Jump to content

Community Status Updates

Photo

Elizabeth → Shikamaru

Χμ,τώρα που το λες δεν έχω βάλει και πολλές photo αλλά είναι επειδή συνηθως δεν προλαβαίνω...Αυτό καιρό έχω καταπιαστεί με Skip Beat, Kuroshitsuji και Cutey Honey Flash (το τελευταίο είναι λίγο έως πολύ κουλό αλλά μου αρέσει τι να κάνω; ) Εσύ τι βλέπεις/διαβάζεις αυτό το καιρό?
Jan 29 2009 18:18
Photo

Shikamaru → Emmanouela

που χαθηκες βρε Emmy.........nice profile picture
Jan 29 2009 18:18
Photo

Elizabeth → 4rtemis

4rtemis sorry που άργησα να σ'απαντήσω αλλά είχε πέσει διάβασμα αυτές τις μέρες οπότε καταλαβαίνεις...Από άλλα anime πάντως για αυτή τη χρονιά είναι Skip Beat και Kuroshitsuji.Το'ριξα βλέπεις στα manga Vampire Kisses κλπ.Εσύ?
Jan 29 2009 18:13
Photo

Shikamaru → Elizabeth

Arigato η αληθεια ειναι οτι εχω μια τρελα με την μπαλα....γιατι δεν βαζεις και συ καμια αγαλημενη σου εικονα....για πες ποια anime βλεπεις αυτον τον καιρο?
Jan 29 2009 18:12
Photo

Elizabeth → Raven Princess

Thanks για το request!Τι κάνεις?By the way πολύ όμορφο profile!
Jan 29 2009 18:09
Photo

Elizabeth → Shikamaru

Arigato για το request!Yorosiku-ne?Παρεπιπτόντως όμορφο profile!
Jan 29 2009 18:07
Photo

Shikamaru → Elizabeth

:hi:hi there
Jan 29 2009 18:05
Photo

Shikamaru → Hikari-sama

:hi:Hi Hikari-sama what's up;)
Jan 29 2009 18:01
Photo

Anelis → psofia

yeth βασικά όχι αυτόν αλλά τον τυπά που...τον παίζει
Jan 29 2009 17:24
Photo

Anelis → Adventurer

thank youuu τώρα όλα είναι οκ!
Jan 29 2009 17:23
Photo

Anelis → tsintori

thank you αν και δεν ήταν αυτό ευτυχώς τώρα έφτιαξε μια χαρά είμαι, εσυ καλά;
Jan 29 2009 17:22
Photo

Sparda → Konata

Oh ήρθε η Shiki μου;^^ Θα έρθω μόλις μπορέσω, κράτα την και ευχαριστώ για την ειδοποίηση. Απλά όλη τη βδομάδα είμαι με πυρετό.
Jan 29 2009 17:01
Photo

psofia → Anelis

I herd u liek Edward Cullen!
Jan 29 2009 15:52
Photo

sas → psofia

ευχαριστουμε και ελπιζουμε να συνεχισει ετσι...χρειαζομαστε απεγνωσμενα αλλον ενα editor...θα προσπαθουμε να βγαζουμε απο 2 chapter καθε 2 εβδομαδες αν και ειναι δυσκολο...τεσπα!!!και παλι ευχαριστουμε!!!
Jan 29 2009 15:45
Photo

Yunancy → aXxXeL

[B][COLOR=darkorchid]οκ....ναι ετσι τον λενε,φοβερος τυπας![/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]κοιτα εχω ακουσει οτι θα βγουν 3 παιχνιδια ΚΗ...κανενα ομως απο αυτα δεν θα ειναι το ΚΗ3 ΧΔ[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]το ενα θα αφορα την ζωη των nobodies και θα χειριζεσαι τον Ροξας και τους αλλους απο την οργανωση...[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]το δευτερο θα ειναι με κατι εντελως καινουργιους διαφορετικους χαρακτηρες[πχ μια κοπελα με μλε μαλλια] και θα ειναι και ο Μυκι και οι γνωστοι μασκοτ λολ[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]κι το τριτο μαλλον θα ειναι ξανα το Chain of memories[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorchid]το μσν μου ειναι [/COLOR][/B][EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B][COLOR=darkorchid]yunancy@hotmail.com[/COLOR][/B][/EMAIL] [B][COLOR=darkorchid]αλλα να ξερεις οτι σπανια μπαινω πλεον γιατι δε εχω χρονο λογω διαβασματος..ειδικα οσο πλεισιαζουν οι παννελινιες ουτε καν θα μπαινω ονλινε...[/COLOR][/B]
Jan 29 2009 15:32