Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Kai

Ελπίζω η αδερφή σου να περάσει στο ιστ-αρχ και να μην γίνει οδοντίατρος. Και γενικά μου τη δίνουν τα μπισόνια, προτιμώ πιο αρσενικά πράματα.
Mar 05 2012 00:12
Photo

KennyNight Wizard Seal

[url=http://www.japanesemahjong.com/reachmahjong/intro.htm]Mahjong Made Simple!! Learn Japanese Mahjongg[/url] Έχει κάμποσες διαφορές, οπότε ξεκίνα μελέτη. :P
Mar 05 2012 00:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Δεν είναι σύνδεση με την έννοια ότι έχουν σχέση μεταξύ τους αλλά είναι και οι δύο χαρακτήρες που αρχικά με σπάγανε τα νεύρα και κατέληξαν favourite. I mean, what the hell is wrong with me? Aχα! Ώστε τη διαβάζεις...! Θα έρθει, θα με κυνηγήσουν Πεζοναύτες μόλις βρω τον δράκο. Ωραία πράγματα. Μόνο που δεν έχω σκεφτεί πως να ξεφύγω...Θέλω να ρωτήσω αν για μάχη μέσα στην ιστορία πρέπει να κάνω και κανονική μάχη όπως εσύ. Αλλά τώρα νυστάζω οπότε αύριο όλα :kakaka:
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Ψημένο. Φέρε τη Ρία, και φέρνω εγώ κοπίδι. :slash::hiding_something: Επίσης ο Kain να 'ρθεί με βανάκι.
Photo

Kai → OdyMonaxos

Γιατί; Έπρεπε να είναι bishonen για να μην είναι αίσχος; :hahaha: Η αδερφή μου επιμένει πως το δοντάκι που ξεχωρίζει είναι ένα καταπληκτικό moe στοιχείο πάντως.
Mar 05 2012 00:08
Photo

OdyMonaxos → Kai

Έτσι μπράβο, έτσι μπράβο. (Ο husband της αδερφής σου είναι αίσχος)
Mar 05 2012 00:04
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Έψαξα τα καταστήματα με χαρτικά και είδη σχεδίου στην περιοχή, αλλά μόνο faber-castel είχαν :/. Ίσως κατέβω κέντρο κάποια στιγμή να ψάξω σε κάνενα art center. Άσχετο, τι λες να κανονήσουμε να ξαναβγούμε με τα παιδιά από το meeting?
Mar 05 2012 00:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Βασικά δεν μου κολλάει ιδιαίτερα η σύνδεση μεταξύ τους, but it's ok. XD Επίσης, στο OP-rp θέλω περισσότερη δράση στην ιστορία σου, ελπίζω να έρθει σύντομα.
Mar 05 2012 00:02
Photo

Kai → OdyMonaxos

To μονο ecchi που έχω κράξει ποτέ είναι το seikon no qwaser :hahaha: To συγκεκριμένο βέβαια δεν ξέρω αν θα έκραζα ή όχι, αλλά αν ο έρωτας είναι δυνατός, τι λόγο έχω; :hahaha:
Mar 05 2012 00:00
Photo

Night Wizard SealKenny

Kenny-san, μπορείς μήπως να μου δώσεις κανόνες για το Richi mahjong; Βασικά θέλω πολύ να μάθω. Μήπως ξέρεις αν έχει μεγάλη διαφορά από το κινέζικο παιχνίδι(ξέρεις εκείνο που βλέπουμε στις κινέζικες ταινίες :P)
Mar 04 2012 23:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

. . .I hadn't thought of that. . . ΟΚ, το παίρνω πίσω, ας αργήσουν λίγο. Απλώς βλέπεις έχει περάσει μήνας κιόλας και είχαν κάνει ένα μικρό...fast forward σε releases σε μια φάση. Έχω αρχίσει επίσης να πιστεύω πως είμαι bi-polar σε ό,τι αφορά χαρακτήρες. Δες τον δεύτερο του θρόνου στο συγκεκριμένο manga και δες Χanxus στο Reborn. Ειλικρινά.
Mar 04 2012 23:53
Photo

OdyMonaxos → Kai

Δεν το 'χεις διαβάσει... γι αυτό και δεν ακούω κράξιμο :P Έχει γενικά μπόλικο fanservice... πες το κι ecchi... αλλά δεν είναι σαβούρα. Πρέπει να το βγάλω και απ' τ' αζήτητα...
Mar 04 2012 23:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Φαντάσου πόση δουλειά θα πρέπει να ρίξουν σε κάθε κεφάλαιο. Επίσης δεν ξέρω αν το έχουν κάνει ήδη αλλά να δούμε τι θα κάνεις όταν θα κάνουν catch up.
Mar 04 2012 23:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

I want to read Gunka no Baltzer. Γιατί έχει τόσο καιρό να βγει?
Mar 04 2012 23:47
Photo

Kai → OdyMonaxos

Don't worry, όλη δικιά σου, δεν έχω τέτοιες προτιμήσεις. XD Όχι, δεν το έχω διαβάσει.
Mar 04 2012 23:44