Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Yoriyoshi → Kenny

βασικά εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να γράφω το ονομά μου με κάντζι.... Όταν έκανα ακκάουντ εδώ δεν ήξερα ότι μπορείς να κάνεις με ελληνικούς πόσο μάλλον με ιαπωνικούς χαρακτήρες, και έτσι υποσυνείδητα χρησιμοποίησα το Γιωριγιόσι Yoriyoshi παντού... ημέιλια παιχνίδια λογαριασμούς και άλλλα...
Ιαν 27 2009 05:23
Φωτογραφία

Phantom Duck → animeotaku07

Ενσωμάτωσα την ψήφο σου για τον Medicine Seller στο πρώτο ποστ που έκανες, ώστε να μην υπάρχουν περισσότερα από ένα ποστ για κάθε παίχτη, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Μπορείς να κάνεις ό,τι περαιτέρω αλλαγές θέλεις αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα ;) Επίσης για να μετρήσει ως έγκυρη η ψήφος σου θα πρέπει να επιλέξεις και μία από τις δύο επιλογές, ή[COLOR=Blue][/COLOR]+2 Nodame ή -2 Yoko
Ιαν 27 2009 03:30
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → mono

2.500 views getto da ze >:3
Ιαν 27 2009 03:21
Φωτογραφία

Casshern → AristidisK

[I]Slipknot ftw pal xd, etci apla:head:,k idika to all hope is gone, to new cd tous einai apo ta korifaia[/I]
Ιαν 27 2009 01:25
Φωτογραφία

kelborn3 → Tsunade-sama

Bασικα αμα το εκανε καποιος irl ο εγκεφαλος του 8α εδινε σημα στο houston να εκτοξευ8ει-πιο πι88ανο ειναι να ακουγες houston we have a lift off:tensai::burningbe3::fromabove:
Ιαν 27 2009 01:20
Φωτογραφία

Casshern → Tsunade-sama

[I]tpt dn kanei, btw mia xara, everything is ok, msn exeis?,giati dn eimai fan twn comments :P xd[/I]
Ιαν 27 2009 01:13
Φωτογραφία

Tsunade-sama → kelborn3

Στον anime κόσμο ίσως!!!Γιατί αν το έκανε αυτό κάποιος in real world, houston θα είχαμε σοβαρο πρόβλημα μετά!!!
Ιαν 27 2009 00:54
Φωτογραφία

Tsunade-sama → Erisadesu

Μπράβο τέκνο μου!Κ επειδή δεν το ήξερες για πρώτη φορά, είσαι συγχωρεμένη!Δεν δέχομαι δεύτερο αμάρτημα!Μετά θα κάνει κ απεργία πείνας η τραγουδιάρα μας...
Ιαν 27 2009 00:49
Φωτογραφία

samurai_pizza_dora → ichigo13

Σου πήρε χρόνια το GTO αλλα τα καταφερες! :P :hahaha: Συγχαρητηρια! Καλα, παντως αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι πως στο καλο όλοι οι γνωστοι μου έχουν να αντιμετωπισουν μονιμα ιους, και εγω που δεν εχει ακουμπησει αντιιικό το pc εδω και 1,5 χρονο(απο τότε που το πηρα δλδ), δεν εχω ουτε καν adware! :hahaha: (κατα το Murphy όμως, τωρα που αρχισα να καυχιέμαι, συντομα θα πιασω ιο...-_-)
Ιαν 27 2009 00:42
Φωτογραφία

Casshern → Tsunade-sama

[I]Tha c kano add, giati allakses k evales kaliteri pic tis Tsunade os ava xd ;), btw ti kaneis?[/I]
Ιαν 27 2009 00:39
Φωτογραφία

kelborn3 → Tsunade-sama

Μπορεις να μου πεις τι κακο εχει το signature-ισα ισα που δειχνει οτι οταν υπαρχει καλη δια8εση και εξυπηρετικοτητα ολοι ειναι χαρουμενοι στο κοσμο.
Ιαν 27 2009 00:34
Φωτογραφία

Erisadesu → Tsunade-sama

συγνώμη tsunade same υπόσχομαι να γράψω 100 φορές ότι δεν θα ξαναπώ άσχημα πράγματα για την εθνική μας σταρ που έχασε τα ρούχα της στην εθνική οδό. ελπίζω κάποτε να με συχωρέσεις.
Ιαν 27 2009 00:34
Φωτογραφία

Noitora → Yunancy

ελα το ξερω ειναι δυσκολα,αλλα ΥΠΟΜΟΝΗ τελευται χρονια!!!:bath:
Ιαν 27 2009 00:23
Φωτογραφία

Tsunade-sama → kelborn3

Χαχαχαχα!το avatar σου ειναι όλα τα λεφτά! Τώρα το sig ...το αφήνω ασχολίαστο... Κ δεν χάθηκα..εδώ είμαι...μα τόσο αόρατη είμαι???
Ιαν 27 2009 00:03
Φωτογραφία

AquaLayzeR → anime-dono

Σε καταλαβαίνω...Take your time να γράψεις καλά...Cya untill then. (sorry που δεν είμουν msn το απόγευμα αλλά έτυχε κάτι και έπρεπε να φύγω)
Ιαν 27 2009 00:01