Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → redqueen
Έκανες πολύ καλή αγαπητή επιλογή αντρός αγαπητή μου...τα συγχαρητήριά μου...!
Mar 05 2012 11:10
Fallen_Mpougatsa → Napster
Ναι ναι ναι, συμφωνώ κι επαυξάνω σε οοοοοόλα όσα είπες. Και φυσικά Lady for the win! Τη συμπαθώ απείρως περισσότερο. Ίσως φταίει κι ο τρόπος που γνωρίστηκαν αλλά την προτιμώ χίλιες φορές. Κι ο Nero όμως όταν έμαθα ότι είναι γιος του Vergil, ήμουν σε φάση "Well that explains the stick up his ass" xD -o Vergil είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας αλλά ότι έχει το stick, το έχει αν κι αυτό τον κάνει cool~!-
Oh God no.
Επίσης, συμπαθώ τόσο πολύ την ξαδερφούλα σου αυτήν τη στιγμή! Kι εγώ το κάνω αυτό πες την, αλλά με το DMC 3. Ε, έχει και την πιο γ@μάτη ιστορία εξάλλου...! :3 Και να της το πεις, ότι ο Nero είναι γιος του Vergil, και μετά να της τον δείξεις αν δεν τον ξέρει!
Καλά κάνεις! Κι εγώ αλλά πού τα λεφτά...? Τ^Τ
Mar 05 2012 10:59
Kai → Fallen_Mpougatsa
Έχει boss και μάλιστα τον Erik The Whirlwind. Θα το δεις σαν υπόμνημα με το που μπαίνεις στην ενότητα του νησιού.
Mar 05 2012 10:49
Fallen_Mpougatsa → Kai
:3 :3 :3
Ναι άσε...αλλά δεν ξέρω αν το νησί μου έχει bosses! xD Fail revo η Μαρία.
Mar 05 2012 10:46
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Με συγχωρείς, δεν το είδα το μήνυμα χθες. Σήμερα έχω χρόνο, όποτε είσαι μέσα πες μου.
Mar 05 2012 07:29
Napster → Fallen_Mpougatsa
Κάπως έτσι ήμουν και 'γω. Όταν αγόρασα το παιχνίδι, δεν διάβασα κανένα review/preview ούτε με τι θα έχει σχέση το παιχνίδι. Το ξεκινάω, ακούω το ωραίο τραγουδάκι στην αρχή και μόλις βλέπω τον Nero πάω λίγο πιο κοντά στην οθόνη, και άλλο...και άλλο. Βλέπω ότι δεν παίζει να είναι ο Dante. Κοιτάζω ξανά την θήκη να δω άμα αγόρασα το σωστό παιχνίδι. :P Καθώς έβλεπα την θηκή (διάβασα και λίγο το plot εκεί), ακούω ένα "Nero!~". Τον κοιτάω και βλέπω ότι είναι καινούργιος χαρακτήρας και όχι κανάς Dante. Ε μετά απο ένα λεπτό βλέπω και τον Dante. :P
Πάντα μου άρεσε η Lady περισσότερο απο την Trish. :3
Νομίζω οι συγκεκριμένες φωτογραφίες βγήκαν πριν μια βδομάδα.
Αχχχ όταν μιλάω για DMC πορώνομαι. Μου έρχετε να το ξανατερματίσω τώρα. Είχα και την μικρή μου ξαδέλφη όταν έπαιζα το DMC. Της άρεσαν τα cut-scenes του DMC 4. Τα έχει δει πάνω απο 10 φορές, είμαι σίγουρος. Αλλά της αρέσει ο Nero περισσότερο απο τον Dante). xD
Ψήθηκα για DMC set τώρα!:burningbe3:
Mar 05 2012 02:28
Kai → Fallen_Mpougatsa
Tsun tsun dere dere
Πρέπει να κάνεις μάχη μόνο αν θες να παλέψεις με το boss του νησιού και μπορείς να κάνεις μόνο με τον που το συναντήσεις μέσα στην ιστορία σου. Ανάλογα με το αποτέλεσμα της μάχης θα πρέπει να γράψεις και την εξέλιξη της ιστορίας.
Mar 05 2012 02:02
OdyMonaxos → Kenny
[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6345-waifu-husbando-claiming-thread-xd-%C4%E9%E1%E2%DC%F3%F4%E5-%F4%EF%F5%F2-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%F3%F4%EF-1%EF-post.html#post338287"]For the sake of our wives, update!![/URL]
Mar 05 2012 00:53
Vagelio → Kain
Θα ήταν εξαιρετικά βολικό αν γινόταν μέσα στο παρασκευοσαββατοκύριακο που έρχεται, αλλά δεν έχω πάρει απαντήσεις απ' όλα τα παιδιά ακόμα.
Να μου θυμήσεις να σου κρατάω και τα δυο βιβλία btw.
Mar 05 2012 00:38
Kain → Vagelio
Εννοείται πως είμαι μέσα. Αύριο θα μάθω πότε θα έχω τα ρεπό μου αυτή την εβδομάδα και θα σου πω ποιές μέρες θα είμαι ελεύθερος. Έχει κανονιστεί κάποια ημερομηνία ή ακόμα συζητάται; ^^
Mar 05 2012 00:34
Vagelio → alpin
Ηi ^_^. Κανονίζω με όσους ήρθαν στο προηγούμενο meeting να ξαναβγούμε σαν παρέα. Είσαι ελεύθερος τα παρασκευοσαββατοκύριακα?
Mar 05 2012 00:27
Vagelio → Kain
Καλησπέρα ^_^. Είσαι ελεύθερος αυτές τις μέρες? Σκεφτόμαστε να ξανασυναντιθούμε όσοι ειχαμε έρθει από το προηγούμενο art meeting.
Mar 05 2012 00:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed