Community Status Updates

Azathoth
→
Matu-san
eftase to adapter mu gia boresa na peraso merika games pu mu edoses TY TY TY :D *bows*

psofia → Sponis
Eντάξει, μην παραιτείσαι πάντως!
Όσο για το C&D, είμαι της θεωρητικής. :|

The Tragic Prince → Anelis
Ο Πλάτωνας το έγραψε. Τα λόγια αυτά σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πλάτωνα είναι του Σωκράτη. Και ναι είχα τον ενδοιασμό ποιο θα ήταν σωστότερο από τους 2 να βάλω και κατέληξα στον Σωκράτη.

Camus → lily
Καλημέρα κουκλί μου!!!!
Εγώ θα ανέβω για το επόμενο σας cosplay party!!! Και μάλλον θα κάτσω 2 - 3 μέρες... hehehehe :P
Ελπίζω να σε δω ne???

sleeping_mind → Yunancy
ααα! καλοσ τοτε θα το δω οταν βρω χρονο ;)
το μσν μου ειναι ουτε εγω μπαινω πλ εδο περα!!!
να σε ρωτησω κσεσ καμια σελιδα που να μπορω να κατεβασω ανιμε??

sleeping_mind → animeotaku07
αχ ναι θα ηθελα πλ να την δω εαν θεσ και μπορεισ ^___^ ....
βεβαια ολα αυτα που μου ειπεσ τα περιεργα δν ξερω τι ειναι ουτε που θα τα βρω αλλα θα ψαξω!!! εχεισ κανει πολλα cospay???

Sponis → psofia
[π]Σοφάκι μου, δε βλέπω να μπαίνω σε berserker mode πια. Και τόση σημασία που δίνω σε ορισμένους, μόνο αξία τους δίνω...
για το C&D
κάνεις randomize τη λίστα με όποιον τρόπο θες. εγώ πχ την έκανα με ζάρι. έτσι για να μην έχουν οι παίκτες τη σειρά που δήλωσαν. Μετά φτιάχνεις μία πατέντα και την εφαρμόζεις σε όλους. Δλδ. έχεις 16 παίκτες, 01 εώς 16. Ο 1 έχεις τον 2 4 8, άρα ο 2 έχει 3 6 10 κτλ. Η πατέντα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Ν έχει στη λίστα τον Ν+1, Ν+3, Ν+7. Εσύ το κανονίζεις αυτό...
αντιλαβού ή είσαι της θεωρητικής;

Sponis → Erisadesu
Λίζα, εδώ πλέον μπαίνω μόνο από συνήθεια και για να διαβάσω τι λένε τα παιδιά που είναι παρέα μου πλέον... Και καταλήγω πυροβολημένος από αδέσποτες φιλοσοφίες του κώλου και παπαρολογία στο τετράγωνο. Να πιάσω να τους ξεχέσω δεν μου λέει πια τίποτα. Δεν περιμένω να γίνουν άνθρωποι πίσω από το πληκτρολογιο...
εσύ πως τα πας; ακόμα ελευθέρας βοσκής είσαι;

zade → laraska
Όπως βλέπεις δεν μου αφήνει και πολύ χρόνο για να μπαίνω on line ! Κατα τα άλλα μια χαρά περνάω , διαβάζω κατά κύριο λόγο ,αλλά δε βαριέσαι . Ενας μήνας είναι μόνο ! Εσύ πως τα πας ;

Darthnicolas → Erisadesu
Χαχα keep sl00rping...
Όταν λες player φαντάζομαι εννοείς το rainmeter,που έχει τη Shana δίπλα...
Αυτό είναι ένα προγραμματάκι που κανονικά ήταν πιο απλό και το χουν τροποποιήσει...Το αρχικό μέρος του προγράμματος το βρίσκεις βάζοντας "rainmeter" στο google ;p
Τώρα για κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχω,θέλει πιο πολύ ψάξιμο.Το συγκεκριμένο skin λέγεται Ayuka-E και εγώ το χα πετύχει σε ένα άλλο forum,εδώ και πολύ καιρό...Αλλά νομίζω αν ψάξεις πάλι στο google θα βρεις άκρη...Πρέπει να είχα και ένα site με μερικά άλλα skins,αλλά το χω σβήσει,αν το ξαναβρω...Ξέρω ξέρω,πάλι βοήθησα πολύ xP

Nomedor
Και να φανταστείς ότι έχω απαντήσει και post σου, αλλά έτσι αλλιώς είμαι χαμηλού προφίλ εγώ :)