Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

AquaLayzeR → anime-dono

Πώς πάει??Long time no see.Μπές msn να τα πούμε αν δεν βαριέσε...
Ιαν 26 2009 19:55
Φωτογραφία

Adventurer → Broken_Chopsticks

Καλως μας ηρθες στο Heal/Hurt game,κοπελια. Μην ξεχασεις ομως να προσθεσεις στο ποστ σου και την ψηφο σου για το "Krauser Heal" , δηλαδη ψηφο για το ποιος χαρακτηρας θελεις να παρει +5hp στο επομενο update ;)
Ιαν 26 2009 19:51
Φωτογραφία

Robin → Zoro

Με την ησυχία σου Zoro-kun ;) E βέεεεεβαια, δε συγκρίνεται η Robin μας ^^ ΛΟΟΟΟΛ μου άρεσε αυτό με τις θεές :hahaha: Εντάξει, δεν αντέχω τη Nami με τπτ, πώς να την πω θεά, αλλά θα το αντέξω :wis: Άντε, άντε με τις εξεταστικές... πώς τα πας άραγε? :orly: Μάρτιος, ε?? :if: ΥΠΟΜΟΝΗ! Θα σε στενοχωρήσω, εγώ βλέπω πολύ τελευταία, άρχισα το Claymore χτες και έχω ΚΟΛΛΗΣΕΙ ήδη :nbleed: <---- όχι, δες emoticon!!! Take care Zoro-kun *kiss*
Ιαν 26 2009 19:38
Φωτογραφία

aXxXeL → Yunancy

εχω παιξει KH1..KH chain of memories(δανειστικα psp δεν γινοταν XD) και KH2....δηλαδη απ' οτι καταλαβες δεν εχω αφησει κανενα KH παραπονεμενο ΧD και φυσικα το αγαπημενο μου το KH2 μονο και μονο για τον AXEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιαν 26 2009 19:04
Φωτογραφία

psofia → Loke

Oh ωραία κομμάτια έπαιξαν! Να φανταστώ πρώτη σειρά?
Ιαν 26 2009 18:58
Φωτογραφία

Adventurer → Ritsuka

Ξεφτερι εισαι Φεγγαρουλα-τσα...-κου...-τσαν, μπηκες με τη μια στο νοημα! Γενικα καθε heal προσθετει εναν ποντο, καθε hurt αφαιρει εναν ποντο, ενω τα υπολοιπα ειναι ψηφοφοριες οπου η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι αυτη που προσθετει/αφαιρει ποντους στο τελος της ημερας. Μπορεις να ψηφιζεις μετα απο καθε επισημο update post (που συνηθως γινεται καθε 24 ωρες). Δυστυχως απ'οτι φαινεται δεν υπαρχουν πολλοι shoujo fans εδω μεσα, οποτε τον Honey τον χανουμε σε αυτον τον γυρο. Δεν πειραζει ομως, εχει αρκετους ακομα χαρακτηρες να διαλεξεις :wooi2:
Ιαν 26 2009 18:56
Φωτογραφία

Yunancy → Noitora

[B]αληθεια?σορρυ μωρε[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th0hghg13.gif[/IMG][/B] [B]ισως να μην εχω καταλαβει ποιος απο ολους εισαι,γιαυτο...[/B] [B]ετσι και αλλιως τωρα θα μπαινω σπανια ονλινε...λογω διαβασματος!....χεστα λεμε ΧΔ[/B]
Ιαν 26 2009 18:14
Φωτογραφία

Yunancy → aXxXeL

[B][COLOR=darkorchid]ΧΔ ποια ΚΗ εχεις παιξει?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007-1.gif[/IMG][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]εμενα το αγαπημενο μου ειναι το ΚΗ 2..και **** το story λεμε![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]γενικα μου αρεσουν τα παιχνιδια της Suarenix KH kai Final Fantasy![/COLOR][/B]
Ιαν 26 2009 18:12
Φωτογραφία

Loke → psofia

τα σπασαν, ******* ειναι λιγο, πολυ λιγο! εκει που ειχα ψιλο βαρεθει με τους inactive messiah ( που ανοιξαν τη συναυλια) μπηκανε και τα σπασανε, παιξανε τρελες κομματαρες απο πολλα album ακομα και το goat on fire.. Φωνητικα τελεια, κιθαρα τελεια, drums κοβαν, γεματο το μαγαζι. Παιξανε νομιζω αναμεσα σε αλλα: opium, night eternal, scorpion flower, mephisto, full moon madness, everything invaded, luna, the southern deathstyle, blood tells, at tragic heights και moon in mercury + goat on fire. Εγραψα και το luna, scorpion flower, the southern deathstyle σε video (αρκετα καλη εικονα, μετριο προς χαλια ηχο xD )
Ιαν 26 2009 17:49
Φωτογραφία

psofia → Loke

Το αμάξι είναι στρατευμένο στο σοσιαλισμό! :Hahaha: Πώς τα πέρασες στη συναυλία? Μάμησαν ως συνήθως οι Moonspell?
Ιαν 26 2009 16:53
Φωτογραφία

Loke → psofia

για τη συναυλια παρκαρα στο 1ο νεκροταφειο.. για μετα στην ιπποκρατους λιγο πιο κατω απο τα γραφεια του πασοκ xD κριμα που δε σε προλαβα αλλα ετσι και αλλιως ημουν πτωμα..
Ιαν 26 2009 16:43
Φωτογραφία

Ritsuka → Adventurer

Ελα Γιαννη chan! Thanx για το link.Πανω κατω καταλαβα πωs παιζεται το game.. Μα γιατι ο Honey Senpai να εχει τοσουs λιγουs ποντουs? Q.Q
Ιαν 26 2009 15:50
Φωτογραφία

GeRi → psofia

lol @ you..... vasika eironeftika esena :P lol....tespa...mono esy tin les 8ea...ok boss!!
Ιαν 26 2009 15:49
Φωτογραφία

tsintori → iristella

Όχι δεν έχει σχέση αν ήταν yaoi. Άπλως ήθελα να δω σε τι στυλάκι είναι......
Ιαν 26 2009 15:10
Φωτογραφία

psofia → Sponis

Nαι, το κατάλαβα!!! :D Αν και τα προηγούμενα ονόματα ήταν πιο αστεία... :P
Ιαν 26 2009 14:18