Community Status Updates

Seirios → Tsunade-sama
xaxaxaxa to ksera pws m'agapas!!! :P
tpt mwre megalh istoria! :D
tha ta poume otan eisai mesa

Nighteyes
→
Kyuubi
Πήρα τηλ τελικά.
Στο Language lab πάλι τα ίδια μου είπαν. Χρήματα:435€ σε 3 δόσεις.
Στο άλλο πέτυχα κάποια που μιλούσε σπαστά Ελληνικά. Λες να ήταν η ίδια; Ήταν πολύ ευγενική όποια και να ήταν. Θα γίνουν 1 πρωινό τμήμα και 1 απογευματινό. Πρέπει να πάμε από κει να συμπληρώσουμε μία αίτηση. Δεν μου κάθεται καλά πάντως να πάω να την συμπληρώσω και αν εδεήσουν να κάνουν τμήμα στο άλλο να πω ότι άλλαξα γνώμη. Χρήματα:470€, 120 στην αρχή και τα υπόλοιπα σε 3 δόσεις.
Αν και στο Language lab είναι λιγότερα τα χρήματα, στο άλλο κάνουν όμως αποκλειστικά Ιαπωνικά.
Έχω μπερδευτεί εντελώς.:bahhh:

mariapap15 → laraska
απλά θέλω να πω ευχαριστώ για το monster -που μου είπατε να δω???-ειμαι στο 4ο επ. και ήδη μου αρέσει πάρα πολύ!!!
Είναι πραγματικά όμορφο και έχει κάτι να πει.
^^

AristidisK → Yunancy
[I][COLOR=black]Να είχα μία τέτοια[IMG]http://www.comparestoreprices.co.uk/images/b-/b-c-rich-platinum-beast-guitar-black.jpg[/IMG]:bahhh:[/COLOR][/I]

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
:blingeye2: αλήθεια θα μου δώσεις τις σημειώσεις σου;;!! ευχαριστώωω!!!
χαχα πρέπει να είχε πολύ φάση

Zoro → Yunancy
nancy-chan!!gomen για την αργοπορία στην απάντηση,ξεχάστηκα!!:P
Καλά για το cosplay μην φανταστείς,δεν ντύθηκα τπτ,πρώτη φορά πήγαινα στο underworld και σε συνάντηση γενικά και δεν με τρέλανε κι εμένα...κυρίως για να γνωρήσω άτομα πήγα;)
Θα πας σε cosplay λοιπόν ε?
Άντε να δούμε pics ανεβασμένες στο νετ(rofls:hehe:)...
Cosplay στην Ιταλία έχει και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουν και καλύτερη δουλεία από τα ελληνικά(πχ δες [URL="http://www.rolonoazoro.com/gallery/view_album.php?set_albumName=CosplayNostri"]αυτό[/URL] πού διοργάνωσε ένα ιταλικό One Piece site...απίστευτες δουλειές για fan made),αλλά κοντά στα μέρη μου δεν έχω ακούσει τπτ...
Κι εσύ διάβασμα ε?
λολ καλή δύναμη λοιπόν κι από μενα,είδικα στο λύκειο τα πράγματα είναι ακόμη πιο ζόρια από το παν/μιο...κακό πράγμα να εθιστείς στο νετ από αυτή την ηλικία...καλά που εγώ δεν την έπαθα:nanana:
Τέσπα,όπως και να χει να προσπαθείς και να βρίσκεις χρόνο για όλα(ακόμη και γι αυτό που μου πες στο vm xD)...θα ναι δύσκολα αλλά αν το παλέψεις όλα τα καταφέρνεις;)
Καλή συνέχεια σε όλα εύχομαι...τα λέμε!!!:Blissfull:
(λολ ;P)

Shikamaru → miko-chin
ουφφφφφφ.......σημερα τελειωσαν και τα διαγωνισματα επιτελους θα χαλαρωσουμε λιγακι:Blissfull:μ'αρεσει ο τροπος σκεψης και οτι εχεις ηδη αποφασισει με τι θα ασχοληθεις στην ζωη σου εγω ε το μονο πραγμα που εχω αποφασισει μεχρι τωρα ειναι οτι σε 1 χρονο απο τωρα θα βρισκομαι στην Ισπανια:burningbe3::burningbe3::burningbe3:

Tea-chan → Adventurer
Lol, βασικά θα πάω με portfolio (συλλογή των έργων μου) για δουλειά! XD Όσοι πάνε εκεί, δείχνουν τη δουλειά τους, οίκοι τους διαλέγουν και τους προσλαμβάνουν.
Εγώ θα πάω για την εμπειρία. Τώρα, αν μου κάτσει καμία δουλειά...

Adventurer → Tea-chan
Πες μου οταν πας και Ιαπωνια να σου πω να μου φερεις μερικα πραγματακια (κανα yuri manga, καμια yuri αφισα, ξερεις εσυ).
Εκδηλωση για νεα ταλεντα; Κοιτα να πας μονο ως επισκεπτρια, μην τυχον τους ζωγραφισεις κανενα doujinshi και σε κρατησουν εκει :oo:

Zoro → tsintori
τσι-κουν,σρυ για την αργοπορία στην απάντηση,ξεχάστηκα!!:P
Ναι,θέλω σύντομα να βάλω και τπτ διαφορετικό από One Piece και Berserk που βάζω πάντα για σετς,αλλά με την εξεταστική που χρόνος...από Μάρτη και μετά:P
Φυσικά και επέλεξα Robin για waifu...υπάρχει πιο ψυχούλα,ομόρφη,με συγκινιτική ιστορία και δυναμική γυναίκα?
(απάντηση:όχι :3)
Όταν με το καλό δεις την ιστορία της θα με καταλάβεις;)
Εσύ τι λέει τώρα,που είσαι στην σειρά?

Tea-chan → Adventurer
Ευχαριστώ, βρε!
Μάλιστα, θα πάω να τον βρω το καλοκαίρι, στο comic-con. Εκδήλωση για νέα ταλέντα. Με προσκάλεσε καιρό πριν.
Τον Απρίλιο Λονδίνο, τον Ιούλιο Αμερική... εδώ κι εκεί στον πλανήτη θα τρέχω! :P