Community Status Updates
Emmanouela → Shikamaru
Mωρε ελευθερος χρονος υπαρχει αλλα τον σπαταλαω λιωνοντας για καφε με φιλους! :P
Βσκ η σχολη μου ασχολειται με την ιστορια της μεσογειου και με γλωσσες...Στο τριτο ετος επιλεγουμε κατευθυνσεις (αρχαιολογια, γλωσσολογια, διεθνης σχεσεις) και αναλογως οτι επιλεξεις κανεις...εσυ τι κατευθυνση εισαι???
Jan 29 2009 19:15
Shikamaru → Emmanouela
αααα καταλαβα.........και δεν εχεις καθολου ελευθερο χρονο δεν πειραζει αφου λοιπον διαβαζεις σου ευχομαι καλη επιτυχια,τι σπουδαζεις λοιπον αν επιτρεπεται?
Jan 29 2009 19:08
Emmanouela → Shikamaru
Γεια σου Shikamaru!!!!
τι κανεις???
Ασε ρε...εχουμε εξεταστικη και εχω πηξει στο διαβασμα..... :(
Jan 29 2009 18:59
Shikamaru → Elizabeth
αυτον τον καιρο εχω αρχισει soul eater,michiko to hatchin,casshern sins και Lost memories και τα 4 ειναι εξαιρετικα χθες ειδα και το Tokyo Godfathers μια ταινια εκπληκτικη και αυτη.......θελω ομως ν'αρχισω κανα anime στυλ skip beat αλλα δεν ειμαι σιγουρος ρε συ εσενα τι εντυπωσεις σου εχει αφησει
Jan 29 2009 18:26
Elizabeth → Shikamaru
Χμ,τώρα που το λες δεν έχω βάλει και πολλές photo αλλά είναι επειδή συνηθως δεν προλαβαίνω...Αυτό καιρό έχω καταπιαστεί με Skip Beat, Kuroshitsuji και Cutey Honey Flash (το τελευταίο είναι λίγο έως πολύ κουλό αλλά μου αρέσει τι να κάνω; ) Εσύ τι βλέπεις/διαβάζεις αυτό το καιρό?
Jan 29 2009 18:18
Elizabeth → 4rtemis
4rtemis sorry που άργησα να σ'απαντήσω αλλά είχε πέσει διάβασμα αυτές τις μέρες οπότε καταλαβαίνεις...Από άλλα anime πάντως για αυτή τη χρονιά είναι Skip Beat και Kuroshitsuji.Το'ριξα βλέπεις στα manga Vampire Kisses κλπ.Εσύ?
Jan 29 2009 18:13
Shikamaru → Elizabeth
Arigato η αληθεια ειναι οτι εχω μια τρελα με την μπαλα....γιατι δεν βαζεις και συ καμια αγαλημενη σου εικονα....για πες ποια anime βλεπεις αυτον τον καιρο?
Jan 29 2009 18:12
Elizabeth → Raven Princess
Thanks για το request!Τι κάνεις?By the way πολύ όμορφο profile!
Jan 29 2009 18:09
Elizabeth → Shikamaru
Arigato για το request!Yorosiku-ne?Παρεπιπτόντως όμορφο profile!
Jan 29 2009 18:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed