Community Status Updates
iristella
→
Azathoth
Μy knight in his shining armor.....:wooi2::hahaha: Thanks for the moral support (you know where) and for your kind comments!
Jan 21 2009 22:03
Shikamaru → miko-chin
;) τι χαμπαρια miko-chin καιρο εχουμε να τα πουμε τι νεα? :rofl:
Jan 21 2009 21:59
Shikamaru → AristidisK
γιατι ρε τι εχεις να κανεις ολη μερα και βαριεσαι? αν δεν βλεπεις που και που κανα anime τι σοι animefan εισαι
Jan 21 2009 21:53
iristella → manuel
Καταρχάς ηρέμησε λίγο γιατί ούτε στην είπα, ούτε το ποστ που είχα κάνει στο naruto manga thread πήγαινε [B]ειδικά και μόνο[/B] για σενα. Είπες κάτι στο thread του naruto μετά με το οποίο διαφωνούσα και αντί να απαντήσω εκεί που θα ήταν offtopic σου απάντησα στο προφίλ σου. Επίσης το ότι πήρα αρκετή ώρα για να σου γράψω με επιχειρήματα που ακριβώς διαφωνώ και να σου εξηγήσω την δική μου οπτική γωνία - με την οποία από ότι είδες πιθανόν αργότερα συμφώνησαν αρκετά άλλα μέλη - αντί να κάνω το πολύ απλό και εύκολο (αν και καθόλου σωστό imo) να σε τρολλάρω δείχνει ότι ίσα ίσα και δεν σε αντιμετωπίζω από κάποια υποθετική θέση ισχύος και αλάθητου αλλά αντίθετα ισότιμα και σου λέω κάτι με καλοπροαίρετη διάθεση.
Μοderator ή admin έχεις δίκιο ότι δεν είμαι και σίγουρα δεν φέρομαι ως τέτοιος. Από την στιγμή που όμως βλέπω ότι κάτι το οποίο δεν μου αρέσει πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν είτε να συμφωνήσουν είτε να διαφωνήσουν είτε μπορούν όπως είπες και εσύ να αγνοήσουν το ποστ μου. Το γεγονός όμως ότι στο naruto latest chapter thread άρχισαν τελευταία να σβήνονται ποστ θα έπρεπε να σε προιδεάζει και ότι τα μέλη της anime.gr team (μιας και πρώτος έκανες κουβέντα γι αυτά) είναι στα πρόθυρα να εξαντλήσουν την επιείκιά τους και αυτό αφορά τα ποστ πολλών και όχι μόνο τα δικά σου.
Συνοψίζοντας.... Ότι είπα δεν πήγαινε για σένα προσωπικά και με αφορμή κάποιο δικό σου ποστ συγκεκριμένα (ενδεχομένως να υπάρχουν αλλά όταν θα θελήσω να πω κάτι αυστηρά και μόνο για σένα θα το πω είτε στο προφίλ σου όπως τώρα είτε θα βάλω το όνομα σου από πάνω, πίστεψε με δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου). Το ότι εσύ τσίμπησες και θίχτηκες και απο πάνω ενώ δεν είπα κάτι προσβλητικό ή με αυστηρό τόνο μου δείχνει το ακριβώς αντίθετο από το " δεν 8εωρω οτι κανω κατι λαθος". In any case από αυτά που είπα μπορείς να κρατήσεις ότι θες δεν σου έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο.
Jan 21 2009 21:47
AristidisK → Shikamaru
[I][COLOR=black]Δεν βλέπω τίποτα δυστιχός και βαριέμαι πολύ!!![/COLOR][/I]
Jan 21 2009 21:42
Shikamaru → Erisadesu
μιλαμε τα'χω παιξει :nbleed: :rofl:ενα τετοιο γαματο site εψαχνα τοσο καιρο και πουθενα δεν εβρισκα τιποτα...... προσκυναω :respect: καθομαι τωρα και ακουω trip hop και'χω γκαυλωσει :music: η μονη ******* ειναι οτι δεν μπορεις να κατεβασεις τα κομματια που ακους
Jan 21 2009 21:13
Azathoth
→
manuel
file mu manuel, kanonika den tha eprepe na blexto se afta pu les me tin iristella ala den boro na sigratitho.
efoson ise kenurios ofilo na su po pos iparxi polis kosmos edo pera pu den ine poli evgenikos, apo tin stigmi pu kanis pola tetiu idus posts, pragma pu ego prosopika den vrisko kako, an ke merikes fores ginete kurastiko, tha boruse na erthi tetios kosmos ke na su ferthi poli asxima. i Iristella, adithetos, poli evgenika irthe ke su eksigise pos afto pu kanis tha boruse na kani poli kosmo na milisi asxima/spammari i otidipote.
To ipe gia to kalo su ke ime siguros pos den to ipe me kaki diathesi.
na kseris pos i Iristella ine apo ta kalitera ke evgenikotera atoma edo mesa ke sxedon oti lei ine sosto.
apo eki ke pera boris na vgalis diki su apopsi.
(btw telios tixea ida tin sizitisi afti XD)
Jan 21 2009 21:08
Franklin → Melkor
Moλις εισεβαλλα στο προφιλ σου και ποσταρω αυτο το ουσιωδες message. Χελ γιεα.
Jan 21 2009 20:53
Namida → psofia
Τι να σου πω... Δεν έχω ιδέα μέχρι τότε.
Στο τέλος του μήνα τελειώνω με τη δουλειά, και δεν ξέρω τι θα γίνει μετά. Ούτε αν θα δουλεύω αρχές Απριλίου, ούτε αν θα έχω λεφτά. Το σίγουρο είναι ότι θέλω και γω να ξαναπάω κάποια στιγμή. Βλέπουμε
Jan 21 2009 20:12
Yunancy → AristidisK
[B]κουλ!μπραβο...κιθαρα απλη η' ηλεκτικη κιθαρα?^^[/B]
[B]εχω δυο φιλλους μου που παιζουν πολλυ ωραια....εμενα θα μου αρεσε να μαθω drums...[/B]
Jan 21 2009 19:51
Yunancy → Nightwalker
[B]ωχχχχ μην μου λες τετοια...μην μου λες για ξανθους και παρω τωρα τη βαλιτζα μου και παω αμεσως λολ...[/B]
[B]ασε ρε εγω εχω κολημα με το μαλλι..το πρωτο πραγμα που κοιταω σε 1 αγορι ειναι το μαλλι...θελω να ειναι ξανθο η' κοκκινο ΧΔ και κοντο...ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταω σε 1 αγορι και αυτο που με επειρεαζει ποιο πολλυ ΧΔ[/B]
[B]εσυ τι προσεχεις πρωτα σε 1 κοριτσι?[/B]
[B]βασικα εχω ακουσει οτι στις σκανδιναβικες χωρες επειδη οι περισσοτεροι ειναι ξανθοι τους αρεσουν οι καστανες-μελαχρινες..αληθευει?[/B]
[B]ποιος ειναι ο Lauri που ανεφερες?[/B]
[B]στην Ακιχαμπαρα μπορεισ να κυλοφορεις στους δρομους ανετα με τα ρουχα των καρτοον λολ[/B]
Jan 21 2009 19:42
Yunancy → Noitora
[B]τι λες καλε...εγω μισω το ροματζο και το δραμα!μονο αυτα που εχουν δραση μου αρεσουν..αυτα που εχει λιγο ξυλαρακι και σπαυθακι^.~[/B]
[B]δεν ειμαι σαν τα συνηθισμενα κοριστια που τους αρεσουν αυτα...ΧΔ καθολου ρομαντικη,,μαλλον αναισθητη ΧΔ[/B]
[B]Απο το Wolfs Rain εχω διαβασει 1 μανγκα και ηταν συμπαθητικο ....[/B]
[B]δεν σε βλεπω ονλινε στο μσν..τι ωρες μπαινεις συνηθως?[/B]
Jan 21 2009 19:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed