Community Status Updates

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
mm si capisco, io la trovo molto divertenta ma se hai dei problemi con la, semplicemente ignorα la :)
btw (άαασχετο) είσαι 17; είχα κάπως την εντύπωση ότι είσουνα 19

Azathoth
→
Anelis
beh si! sono per meta'. anche io vado a studiare li a settembre :D dove pensi di andare? e a studiare cosa? :O

Glastenen → Erisadesu
ερι, κουράδι στην Κρήτη λέμε το πρόβατο. για σας στον Πόντο κουράδι = κουράδα? :P

Anelis
→
Azathoth
heh non sono italiana ma studio l' italiano per 3 mesi perche voglio andare studio li :) tu sei italiano?

Anelis → The Tragic Prince
αυτή είναι η θεμέλια ιδέα της πλατωνικής φιλοσοφίας όμως
anyhoo that was not my point

Darthnicolas → Erisadesu
Όχι ρε συ είναι multi-use,για να βλέπεις διάφορες λειτουργίες,ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει...Απλά σου είπα γενικά τι μπορεί να κάνει,το down/upload είναι για να δείχνει την ταχύτητα που έχεις κάθε στιγμή,imho είναι πολύ χρήσιμο...Αλλά μπορείς να ακούς μόνο μουσική αν θες,απλά πρέπει να το πειράξεις λίγο ή να βρεις κάποιο έτοιμο μόνο για μουσική...
Btw,δουλεύει σε συνδυασμό με το Winamp...

iristella → Zoro
Αυτό βρες το μόνος σου.....Μην σου δίνουμε και μασημένη τροφή....XDDD

Zoro → iristella
Αν αναγνωρήσω τον εαυτό μου στην kanako,η rl mariya ποιά είναι στην περιπτωσή μου?:hmmm:

Zoro → Erisadesu
Το βάζανε στο Italia 1(κανάλι) όταν πήγαινα γυμνάσιο...ακόμη το βάζουν και το βλέπω μερικά πρωινά...
Είχα ρίξει καλά γέλια σε μερικές φάσεις...σαν τον Fonzie κανείς:P

Erisadesu → Zoro
έλα ρε καμμένο ανήλικο που ξέρεις και το happy days
και το βάζεις και σε παιχνίδι.

Nighteyes → iristella
Αν και δεν έχω δει ακόμα το Ayakashi, μου άρεσε πολύ. Κουνούσε και τα αυτιά του.:hahaha:
Ώστε έπεσα στη παγίδα. Εμ με τέτοιο κοκκίνισμα.:congrats:

Mad_Hatter → Seraphimon-T.K.
καλα πολυ ωραιο το manga σου μπραβο, μολις διαβασα το πρωτο chapter :)
και το σχεδιο αριστο, και το τοποθετησες στη σωστη χρονικη στιγμη πραγματικα καλο .
ο piedmon θα βγει καθολου?This clown is pure win!

iristella → Zoro
Well i love him too..... Η αλήθεια είναι ότι με τον συγκεκριμένο ταυτιζόμαστε αρκετά..... Δες το anime και θα καταλάβεις..... ίσως αναγνωρίσεις και τον εαυτό σου σε κάποιον από τους χαρακτήρες.....
gkoux kanako gkoux...... XD
ΘΕΑ είναι ο ατιμος.......

iristella → Nighteyes
Well ξαναάλλαξα σετάκι από την στιγμή που μου έστειλες το vm αν και είναι ο ίδιος χαρακτήρας..... Βασικά αλεπουδάκι/λυκάκι ήταν καλά το μάντεψες και πήγε διακοπές. Μπορεί να το ξαναβάλω βέβαια στο μέλλον γιατί του είχα συμπάθεια αυτού και του medicine seller.
Ο χαρακτήρας είναι ο πρωταγωνιστής του maria holic (yeap σωστά διαβάζεις it s a trap!!! :hahaha:)... ένα highly intelligent crossdressing sadistic boy το οποίο αξίζει άπειρο respect και ο οποίος παίζει να είναι ο χαμένος μου αδερφός... Σου συστήνω να δεις την σειρά για επικά γέλια... (Πρώτη φορά βάζω αγόρι σετάκι Btw:wooi2:)

Seirios → Tsunade-sama
ρε ομορφια μου σορρυ χτες που δεν μιλαγα απλά ήμουν λίγο χάλια...