Jump to content

Community Status Updates

Photo

laraska → Dante80

οκ ρε , δεν πειραζει . απλα το θεωρησα σωστο ας πουμε να υπαρχει πχ ενα τοπ 10 που θα ειναι αντιπροσωπευτικο των μελων του φορουμ , γενικα στα ανιμε ή μανγκα κτλ .
Jan 30 2009 15:17
Photo

Erisadesu → AndroGhost

ναι θα νιώσω λίγο προστατευμένη. και εγώ και άλες εδω μέσα και θα καταλάβω ότι δεν συμερίζονται όλοι τις ίδιες απόψεις με τον κάθε βλάκα που βρίζει τις γυναίκες. και άλλο οι πολιτικές απόψεις και άλλο το να προσβάλεις ένα σύνολο. και σου λέω ξανά δεν είναι μόνο ο Laraska.
Jan 30 2009 15:10
Photo

AndroGhost → Erisadesu

ε ναι ρε ση Ερη και εγω αυτο σου λεω. γιατι να τιμωρηθει καποιος αν μιλησει προσβαλλοντας τις γυναικες; τι ειμαστε ; δημοτικο να τον βαλουμε να γραψει στον πινακα 100 φορες "δε θα ξαναπροσβαλω τις γυναικες;" πιστευεις οτι θα αλλαξει κατι αν τον τιμωρησουμε; πιστευεις οτι αν τιμωρουσαν τον ayu για τις δεξιες του αποψεις θα σταματουσε να τι ειχε; στην καλυτερη περιπτωση θα σταματουσα να τις εξεφραζε (που ουτε αυτο πιστευω θα γινοταν) αλλα κατα βαθος τα ιδια θα συνεχιζε να πιστευε. πιστευεις αν τιμωρουσαν εμενα η τον πυραμιδα για τις αριστερες μας αποψεις πως θα σταματησουμε να τις εκφραζαμε; δε ξερω για τον πυραμιδα εγω παντως οχι. το θεμα ειναι να τον κανεις να σταματησει να τις εκφραζει επειδη θα εχει μια δυνατη απαντηση απο πισω και θα το ξανασκεφτει το θεμα και οχι επειδη φοβαται την τιμωρια. οπως στη συγκεκριμενη απαντηση. ο laraska γυρισε και ζητησε συγνωμη. απο κει και περα ολα τα αλλα πιστευω ιεναι περιττα
Jan 30 2009 14:37
Photo

AndroGhost

ε ναι ρε ση Ερη και εγω αυτο σου λεω. γιατι να τιμωρηθει καποιος αν μιλησει προσβαλλοντας τις γυναικες; τι ειμαστε ; δημοτικο να τον βαλουμε να γραψει στον πινακα 100 φορες "δε θα ξαναπροσβαλω τις γυναικες;" πιστευεις οτι θα αλλαξει κατι αν τον τιμωρησουμε; πιστευεις οτι αν τιμωρουσαν τον ayu για τις δεξιες του αποψεις θα σταματουσε να τι ειχε; στην καλυτερη περιπτωση θα σταματουσα να τις εξεφραζε (που ουτε αυτο πιστευω θα γινοταν) αλλα κατα βαθος τα ιδια θα συνεχιζε να πιστευε. πιστευεις αν τιμωρουσαν εμενα η τον πυραμιδα για τις αριστερες μας αποψεις πως θα σταματησουμε να τις εκφραζαμε; δε ξερω για τον πυραμιδα εγω παντως οχι. το θεμα ειναι να τον κανεις να σταματησει να τις εκφραζει επειδη θα εχει μια δυνατη απαντηση απο πισω και θα το ξανασκεφτει το θεμα και οχι επειδη φοβαται την τιμωρια. οπως στη συγκεκριμενη απαντηση. ο laraska γυρισε και ζητησε συγνωμη. απο κει και περα ολα τα αλλα πιστευω ιεναι περιττα
Jan 30 2009 14:35
Photo

Erisadesu → AndroGhost

το πρόβλημα είναι ότι όταν κάποιος μιλάει προσβάλλοντας τη γυναίκα και μειώνοντας τη γυναίκα ότι ποτέ μα ποτέ δεν τιμωρείτε. Αν σε βρίσω για παράδειγμα μπορεί να φάω μπαν, αν όμως εσύ αρχίζεις και λες ένα σωρό πράγματα που να προσβάλλουν τις γυναίκες και άλλα θέματα (ξέρεις τα έχεις δει) ποτέ μα ποτέ δεν τιμωρούνται δεν θα σου κάνουν ούτε παρατήρηση. Τουλάχιστον ο Laraska ζήτησε συγνώμη όμως στις τόσες φορές κανείς δεν έχει ζητήσει συγνώμη για τον τρόπου που μίλησε. οπότε το παράπονο δεν είναι ότι είναι αυστηροί ή ότι δεν είναι, το πρόβλημα μου είναι ότι εθελοτυφλούν σε μερικά πράγματα, σίγουρα ο ρόλος τους δεν είναι να επιβάλλουν την τάξη στο φόρουμ, όμως όταν αλλού και αλλού το κάνουν σε αυτό το θέμα απλά αδιαφορούν.
Jan 30 2009 12:54
Photo

anime-dono → Noitora

Yeah, it's been a long time :terror2: διαβασματα, μεχρι προχτες εγραφα δυο δυο τα μαθηματα στο σχολειο, γιατι λογο καταληψεον και γενικα δεν ειχαμε γραψει στα περισοτερα μαθηματα, αλλα finished at least, και τωρα προσπαθω να βαλω μια ταξη στα ανιμε μου γιατι εχω βγει εκτος προγγραματος :bahhh: You? πως παει? And about eureka hope you like it, το ειχα δει το πασχα που περασε, και ειπα να κανω ενα ava-sig set χτες (αν και τελικα δεν μου αρεσει :uhh:και θα το αλλαξω συντομα).
Jan 30 2009 12:27
Photo

ssj2sanji → Shikamaru

οχι ακομη.......=] μαλλον πολυ σηντομα=(
Jan 30 2009 12:13
Photo

4rtemis → Elizabeth

& εγω Ikuto fan ειμαι αλλα προχτες ειδα το 40 επισοδιο & μαλον σιμερα θα δω το επομενο. εχω δει & λιγα επισοδια death note & εχω τον προτο τομο σε λιγο που θα βγει στα ελληνικα θα το περνω μαζι με το fruits pasket , rouroni kenshin & shaman king . εσυ περνεις κανενα απο αυτα τηνς anubis?
Jan 30 2009 11:44
Photo

GkLoc → Adventurer

Kira is Justice.... Ομως γενικος χαρακτηρες σαν τον L(Emo)μου την σπανε υπερβολικα,οποτε για αυτο μαλλον τον μισω τοσο...
Jan 30 2009 11:04
Photo

ZeLiGa → Geutella

Γεια σου Geutella!
Jan 30 2009 10:59
Photo

Shikamaru → Elizabeth

κοιτα θα σου προτεινα να δεις το Ergo proxy το οποιο εχει και αυτο και σκοτεινη ατμοσφαιρα και ενα ειδος ρομαντισμου ο οποιος στην αρχη δεν γινεται αντιληπτος αλλα οσο περνανε τα επεισοδια θα καταλαβαινεις και το νοημα του...... μολις προχθες εμαθα επισης οτι ο χαρακτηρας της πρωταγωνιστρια ειναι βασισμενος στην τραγουδιστρια των Evanescence(δεν νομιζω να το εγραψα καλα!!!) δες και το review της anidb [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3302[/url] αν δεν σου κανει αυτο εχω αλλα δυο-τρια στο μυαλο μου που μπορω να σου προτεινω
Jan 30 2009 10:44
Photo

Skiarxon → zade

Και Java; WoW!
Jan 30 2009 10:42
Photo

1oneiromono → LexKuro

καλο αυτο γτ σε εμας αυτο ελεγαν ,για αναπλυρωση 5ημερων και μας προτηναν η' να κανουμε για καμποσες μερες 1 ωρα παραπανω η' για 5 σαββατα να κανουμε μαθημα (ελεος).Τεσπα της τριτης λυκειου δωσαμε την πενταημερη (που ουτος αλλιως δν θα πιγεναμε λογο ελειψης συμετοχων) και η 1η και 2α Λυκειου θα κανουν μετα τις εξετασεις μια βδομαδα μαθημα (suckers :hehe:)
Jan 30 2009 10:41
Photo

zade → Skiarxon

Κάπου ανάμεσα σε πιθανότητες , αριθμητική ανάλυση , τοπολογία και JAVA. Εξεταστική έχω ρε , που ήθελες να μαι ; ΌΛη μέρα on line ; Μετά τις 13 Φλεβάρη θα χω χρόνο. Τώρα τα κεφάλια μέσα .
Jan 30 2009 10:39
Photo

ayame → Darthnicolas

sauce?????????/ I didn't get it
Jan 30 2009 10:37