Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Sponis

αγελάδα είμαι ;
Jan 22 2009 14:24
Photo

Azathoth → Matu-san

eftase to adapter mu gia boresa na peraso merika games pu mu edoses TY TY TY :D *bows*
Jan 22 2009 14:13
Photo

psofia → Sponis

Eντάξει, μην παραιτείσαι πάντως! Όσο για το C&D, είμαι της θεωρητικής. :|
Jan 22 2009 13:33
Photo

Camus → Cassiel

Μπες MSN....βαριέμαι!!!!!!
Jan 22 2009 13:30
Photo

The Tragic Prince → Anelis

Ο Πλάτωνας το έγραψε. Τα λόγια αυτά σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πλάτωνα είναι του Σωκράτη. Και ναι είχα τον ενδοιασμό ποιο θα ήταν σωστότερο από τους 2 να βάλω και κατέληξα στον Σωκράτη.
Jan 22 2009 11:27
Photo

Camus → lily

Καλημέρα κουκλί μου!!!! Εγώ θα ανέβω για το επόμενο σας cosplay party!!! Και μάλλον θα κάτσω 2 - 3 μέρες... hehehehe :P Ελπίζω να σε δω ne???
Jan 22 2009 11:26
Photo

sleeping_mind → Yunancy

ααα! καλοσ τοτε θα το δω οταν βρω χρονο ;) το μσν μου ειναι ουτε εγω μπαινω πλ εδο περα!!! να σε ρωτησω κσεσ καμια σελιδα που να μπορω να κατεβασω ανιμε??
Jan 22 2009 10:54
Photo

sleeping_mind → animeotaku07

αχ ναι θα ηθελα πλ να την δω εαν θεσ και μπορεισ ^___^ .... βεβαια ολα αυτα που μου ειπεσ τα περιεργα δν ξερω τι ειναι ουτε που θα τα βρω αλλα θα ψαξω!!! εχεισ κανει πολλα cospay???
Jan 22 2009 10:40
Photo

Sponis → psofia

[π]Σοφάκι μου, δε βλέπω να μπαίνω σε berserker mode πια. Και τόση σημασία που δίνω σε ορισμένους, μόνο αξία τους δίνω... για το C&D κάνεις randomize τη λίστα με όποιον τρόπο θες. εγώ πχ την έκανα με ζάρι. έτσι για να μην έχουν οι παίκτες τη σειρά που δήλωσαν. Μετά φτιάχνεις μία πατέντα και την εφαρμόζεις σε όλους. Δλδ. έχεις 16 παίκτες, 01 εώς 16. Ο 1 έχεις τον 2 4 8, άρα ο 2 έχει 3 6 10 κτλ. Η πατέντα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Ν έχει στη λίστα τον Ν+1, Ν+3, Ν+7. Εσύ το κανονίζεις αυτό... αντιλαβού ή είσαι της θεωρητικής;
Jan 22 2009 10:33
Photo

noname → 4rtemis

και πέρασα από εδώ για τον ίδιο λόγο με τον Adventurer ... το +5
Jan 22 2009 10:27
Photo

Sponis → Erisadesu

Λίζα, εδώ πλέον μπαίνω μόνο από συνήθεια και για να διαβάσω τι λένε τα παιδιά που είναι παρέα μου πλέον... Και καταλήγω πυροβολημένος από αδέσποτες φιλοσοφίες του κώλου και παπαρολογία στο τετράγωνο. Να πιάσω να τους ξεχέσω δεν μου λέει πια τίποτα. Δεν περιμένω να γίνουν άνθρωποι πίσω από το πληκτρολογιο... εσύ πως τα πας; ακόμα ελευθέρας βοσκής είσαι;
Jan 22 2009 10:25
Photo

zade → laraska

Όπως βλέπεις δεν μου αφήνει και πολύ χρόνο για να μπαίνω on line ! Κατα τα άλλα μια χαρά περνάω , διαβάζω κατά κύριο λόγο ,αλλά δε βαριέσαι . Ενας μήνας είναι μόνο ! Εσύ πως τα πας ;
Jan 22 2009 10:19
Photo

Darthnicolas → Erisadesu

Χαχα keep sl00rping... Όταν λες player φαντάζομαι εννοείς το rainmeter,που έχει τη Shana δίπλα... Αυτό είναι ένα προγραμματάκι που κανονικά ήταν πιο απλό και το χουν τροποποιήσει...Το αρχικό μέρος του προγράμματος το βρίσκεις βάζοντας "rainmeter" στο google ;p Τώρα για κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχω,θέλει πιο πολύ ψάξιμο.Το συγκεκριμένο skin λέγεται Ayuka-E και εγώ το χα πετύχει σε ένα άλλο forum,εδώ και πολύ καιρό...Αλλά νομίζω αν ψάξεις πάλι στο google θα βρεις άκρη...Πρέπει να είχα και ένα site με μερικά άλλα skins,αλλά το χω σβήσει,αν το ξαναβρω...Ξέρω ξέρω,πάλι βοήθησα πολύ xP
Jan 22 2009 09:38
Photo

Samuryan → Marilou

Μια-μιαρα-μια-μιαου
Jan 22 2009 05:11
Photo

Nomedor

Και να φανταστείς ότι έχω απαντήσει και post σου, αλλά έτσι αλλιώς είμαι χαμηλού προφίλ εγώ :)
Jan 22 2009 03:19