Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → mono

Θα το ρισκαρω μα τα 10 φτερα! Αλλα να ξερεις,δεν υποτιμώ αυτη τη σκοτεινή δύναμη....:knock-knock:
Jan 26 2009 05:09
Photo

mono → Seraphimon-T.K.

seraphimon μην το ρισκαρεις αλλο!:hahaha::hahaha::hahaha:
Jan 26 2009 05:07
Photo

iristella → Adventurer

Nαι δεν φαίνεται? Μάλλον είναι ανάλογη με την συμπάθεια σου για τον Medicine Seller... Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η πιτσιρίκα ανέκαθεν μου έσπαγε τα νεύρα.....:hahaha:
Jan 26 2009 05:00
Photo

Adventurer → iristella

Το λατρευεις ιδιαιτερα το Card Captor Sakura βλεπω :P
Jan 26 2009 04:51
Photo

Seraphimon-T.K. → mono

<3 :hahaha::hahaha:
Jan 26 2009 04:35
Photo

mono → The Tragic Prince

ειμαι και στο msn:hahaha: αλλα ξερω...επρεπε να το πεις in public...:bahhh: ναι λοιπον το πηρα και ηταν γρηγορο:emptyonexg1::drink::hahaha::terror2:
Jan 26 2009 04:16
Photo

Nighteyes → NemuiNeko

Στο thread που είδες το ποστ μου, είχα διαβάσει τι λέγανε τα παιδιά πριν καιρό και είχα διαλέξει αυτά τα 2. Γενικά προτιμώ τα μικρά φροντιστήρια. Επίσης προτιμώ αυτά τα 2 γιατί είναι κέντρο(τα άλλα δεν με βολεύουν) [U]και[/U] είναι Γιαπωνέζες οι δασκάλες σίγουρα. Από χρήματα δεν πιστεύω να έχουν μεγάλη διαφορά με τα υπόλοιπα, αν και δεν το χω ψάξει. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο προφίλ μου, που είχαμε μια σχετική συζήτηση με τον Kyuubi. Δες και στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.[URL="http://www.gr.emb-japan.go.jp/portal/gr/culture/lessons1.htm"]Embassy of Japan in Greece[/URL]
Jan 26 2009 04:14
Photo

The Tragic Prince → mono

ποτε εφτασες εσυ? ηταν γρηγορο το λεωφορείο?
Jan 26 2009 04:13
Photo

mono → psofia

μωρηηηηηηηηηηηη!θα σε φαω ζωντανη!:madtodeath: τι πηγες και εκανες?αφου το στοιχημα ηταν λιγο πολυ στημενο:bahhh: next time my treat!:stubborn:
Jan 26 2009 04:12
Photo

NemuiNeko → Nighteyes

Hi! Επεσε τυχαια το μάτι μου στο post σου : [url]http://www.anime.gr/forums/its-all-about-japan/1939-%C9%E1%F0%F9%ED%E9%EA%DC-68.html#post277735[/url] Και σκεφτόμουν ίσως ειναι καιρος μετα απο 2 και χρονια που ελεγα οτι θα ξεκινησω, να μαθε ιαπωνικα! ^_^ Αλλα επειδη ποτε δεν ειχα info για το θέμα,στείλε μου λίγο ενα μνμ με το που ειναι το μερος οπου μπορουμε να μαθουμε,γιατι εχεις προτιμηση για αυτο το language lab και τετοια,αν δεν σου κανει κοπο.
Jan 26 2009 03:44
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Λοιπόν Phantom για το greeklish widget όταν ξεμπερδέψετε από τα προβλήματα που έχετε,αν θέλετε βοήθεια μπορείτε με ρωτήσετε!Απλά ο κώδικας πρέπει να μπει σ'ένα συγκεκριμένο σημείο! Ο Gaara πιστεύω θα ξέρει :)!
Jan 26 2009 02:54
Photo

Adventurer → Ritsuka

Φεγγαρουλα, αν θελεις τσεκαρε κι ενα απο τα παιχνιδακια του φορουμ ονοματι Heal/Hurt game [URL="http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-314.html#post279311"]κανοντας κλικ εδω[/URL]. Με απλα λογια ειναι μια λιστα με χαρακτηρες απο διαφορα ανιμε κι εσυ ψηφιζεις εναν που συμπαθεις για να τον κανεις heal και εναν που αντιπαθεις για να τον κανεις hurt, καθως και αλλα παρεμφερη. Αν δεις οτι σου αρεσει θα σου πω λεπτομερειες :)
Jan 26 2009 02:51
Photo

Adventurer → Erisadesu

Προφανως ναι, και σαν σκετο Babel. Μονο τη 13αρα σειρα βρηκα ομως, φανταζομαι κι εσυ το ιδιο.
Jan 26 2009 02:32
Photo

Erisadesu → Adventurer

δοκίμασες να το ψάξεις σαν σκέτο babel II?
Jan 26 2009 01:56
Photo

Erisadesu → a2a

μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνετε ο βλάκας απο το rookies και το ryousei no kizuma να είναι στην πραγματικότητα ο υπερ παίδαρος απο το Crows Zero!???????? OMG ΤΙ άτομο είναι αυτό τι χαμελέων... και πως γίνεται ένας τόσο ωραίος ηθοποιός να δέχεται να τσαλακώνει τον εαυτό του έτσι? i am in love. (he is even older than me )
Jan 26 2009 01:39