Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

1oneiromono → psofia
αν εχεις ακουσει γινεται πανελληνιος διαγωνισμος βιολογιας και οι 4 πρωτοι θα συμετασχουν στο επομενο που θα γινει το 2009 στην Tsukuba Japan.Βεβαια εχει καποια εμποδια η αποπειρα αυτη:1)δν δινω βιολογια γενικης αρα δν ξερω τπτ[βασικα ο διαγωνισμος συμπεριλαβανει βιολογια γενικης ,κατευθηνσης 3ης λυκειου και βιολογια 2ης λυκειου επιλογης(που ειναι 10 σελιδες θεωρια μονο)]. Και (2) να βγεις μεσα στους 4 πρωτους ,[B]αυτα μονο[/B].
Αυτα που λες , Tsukuba...

Dante80 → laraska
Καλημέρες, τώρα είδα το profile message σου το ζώον...Τ_Τ
Υπάρχουν αρκετά τεχνικά προβλήματα για κάτι τέτοιο, με το κυριότερο να είναι πως δεν μπορεί κάποιος που άλλαξε γνώμη να αλλάξει την ψήφο του.
Δεν το βλέπω σαν καλή ιδέα, μιας και δεν υπάρχει "καλύτερο" ανιμε. Ο διαγωνισμός μας για τα anime awards κάθε χρόνο νομίζω πως καλύπτει την ιδέα σου.

Seirios → Adventurer
α οκ ρε συ σόρρυ...δεν ήξερα ότι πείραζε...tnx για την θπενθημιση

Adventurer → Broken_Chopsticks
For the record, το Heal/Hurt Game συνεχιζεται κανονικα, μπορεις να κανεις ενα ποστ καθε update (συνηθως γινεται καθε 24 ωρες). Το πιο προσφατο update ειναι [URL="http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-317.html#post280243"]αυτο[/URL]. Αν δε σε ενδιαφερει παρακαλω αγνοησε αυτο το ποστ.

Adventurer → GkLoc
Θελεις να μου λυσεις την απορια και να μου πεις (χωρις spoilers αφου ο οποιοσδηποτε μπορει να το διαβασει) γιατι μισεις τοσο τον L? :P

Adventurer → GeRi
Γεια σου GeRi, ηθελα να σου υπενθυμισω οτι τα vms αποτελουν δημοσιο μερος του φορουμ και συνεπως διεπονται απο τους ιδιους κανονες με αυτο, οποτε θα σε παρακαλεσω να μη γραφεις greeklish σε αυτα. Ευχαριστω.

Zoro → Orion19
Ε,οκ αφού θα σε χαρούμε ένα μήνα:drink:...μπδγ,έχω κάτι νέα σήμερα,μια πλάκα που μου παίξαν κάτι καλόπαιδα από το forum...σαν μπεις θα την μάθεις με τον ένα τρόπο ή τον άλλο,θα πέσεις κάτω.:hihi2:
Tα λέμε λοιπόν,καλή συνέχεια με τις εργασίες.:byejg9:

AndroGhost → Erisadesu
μα το θεμα ειναι πως δε χρειαζομαστε ουτε πρεπει να χρειαζομαστε κανενα μοντ για να επιβαλλει την ταξη
εμεις ειμαστε μελη αυτου του φορουμ και απο μας εξαρταται το τι επιτρεπουμε και τι οχι
αν το προβλημα σου ειναι οτι αλλωτε ηταν αυστηροι και γω μαζι σου
αν το προβλημα σου ομως ειναι οτι δεν ηταν τωρα αυστηροι, εκει διαφωνω

Orion19 → Zoro
Θα τα πούμε σύντομα.
Πω πω, να δω πως θα προλάβω τις εργασίες... Αρρώστησα και σέρνομαι... Άντε να μου περάσει γρήγορα γιατί μετά έχω αγώνα δρόμου να τα ετοιμάσω όλα. Μετά τις 13 Φεβ, θα με ξαναβλέπετε. Μέχρι τέλος Μαρτίου. Απο εκεί μέχρι τέλος περίπου Απριλίου θα με χάσετε πάλι. Έχω πάλι εργασίες...