Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyesiristella

Αν και δεν έχω δει ακόμα το Ayakashi, μου άρεσε πολύ. Κουνούσε και τα αυτιά του.:hahaha: Ώστε έπεσα στη παγίδα. Εμ με τέτοιο κοκκίνισμα.:congrats:
Jan 22 2009 16:47
Photo

Mad_Hatter → Seraphimon-T.K.

καλα πολυ ωραιο το manga σου μπραβο, μολις διαβασα το πρωτο chapter :) και το σχεδιο αριστο, και το τοποθετησες στη σωστη χρονικη στιγμη πραγματικα καλο . ο piedmon θα βγει καθολου?This clown is pure win!
Jan 22 2009 16:36
Photo

iristella → Zoro

Well i love him too..... Η αλήθεια είναι ότι με τον συγκεκριμένο ταυτιζόμαστε αρκετά..... Δες το anime και θα καταλάβεις..... ίσως αναγνωρίσεις και τον εαυτό σου σε κάποιον από τους χαρακτήρες..... gkoux kanako gkoux...... XD ΘΕΑ είναι ο ατιμος.......
Jan 22 2009 16:22
Photo

iristellaNighteyes

Well ξαναάλλαξα σετάκι από την στιγμή που μου έστειλες το vm αν και είναι ο ίδιος χαρακτήρας..... Βασικά αλεπουδάκι/λυκάκι ήταν καλά το μάντεψες και πήγε διακοπές. Μπορεί να το ξαναβάλω βέβαια στο μέλλον γιατί του είχα συμπάθεια αυτού και του medicine seller. Ο χαρακτήρας είναι ο πρωταγωνιστής του maria holic (yeap σωστά διαβάζεις it s a trap!!! :hahaha:)... ένα highly intelligent crossdressing sadistic boy το οποίο αξίζει άπειρο respect και ο οποίος παίζει να είναι ο χαμένος μου αδερφός... Σου συστήνω να δεις την σειρά για επικά γέλια... (Πρώτη φορά βάζω αγόρι σετάκι Btw:wooi2:)
Jan 22 2009 16:06
Photo

Seirios → Tsunade-sama

ρε ομορφια μου σορρυ χτες που δεν μιλαγα απλά ήμουν λίγο χάλια...
Jan 22 2009 15:53
Photo

Sponis → Erisadesu

άρα βοσκάς ελεύθερη κ ωραία ω σκοτεινή Πριγκήπισσα του Φωτός [ΝΤΑΝ!!!!]
Jan 22 2009 15:52
Photo

Erisadesu → Sponis

κοιλάει με αργούς ρυθμούς
Jan 22 2009 15:49
Photo

psofia → Sponis

Nαι εντάξει μέχρι εκεί έχω καταλάβει. :P
Jan 22 2009 15:48
Photo

Erisadesu → Darthnicolas

λολ να γιατί εγώ νόμιζα ότι ήταν sking για music player αν είναι για downloads και uploads δεν θέλω δεν ξέρω τι να το κάνω.
Jan 22 2009 15:47
Photo

Sponis → psofia

Πόσοι χρήστες θα παίξουν; 10; οκ θα φτιάξεις τη λίστα σε ραντομ σειρά, όχι όπως έχουμε δηλώσει. Δλδ. πχ Mitsos Kitsos Lakis Makis Takis Soula Koula Foula Piou Liou έχουν δηλώσει για να παίξουν. Εσύ θα τους ανακατέψεις [όπως θες] και θα έχουμε πχ Makis Lakis Foula Mitsos Liou Kitsos Takis Piou Soula Makis Koula OK μέχρι εδώ;
Jan 22 2009 15:37
Photo

Zoro → iristella

ξανθιά,με κοτσιδάκια,misa-like....αη λουβ γιορ νιου σετ:hehehe::awww::kill4u: (ναι,ξέρω τι είναι το κοπέλι...το θέμα είναι με τι σε κάνει να μοιάζεις...:whistling:)
Jan 22 2009 15:36
Photo

AzathothAnelis

sai di cosa parlo* anelis-san non ti ho mai parlato fino ad adesso ma sei italiana pure te? :|
Jan 22 2009 15:34
Photo

psofia → Sponis

Tίποτα. :|
Jan 22 2009 15:19
Photo

Sponis → psofia

τι δεν κατάλαβες βρε ξανθομπούμπουρα;
Jan 22 2009 15:14
Photo

Sponis → Erisadesu

στον τομέα της εργασίας εννοώ μικρή σαρδανάπαλη