Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Ioanna-chan → psofia
σπαμαρω για να διαλησω αυτην την σιοπη και την βαρεμαρα που κολοβαραει το φορουμ.αλλωστε βαριομουν και εγω.παντως μονο οι μοντ διαμαρτηρηθηκαν ενω ολοι οι χρηστες με υποστηριξαν.δεν ξερω αμα το χεις προσεξει αλλα ολα τα θεματα τα χουμε εξαντλησει γιαυτο ειναι ορεα καμια χαζομαρουλα που και που.καλα τα λεω?

psofia → Namida
Eγώ μόνο εκείνο το 4ήμερο μπορώ. Έχε το υπόψη σου, γιατί έχω ψηθεί άγρια!

miko-chin → Shikamaru
ψυχολογία ή πολιτικές επιστήμες.Αλλά ψυχολογία θα επιλέξω μόνο Θεσ/νίκη γιατί μόνο εδώ έχει δικαστική ψυχολογία.Βέβαια φοβάμαι λίγο γιατί τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει ο βαθμός και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περάσω.Και το θέλω τόσο πολύ ρε γαμώτο!!!Αφού να φανταστείς μπορεί να αρχίσω φροντιστήριο για τα μαθήματα κατεύθυνσης.Ποιος εγώ?Θα ρίξω τα μούτρα μου γι'αυτό το λόγο.Το λέω γιατί είμαι άτομο που δε δέχεται καθόλου βοήθεια και θέλει να τα κάνει όλα μόνο του....

manuel → iristella
koita..exeis dikio oti antedrasa kapws asxhma sthn olh istoria...apla einai h deyterh fora pou as poume kapoios ''katakrinei'' auta pou lew kai kanw...kai den mou arese..den mporw na pw oti ec me katakrineis gi auto kai evala thn leksh se eisagwgika..apla ok...den perimena na exw allh tetoia antimetwphsh meta apo enan peristatiko pou egine tis proalles me enan allon...8a koitaksw na to stamathsw auto pou toso se enoxlei..alla diafwnw se kati...eipes na diamarthrh8eis...nomizw oti na diafwniseis h na peis thn gnwmh sou 8a htan h katallhlh ekfrash..tespa...euxaristw gia to endiaferon kai pali sugnwmh gia thn antidrash...elpizw na katalavaineis...

Shikamaru → miko-chin
που να δεις το απολιθωμα που εχουμε εμεις για καθηγητη Φυσικης να φανταστεις στο διαγωνισμα που γραψαμε ενας του γραψαμε 18 και ολοι οι αλλοι κατω απο 10 εγω φυσικα δεν γλιτωσα και του γραψα 3 και απο τοτε μ'εχει βαλει στο ματι ο σκατιαρης....μαλλον λεω να περασω κανα Τ.Ε.Φ.Α εσυ που κανεις κεφι να περασεις?

Namida → oniropagida
First visitor welcome post get!
Welcome on board! Have fun!!!!

miko-chin → Shikamaru
αν είμαι τυχερή θα βγάλω κάνα 17 το πολύ.Παραπάνω αποκλείεται.Έχουμε μια στρίτζο στην κατεύθυνση και επειδή της έγραψα 12 Φιλοσοφία και 20/40 στο άγνωστο θα με χαντακώσει πιστεύω.Πάντως θα χω να το λέω μια ζωή ότι φέτος πρώτη φορά στην ζωή μου κατάλαβα φυσική και μάλιστα πήρα 17.Πραγματικά με εντυπωσίασα!!!Σε τι σχολή θες να περάσεις?

Shikamaru → miko-chin
δες εγω τι εγραφα την προηγουμενη εβδομαδα για να χαζεψεις......Τριτη-Αλγεβρα,Τεταρτη-Θρησκευτικα,Πεμπτη-Ιστορια,Παρασκευη-Κειμενα και συνεχιζουμε με Γαλλικα σημερα,αυριο αρχαια και μεθαυριο Κοινωνιολογια οοοουυυυυφφφφφφφ δεν παλευετε με τι τιποτα η φαση..... αντε να τελειωνουμε να παρουμε βαθμους και να χαλαρωσουμε και παλι ποσο λες να βγαλεις?:P

Azathoth
→
iristella
tin alithia ipa iri-chan :D
apo eki ke pera den dexome kanenas na milai asxima i na tin lei i na kani otidiote asximo se kanenan filo mu. idika otan exi adiko o alos :P
tora entaksi, elpizo na katalaveni pos exi adiko se afti tin periptosi ^^
anyways you can count on me on these things <3

miko-chin → Shikamaru
αχχχ τι να κάνω κι εγώ...προσπαθώ!έχω προβλήματα με το σχολείο.εκεί που είπα οτι πάνε τα διαγωνίσματα τελείωσαν,τσουπ μας βάζει η φιλόλογος διαγώνισμα στην Αντιγόνη για αύριο και Έκθεση μεθαύριο...Έλεος...δεν μας λυπάται κανείς!Εσύ τι κάνεις?Πως πας?

iristella
→
Azathoth
Μy knight in his shining armor.....:wooi2::hahaha: Thanks for the moral support (you know where) and for your kind comments!

Shikamaru → miko-chin
;) τι χαμπαρια miko-chin καιρο εχουμε να τα πουμε τι νεα? :rofl:

Shikamaru → AristidisK
γιατι ρε τι εχεις να κανεις ολη μερα και βαριεσαι? αν δεν βλεπεις που και που κανα anime τι σοι animefan εισαι

iristella → manuel
Καταρχάς ηρέμησε λίγο γιατί ούτε στην είπα, ούτε το ποστ που είχα κάνει στο naruto manga thread πήγαινε [B]ειδικά και μόνο[/B] για σενα. Είπες κάτι στο thread του naruto μετά με το οποίο διαφωνούσα και αντί να απαντήσω εκεί που θα ήταν offtopic σου απάντησα στο προφίλ σου. Επίσης το ότι πήρα αρκετή ώρα για να σου γράψω με επιχειρήματα που ακριβώς διαφωνώ και να σου εξηγήσω την δική μου οπτική γωνία - με την οποία από ότι είδες πιθανόν αργότερα συμφώνησαν αρκετά άλλα μέλη - αντί να κάνω το πολύ απλό και εύκολο (αν και καθόλου σωστό imo) να σε τρολλάρω δείχνει ότι ίσα ίσα και δεν σε αντιμετωπίζω από κάποια υποθετική θέση ισχύος και αλάθητου αλλά αντίθετα ισότιμα και σου λέω κάτι με καλοπροαίρετη διάθεση.
Μοderator ή admin έχεις δίκιο ότι δεν είμαι και σίγουρα δεν φέρομαι ως τέτοιος. Από την στιγμή που όμως βλέπω ότι κάτι το οποίο δεν μου αρέσει πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν είτε να συμφωνήσουν είτε να διαφωνήσουν είτε μπορούν όπως είπες και εσύ να αγνοήσουν το ποστ μου. Το γεγονός όμως ότι στο naruto latest chapter thread άρχισαν τελευταία να σβήνονται ποστ θα έπρεπε να σε προιδεάζει και ότι τα μέλη της anime.gr team (μιας και πρώτος έκανες κουβέντα γι αυτά) είναι στα πρόθυρα να εξαντλήσουν την επιείκιά τους και αυτό αφορά τα ποστ πολλών και όχι μόνο τα δικά σου.
Συνοψίζοντας.... Ότι είπα δεν πήγαινε για σένα προσωπικά και με αφορμή κάποιο δικό σου ποστ συγκεκριμένα (ενδεχομένως να υπάρχουν αλλά όταν θα θελήσω να πω κάτι αυστηρά και μόνο για σένα θα το πω είτε στο προφίλ σου όπως τώρα είτε θα βάλω το όνομα σου από πάνω, πίστεψε με δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου). Το ότι εσύ τσίμπησες και θίχτηκες και απο πάνω ενώ δεν είπα κάτι προσβλητικό ή με αυστηρό τόνο μου δείχνει το ακριβώς αντίθετο από το " δεν 8εωρω οτι κανω κατι λαθος". In any case από αυτά που είπα μπορείς να κρατήσεις ότι θες δεν σου έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο.

AristidisK → Shikamaru
[I][COLOR=black]Δεν βλέπω τίποτα δυστιχός και βαριέμαι πολύ!!![/COLOR][/I]