Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → alpin

Nice, ανυπομωνώ να ακούσω πως σου φάνηκε :). Την πέμπτη σε βολεύει να γίνει το meeting?
Mar 05 2012 19:22
Photo

Vagelio → Kain

Την Κυριακή δεν βολεύει την Αλεξάνδρα. Θα ρωτήσω τα παιδιά για την Πέμπτη. Να έρθεις με βαν όπως είπε ο ody XDDDD
Mar 05 2012 19:18
Photo

redqueen → Vagelio

βρε αυτα τα 12 ειναι τα υπουλα ..γτ λες τι στο καλο κατι θα δουμε και μετα γινεσαι ανθρωπος με τασεις αυτοκτονιας ..και εγω στο τσαφ ειμαι με το συγκεκριμενο αλλα λεω οχι θα αντεξω.. και οντως το manga ειναι πολυ ωραιο αλλα δν εχουν βγει πολλα (εσυ ποσα ξερεις?) ΥΓ fingers crossed οτι το αλλο θα ειναι καλυτερο γιατι αντε (με τη μαφια εννοω) ΥΓ 2 δν θα εχουμε και το Uta no prince sama to 2 φετος?
Mar 05 2012 19:15
Photo

redqueen → OdyMonaxos

das ist richtig.... ε τι να κανουμε ηταν μεταμεσονυκτιος για αυτο μωρε ...xD (οχι οτι υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα ξυλου προς Θεου!!!) ..και ναι και γλεντια και χαρες γαμο δν εχουμε? (στην κυριολεξια ομως) ....τελικα η απο μπουφλα η απο κουφετο θα την βρουμε στο τελος :D
Mar 05 2012 19:10
Photo

Kain → Vagelio

Λοιπόν, εγώ ρεπό έχω αύριο (Τρίτη) και Πέμπτη. Παρασκευή δουλεύω μέχρι τις 21:00, Σάββατο μέχρι τις 17:00. Οπότε μένει η Κυριακή. Αν γίνεται να το κανονίσουμε για τότε θα ήταν το ιδανικό. Αν δεν παίρνει τους άλλους θα ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω τις ώρες αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα μπορώ. Έχω μαζέψει λίγο υλικό κι εγώ για χρώμα, αλλά λίγη βιβλιογραφία θα ήταν παραπάνω από χρήσιμη. ^^
Mar 05 2012 19:08
Photo

alpin → Vagelio

ok katebazw twra to Devil Survivors Twra tha sou pw entypwseis apo konta mallon gia to ds to thelw pio polu giati mporw na paizw se diaforetikes stigmes - opws twra brika emulator gia sega genesis na pazei games sto R4i pou exw kai to sega exei kapia fobera games gia auto latreuw to dsi - mou th dinei mono poy den paizei GBA roms
Mar 05 2012 19:07
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Άααααασε ρε, ενώ εσύ;; Γλέντια και συμπόσια και χορούς μας έκανες!!! (άσε που τα κουφέτα της wife μου είναι ολίγον τι καταστροφικά)
Mar 05 2012 19:01
Photo

redqueen → OdyMonaxos

ρε Doc ξερουμε οτι εισαι υπεροχος αλλα μην το λες και σε πνιξουν οι θαυμαστριες ... :P εννουσα οτι παντρευτηκες κι ενα κουφετο δν μας εφερες ...
Mar 05 2012 18:58
Photo

OdyMonaxos → redqueen

Ναι, ναι, ξέρω, ήμουν υπέροχος, τα κατάφερα θαυμάσια, ευχαριστώ, ευχαριστώ, τα αυτόγραφα μετά γιατί με περιμένουν οι θαυμάστριες. Γιατί συγχαρητήρια ρε; :P
Mar 05 2012 18:55
Photo

redqueen → OdyMonaxos

αντε βρε Congratulations ....!!!!!
Mar 05 2012 18:51
Photo

redqueen → klasobaniera

[QUOTE]Η περιληψη μου θυμισε yu gi oh αξιζει η τριχες σε στυλ mirai nikki,level e,steins gate?(οχι ειδος πλοκη κοινοτυπια τροπος που παρουσιαζεται κλπ)[/QUOTE] τι ακβριβως εννοεις με τα λογια της παρενθεσης ??? ρωταω γτ θελω να σου απαντησω..
Mar 05 2012 18:45
Photo

Vagelio → alpin

Πιο βολικό weekends. Άρα πιθανότατα μπορεί να γίνει αυτό το Σάββατο αν βολεύονται όλοι. Το το franchise παιχνιδιών με το οποίο έχω καεί για τα καλά λέγεται shin megami tensei. Για το ds έχουν βγει τα SMT devil survivor overlocked, SMT devil surviror 2 και SMT strange journey. To τελευταίο αν και έχει πάρα πολλά θετικά, πιστεύω πως σε μερικά σημεία θα σου σπάσει τα νεύρα (κάποιες κρυφές πόρτες είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν) οπότε θα στο πρότεινα για αργότερα. Τα άλλα δυο είναι και αυτά αρκετά αξιόλογα, θυμίζουν disgaea & FF tactics. Επίσης όλα τους έχουν δύσκολα bosses που συνήθως απαιτούν μια συγκεκριμένη στρατηγική για να πέσουν. Ποιους emulator έχεις? Γιατί για το ps2 υπάρχουν ακόμα καλύτερα παιχνίδια από shin megami tensei.
Mar 05 2012 18:43
Photo

redqueen → Fallen_Mpougatsa

Χεχε για καποιο λογο ηξερα οτι θα ενεκρινες .... xD (αραγε συμπιμτουν τα γουστα μας?) Ευχαριστω πολυ αγαπητη μου....
Mar 05 2012 16:54
Photo

InukamI → metalmusicmaniac

αααα ευχαριστω πολυυυυυ ^^ lol ολο ευχαριστω λεω
Mar 05 2012 16:49
Photo

Dorothy → Kai

Δεν το κόβω να βλέπω το παλιό, είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε πάνω των 2 σεζόν πλεόν μου κακοφάινεται, όσο μικρότερα, τόσο καλύτερα. :hahaha:
Mar 05 2012 16:43