Community Status Updates
Kyuubi
→
Nighteyes
στην ταμακι πηγα και μου είπαν [B]αν[/B] μαζευτούν ατομα θα ξεκινήσει φεβρουαριο.Η κυρια καζουκο θα κανει σίγουρα τμήμα ὅπερ ξεκινάει και αυτο τον φεβρουαριο,η καζουκο μαζευει πάντα άτομα και επειδη κανει μάθημα νομιζω μεχρι σε 7 αν καποιος παει μετα τον φεβρουάριο μπορει να μην τον δεχτει (συμφωνα με αυτα που μου εχει πέι ενας φίλος που πηγαίνει στην καζούκο) ;)
Jan 23 2009 13:31
lily → Camus
Α ρεεεεεεεε!!!! Αληθεια??? Yosh!!!!
To πιθανοτερο ειναι οτι θα με δεις. Τωρα αμα τυχει τπτ... Θα κανονισο να μην τυχει!!!
Αντε να πεξουμε και χαρτια ε?
Να σας ξεσκισω παλι...!!!! xar xar xar xar!!!!
:-P
Jan 23 2009 10:12
Namida → Vash Zoro
Ναι, όταν κανονίζεται κάποια συνάντηση, το θρεντ γίνεται sticky, αλλά μόνο αν είναι επίσημη συνάντηση του φόρουμ. Αν είχες διαβάσει όλο το θρεντ, θα έβλεπες ότι η Ν. Σμύρνη αποτελεί ανεπίσημη συνάντηση, που διοργανώνουν τα μέλη, χωρίς έγκριση του anime.gr team. Για αυτό δεν γίνεται sticky. Και όποιος αναλαμβάνει να το κανονίσει κάθε φορά, δεν μπορεί να στέλνει pm σε όλους όσους μπορεί να μην το δουν. Για αυτό, αν σε ενδιαφέρει, κοίταζε το θρεντ μια φορά στις τρεις βδομάδες, και δεν πρόκειται να χάσεις συνάντηση.
Jan 23 2009 09:58
animeotaku07 → sleeping_mind
οχι πολλα.. μονο την Τifa, αλλα νομιζω θα κανω cosplay kαι τον Reno ^^
και ασε που δεν γουσταρω πολυ την Aerith μπορει να κανω και κεινει...
σκευτομαι και ψαχνω για καποιον με [αν γινετε;lol] με μακρια μαλλια και ευκολο cosplay μονο επιδει δεν μπορω να αγορασω ενα απ το ebay. θα μαρεσε να κανο τον Saix η τον Marluxia..? δεν ξερω. Πρεπει να αγορασω το Organization XIII cloak....
Jan 23 2009 04:50
The Tragic Prince → Anelis
Κάποιου του έδειχναν τ' αστέρια κι αυτός κοίταζε το δάχτυλο (no offence)
Jan 23 2009 04:48
Nighteyes
→
Kyuubi
Ξέρεις, απάντησες καταλάθος στο προφίλ σου.:congrats: Κι εγώ περίμενα μήνυμα...:hahaha:
Δηλαδή σου είπαν ότι θα γίνει σίγουρα τμήμα; Εγώ άφησα το τηλ μου στο Language lab αλλά δεν με πήραν ακόμα.
PS. Γυναίκα είμαι.:if:
Jan 23 2009 03:23
Azathoth
→
°•πίΟu-πίΟu•°™
skata gomennasai *bows*
sining in takes alot of time doesnt it? XD i still see you offline,that i do
Jan 23 2009 00:34
°•πίΟu-πίΟu•°™
→
Azathoth
non preoccuparti ma sai, l'ho cambiato e non lo uso di piu. Beh, aspetta un po. /signin in
Jan 23 2009 00:28
Azathoth
→
°•πίΟu-πίΟu•°™
ofc not ma che problemi avevi? mica so io XD ti ho addata su msn senza chiedertelo e chiedo scusa pero mi stufavo con ste cazzate sempre error fa sto anime.gr
Jan 23 2009 00:18
psofia → Hanzo
Mhn pas se kommoti pou proteine o Sfyris. Tha katalikseis me malli konto san tou Sfyri.
MHN KOUREUTEIS KAN RE GAMOTO >_>
Jan 23 2009 00:01
°•πίΟu-πίΟu•°™
→
Azathoth
non avevo l'intenzione di rispondarla, ma come mai che sa che avevo problemi quando avevo participato questo forum?
L'hai detto qualcosa?
Jan 22 2009 23:57
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
lol καλα. Εσυ?
Εγω να δεις πως ελιωσα οταν μου το πανε οι γονεις μου :P
Jan 22 2009 23:54
Hanzo → psofia
Καταλαβαινω αλλα να ερθεις αυριο ρε.Απλα ξυπνα πρωι.
Παρε λακ ξερω και γω τι αλλο και πειραματισου.Απο τωρα μην σου πω.
Ξερεις οτι δεν ειμαι της λογικης "μαλλι ειναι μακραινει"....
Τεσπα λεω να παω και εγω να παρω το χαος το σαββατο παντως σε εναν κουλο κομμοτι που προτεινε ο σφυρης οποτε θα χεις συμπαρασταση.....
Jan 22 2009 23:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed