεις πρωτα σε 1 κοριτσι?[/B] [B]βασικα εχω ακουσει οτι στις σκανδιναβικες χωρες επειδη οι περισσοτεροι ειναι ξανθοι τους αρεσουν οι καστανες-μελαχρινες..αληθευει?[/B] [B]ποιος ειναι ο Lauri που ανεφερες?[/B] [B]στην Ακιχαμπαρα μπορεισ να κυλοφορεις στους δρομους ανετα με τα ρουχα των καρτοον λολ[/B]
Ιαν 21 2009 19:42
Φωτογραφία

Labrokratis → zade

Ναι, βέβαια, και το συζητάς; Μέσα! Μιλάμε από Φεβρουάριο!!!
Ιαν 21 2009 19:41
Φωτογραφία

Yunancy → Noitora

[B]τι λες καλε...εγω μισω το ροματζο και το δραμα!μονο αυτα που εχουν δραση μου αρεσουν..αυτα που εχει λιγο ξυλαρακι και σπαυθακι^.~[/B] [B]δεν ειμαι σαν τα συνηθισμενα κοριστια που τους αρεσουν αυτα...ΧΔ καθολου ρομαντικη,,μαλλον αναισθητη ΧΔ[/B] [B]Απο το Wolfs Rain εχω διαβασει 1 μανγκα και ηταν συμπαθητικο ....[/B] [B]δεν σε βλεπω ονλινε στο μσν..τι ωρες μπαινεις συνηθως?[/B]
Ιαν 21 2009 19:37
Φωτογραφία

kleidokrator

Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θυμήσου να σου τα δείξω :D
Ιαν 21 2009 19:32
Φωτογραφία

psofia → Namida

(Δεν κάνω πλάκα)
Ιαν 21 2009 19:21
Φωτογραφία

Yunancy → animeotaku07

[B]ΧΔ ακου τι προτεινω να γραψουμε 1 γραμμα στο σεναριογραφο και να του ζητησουμε να σκοτωσει τον καναμε με τον χεροτερο και ποιο βασανιστηκο τροπο,χιχιχχι εσυ τι λες?*evil smile*πλακα κανω ΧΔ[/B] [B]καλο γουστο εχεις στα ανιμε[/B] [B]να σου πω και τα δικα μου?^_^[/B]
Ιαν 21 2009 19:16
Φωτογραφία

psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™

Oh ωραίος μονόλογος. Ποιος/Ποια στον υπαγόρευσε? Κανένας απ'τους φίλους σου τους σεντονοποιούς? Εγώ για το καλό σου το λέω κοριτσάκι μου. Εσύ είσαι φτιαγμένη για μεγαλεία, hi5 και myspace. Εδώ είναι το κλουβί με τις τρελές. Φύγε τώρα που προλαβαίνεις. :P
Ιαν 21 2009 19:14
Φωτογραφία

Yunancy → Hikari-sama

[B]κοιτα εδω που τα λεμες και ο Λ και ο Κιρα ηταν τρελαρες!λολ ο καθενας με την τρελα του[/B] [B]αλλα ο Λ ηταν ο καλος της υποθεσης..αλλα εγω λολ ειμαι με το μερος του Κιρα γιατι ειναι απιστευτα κουκλος[ασε που μου θυμιζει τον Σετο Καιμπα λολ][/B] [B]αλλα μετα τα επαιξε ο Κιρα..την ειδε και καλα θεος...ΧΔ και το χασε το παιχνιδι...[/B] [B]να σου πω την αληθεια μου δεν μου αρεσε το τελος....εσενα?[/B] [B]επισης ειμαι φαν της Μισα αν και ηταν τελειως χαζη ΧΔ αν ηθελε θα μπορουσε να ειχε σταματισει τον Κιρα..[/B] [B]ακου ρε συ..πολλοι μου προτιναν να δω το βampire knight..αλλα δεν ηθελα να το δω γιατι νομιζα οτι θα ειναι κανα χαζοροματζο ..τα πρωτα 5 επεισοδια δεν μου αρεσαν/...αλλα μετα το λατρεψα...ενα πραγμα θα σου πω..ειδα και τις 2 σεζον μεσα σε μια μερα..τοσοσ πολυ το λατρεψα,οποτε στο προτεινω ανεπιφιλακτα![/B]
Ιαν 21 2009 19:13
Φωτογραφία

Melkor → Namida

χμμμ, ετσι τον ελεγε ενας φιλος μου φανατικος οπαδος των Maiden. απο αγρινιο αυτος. τωρα απο κει και περα... οχι μαν, δεν γνωριζω.
Ιαν 21 2009 19:08
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Seraphimon-T.K.

Axaxaxa α ρε σεραφιμον ΠΑΝΤΑ με σκεφτεσαι!! Το ξερω, εχω ενα ναρουτο ημερολογιο εδω περα και τα τσεκαρω αυτα :P Και στις 25 εχει ο 2ος αντρας μου (τον σινο τον παραλειπω :P)
Ιαν 21 2009 19:03