Community Status Updates

Adventurer → 4rtemis
Μην ξεχασεις στο Heal/Hurt game να προσθεσεις και την ψηφο σου για το Gintoki Rebirth (δηλαδη ποιος χαρακτηρας θα παρει +5).

Erisadesu → Anelis
ανελίς ...
θα σε σκίσω με αυτή την κωλοφώτο που έβαλες στο παιχνίδι..
(και αυτό είναι υπόσχεση)

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
ciao πίου πίου, perche ti dici "lasciate mi tranquilla[B]"[/B], stai bene?

Mercyful → Erisadesu
Cool Erisadesu-chan .... thanks 4 the link of animassacre xexe

Anelis → legeon
χελόου! βάλε εικόνα στο tv series picture trivia thread όταν μπορέσεις!! :)

Anelis → psofia
kukuku
όσο και να είναι δεν είχα πρόβλημα τη συγκεκριμένη φορά αλλά thanx for the l33t rescue anyways!
*aww i feel σπεσαλ :hahaha:*

Anelis → The Tragic Prince
[I]"Είπε ο Σωκρατης...."[/I]
βασικά ο Πλάτωνας το είχε πεί αλλά φαίνεται ότι όταν τη λέμε σε κάποιον σπαμάροντας ένα θρεντ μετράει μόνο το να είμαστε γρήγοροι:nosey:

Erisadesu → Shikamaru
κάποια τραγούδια μπορείς να τα κατεβάζεις
έχει ενα section όπου μπορείς να κατεβάζεις και απο εκεί μουσική
αλλά φυσικά μη περιμένεις να βρεις γνωστά κομμάτια.

psofia → Hanzo
1) Δεν ξέρω. Κάποιοι λένε ναι. Στην προηγούμενη εκδρομή δεν είχαν μπει πάντως.
2) ΌΧΙ! ΧΔ
3) Δεν ξέρω, αλλά έχω μπόλικες. Don't worry και εγώ πολλές έχω.

Hanzo → psofia
Τρεις ερωτησεις:
1)Aυριο θα μπουν απουσιες?
2)Θα ερθεις?
3)Ποσες απουσιες εχεις? (οσες περισσοτερες πεις τοσο καλυτερα θα νιωσω οποτε στρογγυλοποιησε προς τα πανω)

psofia → Ioanna-chan
Δε συμφωνώ, καλή μου. Έχουμε πολλά πράγματα να συζητήσουμε και περνάμε πολύ καλά, πιστεύω. Τα anime και τα manga δεν τελειώνουν ποτέ και για οτιδήποτε άσχετο συζητείται στα Off Topic, Music etc. Kαι όταν spamαρες, νομίζω ότι σε έκραζαν, δεν σε υποστήριζαν.
Σόρρυ αν γίνομαι σπαστικιά, αλλά και εγώ κάπως έτσι ήμουν. Ακόμα βγαίνω σχεδόν πάντα off topic! :P

Shikamaru → miko-chin
σου ευχομαι να τα καταφερεις και να περασεις και απ'οτι μου εχουν πει οι καποιοι απο τους συμμαθητες που καθονται και διαβαζουν σε αντιθεση με μενα αν οχι φετος που πας 2 λυκειου του χρονου οπωσδηποτε πρεπει να ξεκινησεις αν οντως θελεις πραγματικα να περασεις γιατι μονη σου λιγακι δυσκολουτσικο ειναι αλλα απο που και ως που σε τραβηξε η ψυχολογια ?