Jump to content

Community Status Updates

Photo

Franklin → Anelis

[B]11 πρώτα volumes [COLOR=Red]Nana[/COLOR][/B](series incomplete) εκδόσεις viz [B]70 euro [/B]Θελωωωωωωωω
Jan 25 2009 17:55
Photo

dOOpLiSSaKoS → THeReSiDeNT

Ποιο μεγάλη υπογραφή δεν παίζει να βρίκες ε? :P
Jan 25 2009 17:35
Photo

Loke → Shikamaru

quote:MAL--> Fireball takes place during the war between humans and robots. There is no real story, just individual episode skits. Ειναι επισοδεια των 1-2 λεπτων οπου βασικα οι μοναδικοι 2 χαρακτηρες κουβεντιαζουν φαινομενικα καθε φορα για κατι ασχετο, το robot Gedächtenis και αφεντρα του Drossel von Flügel (τα ονοματα ειναι λογοπαιγνια). Υπαρχουν πολλα αστεια με το τι λεξεις χρησιμοποιουν η πως τις προφερουν κτλπ, καθως και με το πως κινειται η master (σαν stop motion ). Εχει πολυ γελιο για το μεγεθος του και σε 10 λεπτακια θα εχεις δει τα μισα επισοδεια που ειναι εξω :P κατεβασε το απο τους DATS
Jan 25 2009 17:26
Photo

Melkor → THeReSiDeNT

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=k4SLSlSmW74"]YouTube - Happy Birthday Mr. President[/URL] οπου President, εσυ βαλε resident.
Jan 25 2009 17:13
Photo

narkissa → Ritsuka

xixixi geia sou ritsuka kun nai m'aresei polu h hinata xD hehe wraio user name exeis. o ritsuka apo to loveless htan poly kool... lol
Jan 25 2009 16:40
Photo

Shikamaru → Loke

φιλε μου Loke επειδη ειδα στην animelist σου το Fireball και δεν βρηκα καμια πληροφορια στο anidb μπορεις να μου περι τινος προκειται ή αν αξιζει να το αρχισω;)
Jan 25 2009 13:59
Photo

tsintori → iristella

Τι είδος σειρά είναι;;;;
Jan 25 2009 13:56
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Έτσι, έτσι. Τα μαθηματικά πρόσεχε. Το τέλειωσες το one piece;;;;
Jan 25 2009 13:54
Photo

Franklin → Sonic13

Ναι διαβασα πολυυυυυυυυυυυ ωρα :P Ειναι να μην αρχισω βασικα. Αλλα με εψησες με το post σου. Αντε τωρα να περιμενεις για το επομενο chapter...
Jan 25 2009 13:36
Photo

psofia → SirJim

Aποφάσισες τι θα κάνεις?
Jan 25 2009 13:08
Photo

Shikamaru → miko-chin

Ok thanks για την βοηθεια;)
Jan 25 2009 13:07
Photo

d.neko-angel → Adventurer

είναι olympus μ 1040 σε υπέροχο κόκκινο χτυπητό χρωματάκι. Μόνο που δεν με πρόλαβες, την έχω ήδη στείλει στην αντιπροσωπεία. Είναι που λίγο πιο μετά έκλεισε και μετά δεν ξανάνοιγε με τίποτα (και εννοείτε πως μια χαρά φορτισμένη ήτανε) Τέσπα όπως είπα τώρα έχει πάει την βολτίτσα της. Πάντως ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
Jan 25 2009 12:16
Photo

miko-chin → Shikamaru

για το ότι εθιστήκαμε εγώ και ο αδερφός μου φταίει ο ξάδερφός μου.Κανείς άλλος.Παλιά έβλεπε και η αδερφή μου αλλά σταμάτησε.Καθόμασταν ώρες και κάναμε μαραθώνιους. Όσο για το κατάστημα..και γω στην αρχή δεν το έβρισκα!!!Είναι σχεδόν διπλά στον Μαλλιάρη,δηλαδή καθώς μπαίνεις στην οδό..Είναι μικρό μαγαζί και δεν το προσέχεις αμέσως.Πάντως έχει ωραία πράγματα.Αν πας φρόντισε να πάρεις πολλά λεφτά μαζί σου.Την πρώτη φορά που πήγα ήθελα να τα πάρω όλα αλλά περιορίστηκα σε ένα ημερολόγιο ένα κρεμαστό απο το Vampire Knight και το σπαθί του Hitsugaya σε μπρελόκ.
Jan 25 2009 11:50
Photo

Shikamaru → miko-chin

Κοιτα αυτον τον καιρο εχω σταματησει να βλεπω Naruto γιατι εχει μπει στο filler arc και λεω να το δω ολο μαζι δηλαδη για να καταλαβεις αυτο το επεισοδιο που ειδες εσυ δεν εχες συμβει ποτε στο manga ο λογος που το κανω αυτο ειναι γιατι σιγουρα θα ξενερωνα αλλα σου συνιστω να το αρχισεις οπωσδηποτε ειναι γαματη σειρα,δε μου λες...πες μου οτι εχεις εθισει και συ τον αδερφο σου στα anime και δεν ξεκολαει απο το pc ολη μερα:P? και μια τελευταια απορια που εχω αυτο το Cine shop που ακριβως στην Ναυρινου ειναι και δεν το εχω δει εγω ποτε:erk:?
Jan 25 2009 10:36
Photo

Yoriyoshi → Skiarxon

Θεός , λολ...... (Λ_Λ)
Jan 25 2009 09:07