Community Status Updates

Elizabeth → Shikamaru
Εγώ να σου πω την αλήθεια το λάτρεψα με το που διάβασα το πρώτο κεφάλαιο του Skip Beat!Όταν είδα πια και το πρώτο επισόδιο εκεί να δεις!Μάλλον πρέπει να μου αρέσει τόσο γιατί η ηρωίδα είναι ξεχωριστή δλδ δεν είναι από αυτά τα χαζοχαρούμενα που ψάχνουν τον Mrs Τέλειο και ξαφνικά τσουπ τον βρήκαν βέβαια αυτό είναι γούστο μου για να είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει πρέπει να το δείς από μόνο σου.Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρεις κανένα σαν το Death Note που να έχει όμως και μία καλη δόση όχι απαραίτητα ρομαντισμού αλλά πώς να το πω ερωτισμού ίσως;

Noitora → anime-dono
τι κανεις anime-dono?
long time no see..
διαβασματα??
btw,βλεπω και εγω eureka 7...:wooi2:

Elizabeth → 4rtemis
Χμ, το Special A το'χω δει αλλά δεν με πολύ ενθουσίασε παρόλαυτα μου άρεσε το τραγούδι τέλους όσο για το Shugo Chara έχω αρχίσει να κουράζομαι γιατί περιμενα περισσότερο Amuto(είμαι fan-girl Ikuto βλέπεις)

Erisadesu → AndroGhost
κοίτα το ban δεν είναι λύση, είτε είναι μία ημέρα είτε δύο
πιο πολύ σπάζομαι με την στάση των Mods γιατί
επιτρέπουν σε κάθε ημιμαθή να εκφράζετε προσβάλλοντας το γυναικείο φύλο.
Αλλού και αλλού είναι αυστηρή σε αυτό το θέμα ποτέ δεν έχουν κάνει τίποτα
ο laraska ήταν αυτό που ξεχείλωσε το ποτήρι θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε στη
θέση του... Αλλά όπως βλέπεις το να προσβάλλεις τις γυναίκες δεν παίζει ρόλο...
μπορείς να το κάνεις ελεύθερα.

4rtemis → Elizabeth
εγω διαβαζω οταν βγενει το vampire knight , shugo chara & τα βλεπω καιολας αλλα το vampire knight οπος ειδι ξερεις τελιοσε οποτε πλεον βλεπω μονο shugo chara & καμια φορα special A αλλα εχω δει μονο το προτο ακομα. επισις διαβαζω & αλλα μικρα manga απο το onemanga

d.devil → Adventurer
Φιλε μου μηπως ξερεις ποσα κοστιζει το ταχιδρομειο για αποστολη dvd στην κυπρο???

Shikamaru → Emmanouela
καλο κουραγιο!!!!!!!! τα λεμε λοιπον γιατι εχω να παω σ'ενα χορο που κανει το φροντιστηριο κατι φιλων μου, jana:byejg9:

Emmanouela → Shikamaru
Προς το παρον βγαζω τα ματια μου στη νεοτερη ιστορια μεσογειου....! :P
δεν το ξερω το κομματι...αλλα νμζ οτι το εχω ξανα ακουσει απο καποιον...!

Shikamaru → Emmanouela
νταξει τα ελληνικα ειναι το χειροτερο ειδος μουσικης ever τι να πω γουστα ειναι αυτα παντως θα δεις θα βγαλεις τα ματια σου με αυτο site ειναι απλα γαματο εγω τωρα καθομαι και ακουω everything but the girl απο missing πολυ μελωδικο τραγουδι

Casshern → Emmanouela
[I]k ego teliosa to lykeio persi,alla distixos gia ligo dn peraca,k fetos ksanadino enoeitai k thanks k gia tin euxi, apo oti vlepo Rodo spoudazeis i eicai apo ekei?an thes dose msn,giati dn polimpaino k poly edo, msn pio sixna, a k c ecena episis kali tixi me tis eksetaseis s,an dn exete idi arxisei[/I]