Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shikamaru → miko-chin

Ok thanks για την βοηθεια;)
Jan 25 2009 13:07
Photo

d.neko-angel → Adventurer

είναι olympus μ 1040 σε υπέροχο κόκκινο χτυπητό χρωματάκι. Μόνο που δεν με πρόλαβες, την έχω ήδη στείλει στην αντιπροσωπεία. Είναι που λίγο πιο μετά έκλεισε και μετά δεν ξανάνοιγε με τίποτα (και εννοείτε πως μια χαρά φορτισμένη ήτανε) Τέσπα όπως είπα τώρα έχει πάει την βολτίτσα της. Πάντως ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
Jan 25 2009 12:16
Photo

miko-chin → Shikamaru

για το ότι εθιστήκαμε εγώ και ο αδερφός μου φταίει ο ξάδερφός μου.Κανείς άλλος.Παλιά έβλεπε και η αδερφή μου αλλά σταμάτησε.Καθόμασταν ώρες και κάναμε μαραθώνιους. Όσο για το κατάστημα..και γω στην αρχή δεν το έβρισκα!!!Είναι σχεδόν διπλά στον Μαλλιάρη,δηλαδή καθώς μπαίνεις στην οδό..Είναι μικρό μαγαζί και δεν το προσέχεις αμέσως.Πάντως έχει ωραία πράγματα.Αν πας φρόντισε να πάρεις πολλά λεφτά μαζί σου.Την πρώτη φορά που πήγα ήθελα να τα πάρω όλα αλλά περιορίστηκα σε ένα ημερολόγιο ένα κρεμαστό απο το Vampire Knight και το σπαθί του Hitsugaya σε μπρελόκ.
Jan 25 2009 11:50
Photo

Shikamaru → miko-chin

Κοιτα αυτον τον καιρο εχω σταματησει να βλεπω Naruto γιατι εχει μπει στο filler arc και λεω να το δω ολο μαζι δηλαδη για να καταλαβεις αυτο το επεισοδιο που ειδες εσυ δεν εχες συμβει ποτε στο manga ο λογος που το κανω αυτο ειναι γιατι σιγουρα θα ξενερωνα αλλα σου συνιστω να το αρχισεις οπωσδηποτε ειναι γαματη σειρα,δε μου λες...πες μου οτι εχεις εθισει και συ τον αδερφο σου στα anime και δεν ξεκολαει απο το pc ολη μερα:P? και μια τελευταια απορια που εχω αυτο το Cine shop που ακριβως στην Ναυρινου ειναι και δεν το εχω δει εγω ποτε:erk:?
Jan 25 2009 10:36
Photo

Yoriyoshi → Skiarxon

Θεός , λολ...... (Λ_Λ)
Jan 25 2009 09:07
Photo

Ptomahawk → ATANASHIOSU

Να σε ρωτήσω, ίσουν κάποτε σε κάποιο forum με το nickname ALIEN;
Jan 25 2009 04:40
Photo

Adventurer → amaya3

Που εισαι εσυ ρε κοριτσι, χρονια και ζαμανια :wooi2:
Jan 25 2009 03:31
Photo

Ritsuka → narkissa

Hi narkissa chan ^x^ Ευχαριστώ για το friend request ! Σου αρεσει η Hinata βλεπω. Ειναι πολυ kawaiii >///< Απο ολα τα Naruto girls συμπαθω αυτην παραπανω.
Jan 25 2009 01:34
Photo

kleidokrator

Βασικά το είχα δει πολύ καιρό πριν απο το φεστιβάλ, κοντα στο 2006 νομίζω. Πήγα όμως και το είδα ξανά στο φεστιβάλ μαζί με τον φίλο μου τον Mercyful και του άρεσε πάρα πολύ :D
Jan 25 2009 01:33
Photo

Sonic13 → Franklin

Κιολας?!! Ωραια, κανε ενα κοπο και φτιαξε το εσυ γιατι ειμαι κακος στο να κανω εισαγωγικο post ;)
Jan 24 2009 22:40
Photo

Mad_Hatteriristella

ναι ρε συ, επιτελους βρηκαμε ενα κωμικο anime που αρεσει και στους δυο μας :P ποτε βγενει το νεο ep? Αμα θες κανε με add στο msn, το εχω γραψει στο profile μου, να τα λεμε και απο εκει :P
Jan 24 2009 22:26
Photo

miko-chin → °•πίΟu-πίΟu•°™

δυστυχώς ήταν τα μόνα που είχε(και τα πήρα και τα δύο).Μόνο απο το Bleach και Naruto είχε πολλά πράγματα.Όταν ξαναπάω θα ρωτήσω αν έχει κάτι καινούριο και θα σ'ενημερώσω.
Jan 24 2009 20:00
Photo

Ritsuka → Zauk-Lain-

xaxa thanx Αντε να δουμε ποτε θα φτασω τα 100 post XD never ever..
Jan 24 2009 19:27
Photo

Zauk-Lain- → Ritsuka

Βλεπω ξεκινησες το posting ε?Ηappy posting then!:P
Jan 24 2009 19:13
Photo

Megi ♥ → Umi no Ossan

:hahaha: nice, θα του το πω
Jan 24 2009 19:13