Community Status Updates
Erisadesu → GeRi
ναι ρε και όπως ξέρεις η υγρασία κάνει το μαλλί σκατά
και οπως ξέρει ένα superficial κορίτσι σαν την yunancy δεν μπορεί να το επιτρέψει
στον ευατό της να κυκλοφοράει με χάλια μαλλί.
στο θέμα μας είναι η Erisabetsu απο το Gintama (αυτό το άσπρο πράγμα)
Jan 23 2009 14:55
mono → psofia
εκανα τρια χρονια...
μαρη? κανενας σεβασμος στους ηλικιωμενους πια!αλλο ενα 10% warning στην κυρια απο μενα!
ποιος και γιατι στο ριξε ρε?
Jan 23 2009 14:51
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
hmmm με τρομαζεις... τετοια με περιμενουν του χρονου? damn
Jan 23 2009 14:44
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Τις τελευταίες μέρες είμαι πτώμα. Περιμένω τώρα ένα τετραήμερο την άλλη εβδομάδα μπας και ξεκουραστώ.......
Jan 23 2009 14:29
LCF89 → Yunancy
Το Rosario ειναι ecchi απ'οτι ξερω οποτε δε καθομαι να το δω... ειναι και για κοριτσακια 15 χρονων απο αυτα που μου λες οποτε ας μη χαλασω την ωρα μου βλεποντας το!
Jan 23 2009 14:19
Erisadesu → Zoro
θα σου θύμιζα κάτι πολύ αστείο από την σειρά
αλλά μετά είδα αυτά που γράφει η από κάτω και με έπιασε αναγούλα
θα στο πω κάποια άλλη στιγμή.
Jan 23 2009 14:10
miko-chin → Shikamaru
συγγνώμη που δεν σ'απάντησα χθες(διάβαζα για την έκθεση και δεν έκατσα ούτε στιγμή στον υπολογιστή:if:).τεσπα κοίτα γιατί μ'αρέσει δεν ξέρω και γω ακόμη το ψάχνω το πράγμα.Το σίγουρο είναι οτι έχω μια έμφυτη κλίση προς αυτό(ταλέντο πες το όπως θες).Εδώ ήμουν 13 χρονών και διάβαζα(και καταλάβαινα) τις θεωρίες του Φρόιντ.Είμαι λίγο έλεος!!!Αλλά δεν θέλω να ακολουθήσω την κλινική ψυχολογία(σε νοσοκομεία,ψυχειατρεία,ειδικά σχολεία) γιατί δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα.Θέλω να περάσω δικαστική ψυχολογία αλλά επειδή ο κλάδος δεν είναι ανεπτυγμένος στην Ελλάδα κάποια στιγμή θα φύγω για εξωτερικό.
Jan 23 2009 14:08
Erisadesu → Glastenen
lol μόνο οι κρητικοί λένε το κοπάδι κουράδι όλος ο υπόλοιπος κόσμος
κουράδι λέει τα κουράδια και τις κουράδες :P (Δες Βαβυλωνία)
Jan 23 2009 14:07
psofia
Υay καθυστερημένα τα καταφέρατε! Πήρα 20% warning. Πηγαίντε κλάστε λίγο τώρα.
Jan 23 2009 13:54
1oneiromono → psofia
εχω καιρο να πατησω msn thats all ,κολησα και με ενα παιχνιδι για το pc αυτο το καιρο(the witcher).Εσυ τι προλαβαινεις να κανεις αυτο το καιρο απο ελευθερο χρονο?
Jan 23 2009 13:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed