Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → 4rtemis

Μην ξεχασεις στο Heal/Hurt game να προσθεσεις και την ψηφο σου για το Gintoki Rebirth (δηλαδη ποιος χαρακτηρας θα παρει +5).
Jan 22 2009 01:47
Photo

Erisadesu → Anelis

εμ γι αυτό θα σε σκίσω λολ επειδή δεν μπορώ να τη βρω.
Jan 22 2009 01:42
Photo

Anelis → Erisadesu

kukuku βρες την πρώτα! :hehehe:
Jan 22 2009 01:33
Photo

Erisadesu → Anelis

ανελίς ... θα σε σκίσω με αυτή την κωλοφώτο που έβαλες στο παιχνίδι.. (και αυτό είναι υπόσχεση)
Jan 22 2009 01:28
Photo

Erisadesu → Mercyful

no problem πάντα προσέχω τα ποτανάκια του φόρουμ
Jan 22 2009 01:20
Photo

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™

ciao πίου πίου, perche ti dici "lasciate mi tranquilla[B]"[/B], stai bene?
Jan 22 2009 00:59
Photo

Mercyful → Erisadesu

Cool Erisadesu-chan .... thanks 4 the link of animassacre xexe
Jan 22 2009 00:49
Photo

Anelis → legeon

χελόου! βάλε εικόνα στο tv series picture trivia thread όταν μπορέσεις!! :)
Jan 22 2009 00:45
Photo

Anelis → psofia

kukuku όσο και να είναι δεν είχα πρόβλημα τη συγκεκριμένη φορά αλλά thanx for the l33t rescue anyways! *aww i feel σπεσαλ :hahaha:*
Jan 22 2009 00:31
Photo

Anelis → The Tragic Prince

[I]"Είπε ο Σωκρατης...."[/I] βασικά ο Πλάτωνας το είχε πεί αλλά φαίνεται ότι όταν τη λέμε σε κάποιον σπαμάροντας ένα θρεντ μετράει μόνο το να είμαστε γρήγοροι:nosey:
Jan 22 2009 00:27
Photo

Erisadesu → Shikamaru

κάποια τραγούδια μπορείς να τα κατεβάζεις έχει ενα section όπου μπορείς να κατεβάζεις και απο εκεί μουσική αλλά φυσικά μη περιμένεις να βρεις γνωστά κομμάτια.
Jan 22 2009 00:18
Photo

psofia → Hanzo

1) Δεν ξέρω. Κάποιοι λένε ναι. Στην προηγούμενη εκδρομή δεν είχαν μπει πάντως. 2) ΌΧΙ! ΧΔ 3) Δεν ξέρω, αλλά έχω μπόλικες. Don't worry και εγώ πολλές έχω.
Jan 21 2009 23:45
Photo

Hanzo → psofia

Τρεις ερωτησεις: 1)Aυριο θα μπουν απουσιες? 2)Θα ερθεις? 3)Ποσες απουσιες εχεις? (οσες περισσοτερες πεις τοσο καλυτερα θα νιωσω οποτε στρογγυλοποιησε προς τα πανω)
Jan 21 2009 23:37
Photo

psofia → Ioanna-chan

Δε συμφωνώ, καλή μου. Έχουμε πολλά πράγματα να συζητήσουμε και περνάμε πολύ καλά, πιστεύω. Τα anime και τα manga δεν τελειώνουν ποτέ και για οτιδήποτε άσχετο συζητείται στα Off Topic, Music etc. Kαι όταν spamαρες, νομίζω ότι σε έκραζαν, δεν σε υποστήριζαν. Σόρρυ αν γίνομαι σπαστικιά, αλλά και εγώ κάπως έτσι ήμουν. Ακόμα βγαίνω σχεδόν πάντα off topic! :P
Jan 21 2009 23:29
Photo

Shikamaru → miko-chin

σου ευχομαι να τα καταφερεις και να περασεις και απ'οτι μου εχουν πει οι καποιοι απο τους συμμαθητες που καθονται και διαβαζουν σε αντιθεση με μενα αν οχι φετος που πας 2 λυκειου του χρονου οπωσδηποτε πρεπει να ξεκινησεις αν οντως θελεις πραγματικα να περασεις γιατι μονη σου λιγακι δυσκολουτσικο ειναι αλλα απο που και ως που σε τραβηξε η ψυχολογια ?
Jan 21 2009 23:16