Community Status Updates
Kai → Dorothy
Το Lost Canvas είναι γενικότερα καλύτερο από το αρχικό οπότε αν πάρεις απόφαση να δεις και το παλιό να μην περιμένεις ακριβώς τα ίδια πράγματα, θα θέλει να σκέφτεσαι πολύ λιγότερα.
Ναι, και οι δύο seasons OVA είναι και μάλιστα είναι πολύ πιστές στο manga.
Mar 05 2012 16:41
Dorothy → Kai
:hahaha: Λέει η σειρά! Αν και δεν έχω ξαναδει Saint Seiya γενικώς, μ αρέσει. Μόνο να ξανασυνηθίσω να φωνάζουν τα ονόματα στις επιθέσεις, γιατί το χα ξεχάσει αυτό το στοιχείο... Ερώτημα, επειδή το animation και γενικά το σχέδιο είναι πολύ καλό, OVA είναι?
Mar 05 2012 16:13
Aχιλλέας GearSecond → metalmusicmaniac
Eίναι κι αυτό ένας τρόπος γνωριμίας :Ρ Εσύ όμως ποιός ήσουνα;;;
Mar 05 2012 16:05
Kai → Dorothy
:hahaha: Ω, καλά, άμα έχεις αρχίσει να το νιώθεις από τώρα κάτσε να δεις πώς θα το νιώσεις αργότερα.
Mar 05 2012 16:04
metalmusicmaniac → Tenshi
Ανάσταση επέστρεψες! XD
Θα σε κάνω add σε λίγη ώρα που θα μπω. Αυτό είναι του Στέλιου, μιας που δε θυμηθεί να σε κάνει add :P ''jafr the ghost''
Mar 05 2012 14:51
alpin → Vagelio
btw πες μου λιγο και το ονομα του παιχνιδιου για το nintendo ds να το κοιταξω μια που δεν εχω τι να κανω αυτη την εβδομαδα (περα απο το τελειωσω τα commissions που εχω παρει που ειναι way over the deadline :P).
Mar 05 2012 14:31
alpin → Vagelio
Ναι απο και βεβεαι ειμαι βασικα τωρα που τελειωσα την εξεταστικη. Οποια μερα αν ειναι "Ι'M IN" αν και ειναι πιο βολικο τα weekends. Οταν αποφασιστει time & place let me know εχεις το κινητο μου...^_^
Mar 05 2012 14:20
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άντε! Ωραία! Λιγότερη αγωνία απ'ότι περιμέναμε, καλό αυτό~!
Mar 05 2012 12:34
Tenshi → metalmusicmaniac
DESTROY ALL HUMAAAAAAAAAAAAAAAAAAANS!!!
I am back bitches
εξ ντι!
Κάντε με και 1 add στο LoL ρε.
FollowTheLight είμαι.... east server
να παίξουμε κανα γκειμ. πες και τους αλλους
Mar 05 2012 12:28
Hitorinai Kokoro → Napster
hahahahaha και να φανταστείς ότι είναι το ίδιο άτομο!! Ohkura Tadayoshi τον λένε, και είναι ο drummer των Kanjani8. Είναι idols, υποτίθεται, αλλά πιο μεγάλα τρολ δε θα βρεις στο industry... Άσε που είναι οι μόνοι σχεδόν (στο ηλικιακό τους γκρουπ) που είναι μπάντα. I can share stuff if you're interested :) They've got some quality music, όταν τους αφήνει το agency να έχουν κ μια λέξη στην παραγωγή OTL
Mar 05 2012 12:14
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ω! Άσχετο! Τελικά το 3ο volume του No Longer Human βγήκε πολύ νωρίτερα και τώρα ταξιδεύει προς τα εδώ. Οπότε θυμήσου μόλις το διαβάσω να στο δώσω να το διαβάσεις.
Mar 05 2012 11:56
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
:hahaha:
Δηλαδή πόσο αδιάκριτους κι αναίσθητους ανθρώπους μπορεί να έχεις γνωρίσει στη ζωή σου, πες μου? Και δεν το λέω ας πούμε να το έχουν κάνει σε σένα αλλά και μπροστά σου?
Mar 05 2012 11:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed