Community Status Updates
Melkor → zade
και εγω και εσυ μαστορα, θα καθομαστε εξ αριστερων και εκ δεξιων του αρχηγου, ως οι ευαγγελιστες του.
Jan 21 2009 15:24
jimmare → Erebos
[B]Anyway, το Detroit Metal City μετράει μόνο από Huzzah & Scum-Scans και υπάρχει σε ddl από το site των [URL="http://scum-scans.com/"]Scum-Scans[/URL]...
[/B]Ευχαριστω πολυ erebos,γτ το εψαχνα...
Και οχι μονο αυτο.Βρηκα κι αλλα πολλα αρα με γλιτωσες απο ψαξιμο.
Ευχαριστω και παλι :D
Jan 21 2009 15:23
°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia
Hmmm ισως κι εγω σε ενα χρονο που θα ειμαι στην ηλικια σου, καταφερω να ειμαι στο επιπεδο σου και να μπορω κι εγω να σφυραω κλεφτικα με τη σειρα μου κι εγω σε αντιστοιχα νεοτερα μελη ;)
Jan 21 2009 15:12
zade → Labrokratis
Βασικά αλλιώς σκεφτόμουν να δουλεύμαε. Μου στέλενεις εσύ τους υπότιτλους και εγώ τους βλέπω πάραλληλα με το επεισόδιο μεταφρασμένο στα Αγγλικά και όποτε παρατηρώ ότι κάτι μπορεί να βλετιωθεί σε ενημερώνω και το ψάχνουμε ανάλογα. Σε ενδιαφέρει ; Εάν ναι , έχω public το msn μου , μπορείς να οτ βρεις στο προφίλ μου και να τα πούμε. Απλά να περιμένεις λίγο γιατί ε΄χω εξεταστική και δεν προλαβαίνω τώρα να σχοληθώ. μετά από μέσα Φλεβάρη.
Jan 21 2009 15:05
zade → Melkor
Πες τα Χρυσόστομε ! Αφού το πε ο αρχηγός τι το ψάχνουμε. Ε ρε , θα έρθει κάποια στιγμή ο αρχηγός, και θα τους δείξει όλων ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛ .
Jan 21 2009 15:01
psofia → Hatake Kakashi
Σε κόλλησα! Περαστικά βρε!
Guess I have to go to the damned topic...
Jan 21 2009 14:38
psofia → Umi no Ossan
Kαι εγώ την παλεύω.
Κοίτα να δεις κάποιοι δεν κατάλαβαν σε ποιον απευθυνόμουν (μετά τους εξήγησα και το πήραν χαμπάρι). Μην ανησυχείς πάντως :Ρ
Jan 21 2009 14:35
Hatake Kakashi → psofia
:( Δεν ειδα το message Gomen
Τα ποσταρα χωρις καν να τα διαβασω :hahaha:,μονο τις εικονες ειδα, ειμαι χαλια,λιγο πυρετος και καταρροη απο αλλο πλανητη,με ενα χαρντομαντηλο στο χερι ειμαι απο χτες :cry5:
Jan 21 2009 13:16
Umi no Ossan → psofia
μια χαρα, εσυ ??? κ καλα εκανες, αλλα οπως βλεπεις δημιουργηθηκε ενα αλυσιδωτο ανουσιο ποσταρισμα..... (feel free to post again, ετσι ολο κ καποιος θα ενδιαφερθει για το thread) χεχεχε
Jan 21 2009 12:23
iristella → The Tragic Prince
Απλά lol...... ξεράθηκα στα γέλια όταν [URL="http://www.anime.gr/forums/278025-post21611.html"]το[/URL] είδα.... Η ομοιοκαταληξία και η παρομοίωση ήταν επικές......
Jan 21 2009 12:14
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Το ξέρω ότι είσαι εντελώς μπιου μπιου, αλλά τα ava/sig μου δεν τα έκλεψα από κάπου. Google is everybody's friend. :P
Η Υunancy-tsan είναι κολλητή σου? Πάντως μπορεί να μου πει από μόνη τησ τα animeσσσσ που τησ αρέσουν. Μου αρέσει ο τρόποσ που γράφει το τελικό σίγμα. σσσσσ
Και γι'αυτό το "πνευματικά παραπάνω".... Ας(σσσσ) σφυρίξω κλέφτικα.
Jan 21 2009 11:55
psofia → Umi no Ossan
:O o αγαπητός Doulis! Τι κάνεις?
Θεώρησα αναγκαίο να παρέμβω. Απλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. :Ρ
Jan 21 2009 11:42
psofia → Anelis
Nαι θεωρητική είμαι... Κάψιμο! :Ρ
Το άτομο που ανέφερες είναι απλά λακαμάς. Just say thank you. :P
Kαημένη έχεις να διαβάσεις το σεντόνι του από κάτω...
*σε έχω πάρει χαμπάρι, γι'αυτό σε αφήνω και μου στέλνεις vm ;)*
Jan 21 2009 11:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed