Jump to content

Community Status Updates

Photo

laraska → zade

και εγω καλα ειμαι // διαβαζματα κτλ // αλλα εχουμε καταληψη κιολας...
Jan 23 2009 17:29
Photo

Anelis → legeon

για να ποστάρεις εικόνα πρώτα την ανεβάζεις σε κάποιο site πχ αυτό [url=http://www.imageshack.us/]ImageShack® - Image Hosting[/url] που είναι και χωρίς εγγραφή, και μετά κλικάρεις το εικονίδιο με την εικονίτσα και σου βγαίνει popup να βάλεις το url της εικόνας που ανέβασες
Jan 23 2009 17:22
Photo

KyuubiNighteyes

η καζουκο απ'οσο γνωριζω εχει σπουδασει ιαπωνικη φιλολογία στην Ιαπωνία και ο φιλος μου την θεωρεί κορυφη.Αν δεν γινει τελικα τμημα στο lang-lab μαλλον θα πάω εκει
Jan 23 2009 17:18
Photo

manuel → Night Wizard Seal

eyyxaristw gia thn eidopoihsoi an kai se prolavan kai alloi..:P8a koitaksw na ginw oso pio tupikos kai swstos ginetai...
Jan 23 2009 17:17
Photo

Anelis → The Tragic Prince

ακριβώς αυτό όμως...
Jan 23 2009 17:07
Photo

Franklin → Sonic13

Eιχες δεν ειχες τα καταφερες:P Στρωνομαι στο διαβασμα και φτιαχνουμε manga thread. Υπομονη :P
Jan 23 2009 15:51
Photo

Nightwalker → Yunancy

Ναι, και μένα μου φαίνεται πως προτιμούν μελαχρινές ή γενικά πιο σκουρόχρωμες γυναίκες. Έγω αν και δεν είμαι ξανθός, προτιμώ επίσης τις μελαχρινές από τις ξανθιές (με μικρή διαφορά βεβαια). Όμως το αγαπημένο μου χρώμα μαλλιών για γυναίκα, είναι το κόκκινο. Γενικά όμως δε με πολυ-νοιάζει:P Στην εμφάνιση, κοιτάω πρώτα τα μάτια και μετά γενικά το πρόσωπο. Σίγουρα μια όμορφη γυναίκα σε κάνει να θες να την πλησιάσεις κτλ, όμως εγώ πάν' απ' όλα βάζω τον χαρακτήρα. Και ίσως ένας λόγος που προσέχω τα μάτια είναι αυτός. Καταλαβαίνεις πολλά από τα μάτια. Ο Lauri είναι ο τραγουδιστής των The Rasmus!
Jan 23 2009 15:47
Photo

psofia → Mercyful

ΣΝΙΦ. Τα μαλλάκια μου. :(
Jan 23 2009 15:18
Photo

NighteyesKyuubi

Οπότε στο Language lab σου είπαν τα ίδια με μένα. Ήθελα να δω αν θα γίνει τμήμα εκεί και μετά να πάρω στο άλλο, αλλά αφού έχεις τέτοιες πληροφορίες θα πάρω αν είναι τηλ σήμερα και εκεί. Απλά για το Language lab, εκτός ότι είναι λιγάκι πιο φτηνά τα δίδακτρα, έχει πέσει και τόση διαφήμιση εδώ μέσα...Ο φίλος σου, είναι ικανοποιημένος από την Καζούκο;
Jan 23 2009 14:58
Photo

psofia → Dxs

Σκάσε εσύ προδότη... Που μου έχεις κανονίσει κιόλας! (just joking)
Jan 23 2009 14:56
Photo

Erisadesu → GeRi

ναι ρε και όπως ξέρεις η υγρασία κάνει το μαλλί σκατά και οπως ξέρει ένα superficial κορίτσι σαν την yunancy δεν μπορεί να το επιτρέψει στον ευατό της να κυκλοφοράει με χάλια μαλλί. στο θέμα μας είναι η Erisabetsu απο το Gintama (αυτό το άσπρο πράγμα)
Jan 23 2009 14:55
Photo

Dxs → psofia

Αν δε ξαναφας μπαν, δεν ησυχαζουμε :)
Jan 23 2009 14:52
Photo

mono → psofia

εκανα τρια χρονια... μαρη? κανενας σεβασμος στους ηλικιωμενους πια!αλλο ενα 10% warning στην κυρια απο μενα! ποιος και γιατι στο ριξε ρε?
Jan 23 2009 14:51
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

hmmm με τρομαζεις... τετοια με περιμενουν του χρονου? damn
Jan 23 2009 14:44
Photo

psofia → Dxs

Περιμένω απάντηση για το θέμα που λέγαμε!
Jan 23 2009 14:30