Community Status Updates

Elizabeth → Shikamaru
Χμ,τώρα που το λες δεν έχω βάλει και πολλές photo αλλά είναι επειδή συνηθως δεν προλαβαίνω...Αυτό καιρό έχω καταπιαστεί με Skip Beat, Kuroshitsuji και Cutey Honey Flash (το τελευταίο είναι λίγο έως πολύ κουλό αλλά μου αρέσει τι να κάνω; ) Εσύ τι βλέπεις/διαβάζεις αυτό το καιρό?

Elizabeth → 4rtemis
4rtemis sorry που άργησα να σ'απαντήσω αλλά είχε πέσει διάβασμα αυτές τις μέρες οπότε καταλαβαίνεις...Από άλλα anime πάντως για αυτή τη χρονιά είναι Skip Beat και Kuroshitsuji.Το'ριξα βλέπεις στα manga Vampire Kisses κλπ.Εσύ?

Shikamaru → Elizabeth
Arigato η αληθεια ειναι οτι εχω μια τρελα με την μπαλα....γιατι δεν βαζεις και συ καμια αγαλημενη σου εικονα....για πες ποια anime βλεπεις αυτον τον καιρο?

Elizabeth → Raven Princess
Thanks για το request!Τι κάνεις?By the way πολύ όμορφο profile!

Elizabeth → Shikamaru
Arigato για το request!Yorosiku-ne?Παρεπιπτόντως όμορφο profile!

Anelis → tsintori
thank you αν και δεν ήταν αυτό
ευτυχώς τώρα έφτιαξε
μια χαρά είμαι, εσυ καλά;

Sparda → Konata
Oh ήρθε η Shiki μου;^^ Θα έρθω μόλις μπορέσω, κράτα την και ευχαριστώ για την ειδοποίηση. Απλά όλη τη βδομάδα είμαι με πυρετό.

sas → psofia
ευχαριστουμε και ελπιζουμε να συνεχισει ετσι...χρειαζομαστε απεγνωσμενα αλλον ενα editor...θα προσπαθουμε να βγαζουμε απο 2 chapter καθε 2 εβδομαδες αν και ειναι δυσκολο...τεσπα!!!και παλι ευχαριστουμε!!!

Yunancy → aXxXeL
[B][COLOR=darkorchid]οκ....ναι ετσι τον λενε,φοβερος τυπας![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]κοιτα εχω ακουσει οτι θα βγουν 3 παιχνιδια ΚΗ...κανενα ομως απο αυτα δεν θα ειναι το ΚΗ3 ΧΔ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]το ενα θα αφορα την ζωη των nobodies και θα χειριζεσαι τον Ροξας και τους αλλους απο την οργανωση...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]το δευτερο θα ειναι με κατι εντελως καινουργιους διαφορετικους χαρακτηρες[πχ μια κοπελα με μλε μαλλια] και θα ειναι και ο Μυκι και οι γνωστοι μασκοτ λολ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]κι το τριτο μαλλον θα ειναι ξανα το Chain of memories[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]το μσν μου ειναι [/COLOR][/B][EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B][COLOR=darkorchid]yunancy@hotmail.com[/COLOR][/B][/EMAIL]
[B][COLOR=darkorchid]αλλα να ξερεις οτι σπανια μπαινω πλεον γιατι δε εχω χρονο λογω διαβασματος..ειδικα οσο πλεισιαζουν οι παννελινιες ουτε καν θα μπαινω ονλινε...[/COLOR][/B]