Community Status Updates
Vagelio → alpin
Και cafe και art meeting όποιος θελει. Μπαίνω σε λεπτομέρειες μέσω pm.
Mar 05 2012 21:13
redqueen → DoB
θα στην πω την αληθεια καθε δευτερα το περιμενω πς και πς το ποστ σου στο Brave 10 ..μιας και τα δυο μας μιλαμε εκει μεσα xD
Mar 05 2012 21:04
miko-chin → °•πίΟu-πίΟu•°™
ευχαριστώ ^^!άσε και μου πήρε 7 ώρες να το χρωματίσω όλο.Το μαλλί του Zero το λατρεύω αλλά όταν το χρωματίζω,το μισώ!Για το χρώμα στο δέρμα,πήρα μια φωτογραφία μου και αντέγραψα το χρώμα XDDD,περιέργως ταίριαξε!
Mar 05 2012 21:00
alpin → Vagelio
Na pw thn alhtheia den kserw tpt gia kentro egw sunhthws poy bgainw phgainw Gazi h Panormoy gia potaki to bradu, Aigalaio otan eimai sthn sxolh kai sto Mall alla kentro pragmatika den exw idea:canthelp:
tha to kanoume ksana ws art meeting h apla gia cafe afth thn fora?
koita na soy pw thn alhtheia kentro sunthws den einai kai toso fthina, ektos an einai kati apomonomeno, opote kai na pame kapoy oxi toso kentro egw den tha exw problhma:wis:
Mar 05 2012 21:00
Vagelio → Kain
Τελικά μπορούν για την πέμπτη. Αλλά λόγο οικονομικών και βροχής, έλεγα αν θέλετε να έρθετε από το μέρος μου και να παραγγείλουμε γύρους.
Ο οδυσσέας και η Ρία ψήνονται.
Mar 05 2012 20:51
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
Βρε ανυσηχο ζουζουνι, βρε κουτί με τις χιλιες ερωτήσεις, σταματα να φοράς ταμπέλες δεξιά και αριστερά, αφού είμαι σίγουρος οτι ουτε εσυ καλα καλά δεν τις πιστεύεις.:bleh:
Ουτε για αδιάκριτους μιλάμε, ουτε για ψυχάκια. Μιλάμε για καθημερινους ανθρωπους που απο άγνοια ή κεκτημενη ταχύτητα, μπορει να παίξουν με άνεση ολους αυτούς και άλλους τόσους ρόλους, χωρίς καν να το πάρουν χαμπάρι.
[SPOILER=παράδειγμα]
Παίξε στο μυαλό σου το σενάριο, μια φίλη να τη βαράει γκομενος/πατέρας/αδερφος/whatever, και να χει μια μελανιά ΝΑΑΑΑΑ στο χέρι, ή ένας φίλος να ειναι παρθένος στα 25+. Σκέψου πόσο εύκολο είναι να βρεθούν σε καταστάσεις που θα νιώσουν άβολα. Και χωρις να τους πιέσουν ιδιαίτερα οι υπόλοιποι.
Οι περισσότεροι άνθρωποι αν δεν τους μίλαγε ο φίλος ή η φίλη για καιρό, θα τον εγκατέλειπαν, γιατι θα θεωρούσαν οτι δεν παίρνουν πίσω αυτό που δίνουν στη φιλία, και ουσιαστικά θα την κανανε με ελαφρά, για να μην τους πουλήσει πρωτος ο άλλος "που δεν τους εμπιστεύεται" και πληγωθουνε.
ή σκέψου την φαση οπου ο ένας να θελει να κανουν παρέα πολύ πιο συχνά από τον άλλον, και αυτός αν και τον λατρεύει να έχει μπουχτίσει και να λέει δικαιολογίες για να τον αποφεύγει, γιατι φοβάται μην το πάρει στραβά.
Όοολα αυτά μες στο παιχνίδι είναι, και οι περισσότεροι εχουν την ταση να τα βαφτίζουν ανειλικρίνεια, γιατι κατα βάθος φοβούνται να δουν τα δικά τους λάθη στον καθρεφτη.
Αυτό εννοούσα μιλώντας για επικοινωνία. Σιγουρα χρειάζεται και ειλικρίνεια, αλλά τη θεωρώ υπερεκτιμημένο μέγεθος.[/SPOILER]
Mar 05 2012 20:50
°•πίΟu-πίΟu•°™ → miko-chin
Μα αυτο ειναι πολυ καλο edit! Μπραβο σου κοπελια, μ'αρεσε ιδιαιτερα και το πως εδωσες ενταση στα γυρω χρωματα, αφηνοντας το χρωμα του δερματος του ιδιαιτερα pale, κατι που δειχνει οτι ειναι βαμπιρ μεν, και καπως αδυναμος. Me gusta, kudos!
Mar 05 2012 20:48
Kain → Vagelio
Σώθηκες. =_= Δεν βγαίνω γενικά έξω, οπότε δεν έχω ιδέα για το τι καφετέριες υπάρχουν εδώ γύρω. :emptyonexg1:
Ρώτα αν είναι για την Πέμπτη, και πες μου όταν μάθεις κι εσύ τι μέρες έχουν οι άλλοι ελεύθερες μπας και καταφέρω κι εγώ να αλλάξω το πρόγραμμά μου.
Όσο για το βαν, θα κοιτάξω να βρω καλύτερα νταλίκα να έχει και περισσότερο χώρο. :kakaka:
Mar 05 2012 20:39
miko-chin → °•πίΟu-πίΟu•°™
Thanks!Χθες το χρωμάτισα [url]http://26.media.tumblr.com/tumblr_m0deoovbKw1qf42a9o1_500.jpg[/url] Για πες καμιά γνώμη!
Mar 05 2012 20:38
metalmusicmaniac → Aχιλλέας GearSecond
Ήμουν στο άλλο τραπέζι που έπαιζαν tichu, με σχετικά μακρύ μαλλί.
Mar 05 2012 20:34
°•πίΟu-πίΟu•°™ → miko-chin
[url]http://www.anime.gr/forums/568907-post634.html[/url]
Mar 05 2012 20:31
Vagelio → Kain
btw, εσύ που μένεις κέντρο, μήπως ξέρεις καμιά καλή οικονομική καφετέρια?
Mar 05 2012 20:30
alpin → Vagelio
egw den exw problhma authn thn ebdomada katholou eimai teleiws free etsi ki alliws to kainourio eksamhno to ksekinaw thn allh deutera. Opote apofasise me tous allous kai pes mou...
Mar 05 2012 19:50


This status update has reached the maximum number of replies allowed
