Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Οχι ρε τι λες. Στο διαγωνισμα ειχε πεντε ερωτησεις. Εγραψα συνολικα απο ΟΛΕΣ τις ασκησεις 4 γραμμες και πηρα 18. Δεν χρειαζεται διαβασμα με αυτον.
Jan 24 2009 17:16
Photo

Anelis → kleidokrator

καλά το call of cthulhu ήταν τρομερό, κ εσύ από το φεστιβάλ το είδες;
Jan 24 2009 16:47
Photo

Tea-chanKenny

"Teachan, η Miyoshi είναι έτσι κι αλλιώς ΠΟΛΥ τρισδιάστατη... if you know what I mean." Άντε βρε παππού...! :P
Jan 24 2009 16:33
Photo

QueenofHearts → Azathoth

Ναι καλέ! Πού ήταν το μυαλό σου όταν σου είχα πει πως είχα μάθει λίγα ιταλικά πριν κάποια χρόνια; Βέβαια επειδή δεν τα χρησιμοποιώ πολύ δεν τα θυμάμαι και καλά! Θα τα κάνω όμως μια ωραία επανάληψη σύντομα για να μην νιώθω άσχημα!
Jan 24 2009 16:20
Photo

Franklin → Sonic13

To τελειωσα! Απο εκει που τελειωνει το manga μεχρι και το τελευταιο chapter που κυκλοφορησε. Χαμος..... Λοιπον τι κανουμε? Θες να το φτιαξω ή να το φτιαξεις? Παντως υπαρχουν πολλααααα πραγματα να πουμε...
Jan 24 2009 16:16
Photo

Azathoth → QueenofHearts

omfg ke esi italika? >_>
Jan 24 2009 16:05
Photo

Anelis → The Tragic Prince

not really καλημέρα
Jan 24 2009 15:55
Photo

QueenofHearts → Azathoth

Awww! Grazie molto Vittorio! sei molto gentile!!!!:) Καλή Χρονιά και σ'εσένα!!
Jan 24 2009 15:34
Photo

QueenofHearts → Glastenen

Xaxaxa! Πολύ πιθανόν να ήμουν εγώ, πού να θυμάμαι μετά από τόοοοσο καιρό (γιατί τόοοοσο καιρό και περισσότερο έχω να μπω! Αν όμως με ξαναδείς (πράγμα πολύ πιθανό!) μη διστάσεις να μου μιλήσεις! Θα χαρώ πολύ!
Jan 24 2009 15:33
Photo

odin → AristidisK

Actually,μονο σε αυτο το thread ειναι.Απλα ισως να μπερδευτηκες απο το οτι τα posts στα threads του community bar δεν μετρανε στον συνολικο αριθμο των posts.Επισης,μην δινεις και τοση σημασια στον αριθμο των posts,δεν ειναι και κατι το σημαντικο.
Jan 24 2009 15:32
Photo

Hanzo → Mercyful

Xe xe thanx man... Ηταν γαματα χθες στο σπιτι του φλογερου αλχημιστη.Λιωσαμε σε κλασικες καταστασεις capcom vs snk 2 kai king of fighters 2000/2001.Eβγαλα καλο απο το τριψιμο αλλα αξιζε...
Jan 24 2009 14:40
Photo

Azathothiristella

a greek sends an italian comunist song, now an italian will send a greek comunist song: 3 gramata mono fotizun tin eliniki mas tin genia ke mas dixnun fotino to dromo gia na ferume ti lefteriaaa ke mas dixnun fotino to dromo gia na ferume ti lefteriaaa ine tu agona mas ta fota ke o laos akoluthi pista ke i geri orimi tin fonazun zito zito to eam ke i geri orimi tin fonazun zito zito to eam to EAM mas esose apo tin pina tha mas sosi pali apo tin sklavia ke exi programa laokratia zito zito to EAM ke exi programa laokratia zito zito to EAM ke exi enosi olon ton lao mas ke exi programa laokratia zito zito zito to EAM ke exi programa laokratia zito zito zito to EAM
Jan 24 2009 14:24
Photo

AristidisK → odin

[I][COLOR=black]Όχι μόνο σε αυτό theard αλλά και σε άλλα[/COLOR][/I]
Jan 24 2009 14:11
Photo

AristidisK → odin

[I][COLOR=black]Postάρο τη μία μερα και την άλλη τα Post μου δεν μετράνε.Συνολικά μου έχουν σβηστεί 6 post!!![/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000]Μπορείς να κάνεις κάτι;[/COLOR][/I]
Jan 24 2009 13:38
Photo

Mad_Hatteriristella

καλα ειδα τα 3 επισοδια, απλα τα σπαει η σειρα!! Μαμαει ο/η Mariya, απλα τα λογια ειναι λιγα για αυτον τον χαρακτηρα!
Jan 24 2009 13:23