Community Status Updates

Ritsuka → Adventurer
Haaai! ε στον αλλο γυρο θα του δωσω +50 heal :P για να βγει Zombie απο το νεκροταφειο!
Φαση εχει το παιχνιδι ^^ arigatou κ παλι for the link

Labrokratis → Erisadesu
Πριτς! Την προίκα μου ζητάς; και πως θα πάω εγώ μετά στο θηλέων; ξυπόλητος;
Δε γίνεται, ξέχνα το!
Κάτι κουραδοκόφτες που έχω (και με γαργαλάνε) αν θέλεις, κάτι γίνεται...

ichigo13 → samurai_pizza_dora
Λοιπόν αν σε πρόλαβα, ήθελα να σου πω ότι το msn μου έχει πρόβλημα,δυστυχώς με όλλησε κάτι σαν ιό ένα παιδί και ΄τωρα δεν μου δεν μου δουλεύει το msn κι εκτός αυτού στέλνει ιους και στις επαφές μου!Γι'αυτό αν τυχόν σου έρθει κάτι από εμένα ύποπτο μην το ανοίξεις.Να το πεις και στον Αντρέα!Αυτά... :)
Btw είδα όλο το GTO!Κάλα ε..άνετα μπήκε στο top5 μου :P!

Labrokratis → Erisadesu
Μικρό ποδαράκι έχω, 41 νούμερο. Αλλά δε χρειάζεται μπρε, έχω αρκετά ξεχασμένα στο σπίτι μου... (φετιχ είναι αυτά, τι ψάχνεις...)

Erisadesu → psofia
καλά μαρή πήγε και εσύ στην συναυλία
δεν ντρέπεσαι λίγο;
σιγα μην σου απαντούσαν

anime-dono → AquaLayzeR
Oh long time no see δεν λες τιποτα. Sorry που δεν μπαινω αλλα εχω πυξει αυτες τις μερες με τα test που τρεχουμε να τα τελιωσουμε πριν το τετραμηνο στο school. Και σημερα που ειχα λιγο χρονο, τακτοποιουσα το σκληρο γιατι λογο ελλειψης time εβαζα να κατεβαινουν anime και δεν τα τακτοποιουσα και τωρα εχω 400GB, που γινεται χαμος, να τακτοποιηθουν.Απο τεταρτη τελιωνω με τα γραπτα (4 εμειναν) και θα τα λεμε πιο συχνα ;)

Erisadesu → Labrokratis
τι νουμερο φοράς να σου στείλω κάτι στιλέτα που έχω...
η καμια μπότα για στριπτηζ

psofia → Erisadesu
Meh I pwn people στο Fansub thread και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μου απαντήσουν! Τι παθαίνουμε και εμείς οι χορεύτριες...

Labrokratis → Erisadesu
Μπα, σίγουρα δε μου πάνε τα τακούνια. Όσες φορές και να τα δοκίμασα, χάλια μου το κάνει το πόδι!

Fingolfin → ichigo13
Δυστυχώς όχι, δεν τα έχω ανεβάσει εγώ. Έχω άλλο nick στο gamato.info και δεν ήξερα ότι υπάρχει κάποιος Fingolfin εκεί.

ichigo13 → Fingolfin
Sorry Finlgofin αλλά είδα ότι στο γamato.info έχεις ανεβάσει ένα torrent με όλα τα ff για ps1 σε μορφή .img!Αν γίνεται μπορείς να seedάρεις?(αν δεν το κάνεις ήδη)

iristella → Namida
Nope!!!! It s a guy και [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/384389/blonde_hair-brown_eyes-from_below-long_hair-maria_"]ιδού [/URL]οι αποδείξεις (ανοίγεις με δική σου ευθύνη though,, you ve been warned).. Its the best trap i ve ever seen ανώτερο ακόμη και από τον Kei του Moyashimon...
Η σειρά πάντως έχει τρελό γέλιο σου προτείνψ να την δεις ανεπιφύλακτα.... Από ότι μου έχουν πει θυμίζει Sayonara Zetsubou Sensei μόνο που έχει και ένα crossdresing sadistic boy μέσα και του λέιπει η κοινωνική σάτιρα.