Jump to content

Community Status Updates

Photo

Emmanouela → Shikamaru

Οι active member ειναι πλ καλοι!!! και το trip hop και η alternative rock ειναι γαματα! εμενα βσκδεν μου πολυ αρεσουν τα πλ hip hop κομματια και απεχθανομαι τα ελληνικα!!!
Jan 29 2009 20:08
Photo

Shikamaru → Emmanouela

εγω δεν πολυ κολαω στα ειδη και ακουω σχεδον τα παντα αλλα κυριως ακουω alternative rock,regae και trip hop αν και τωρα τελευταια εχω κολησει με τους active member,αν ενδιαφερεσε ριξε μια ματια εδω και δεν χασεις ειναι ενα site που με λιγα λογια σου δημιουργει ενα playlist αναλογα με τα τραγουδια και τα ειδη που επιλεγεις οτι σου αρεσουν αν θες κατεβασε και το προγραμματακι τους [url=http://www.last.fm]Last.fm - Discover new music with free internet radio and the largest music catalogue online[/url] God bless you Erisadesu
Jan 29 2009 20:04
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Ισπανικα θα καναμε και εμεις στη σχολη αν ειχαμε καθηγητη...(ελληνικη παιδεια wow!) εγω θα σου προτινα να τα ξεκινησεις του χρονου γτ τωρα θα σου ερθουν πολλα μαζεμενα... Ακουω rock και metal κυριως...αλλα μου αρεσει και η classic rock! εσυ?
Jan 29 2009 19:56
Photo

Shikamaru → Emmanouela

ooooohhh I'm jealous :nbleed: πολυ μ'αρεσουν τ'αραβικα ουτε εγω ξερω γιατι,εγω σκεφτομαι ν'αρχισω ισπανικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν αρχισω φετος ή του χρονου εξαιτιας φυσικα του σχολειου παρεπιπτοντως τη μουσικη ακους?
Jan 29 2009 19:52
Photo

psofia → Anelis

O τυπάς είναι λίγο fail in real life... Aλλά αυτή η χλωμάδα και το στυλάκι του Edward είναι απλά άψογα!
Jan 29 2009 19:52
Photo

Emmanouela → Shikamaru

η ζωη ειναι οκ γτ δεν ειναι μικρο νησι και εχει λιγο περισσοτερα μερη για να πας...το καλο ειναι οτι καλυπτει ολα τα ειδη μουσικης τουλαχιστον...! κανουμε αραβικα, εβραικα και τουρκικα και απλα διαλεγουμε ποια απ'ολες θελουμε! μεταξυ μας ειναι γαματα αν και λιγο δυσκολα...
Jan 29 2009 19:42
Photo

Shikamaru → Emmanouela

πως ειναι λοιπον η ζωη στην Ροδο......λεει τιποτα ή νεκρα?μαθαινετε και αραβικα στη σχολη? γουσταρω!!!!!!!
Jan 29 2009 19:33
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Οπα δικος μας!!! και εγω θεωρητικη ημουνα και μπορω να πω οτι μισουσα τα αρχαια...! Και εγω που διαβαζα παντως τι καταλαβα? Εξαιτιας της σχολης μενω ροδο...εγω ειμαι απο αθηνα....
Jan 29 2009 19:27
Photo

Shikamaru → Emmanouela

εγω παω θεωρητικη και επειδη ειμαι και ονειροπολος ο βλακας δεν πολυ διαβασω αλλα μαλλον λεω να περασω κανα Τ.Ε.Φ.Α επειδη γενικα ασχολουμαι με διαφορα αθληματα και βλεπουμε,εσυ εξαιτιας της σχολης ζεις Ροδο ή εκει μεγαλωσες?
Jan 29 2009 19:23
Photo

Adventurer → MitHuNa

Τι εκανα για να αξιζω την τιμη; :wooi2:
Jan 29 2009 19:20
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Mωρε ελευθερος χρονος υπαρχει αλλα τον σπαταλαω λιωνοντας για καφε με φιλους! :P Βσκ η σχολη μου ασχολειται με την ιστορια της μεσογειου και με γλωσσες...Στο τριτο ετος επιλεγουμε κατευθυνσεις (αρχαιολογια, γλωσσολογια, διεθνης σχεσεις) και αναλογως οτι επιλεξεις κανεις...εσυ τι κατευθυνση εισαι???
Jan 29 2009 19:15
Photo

MitHuNa → Adventurer

i' ll slap you!!!!
Jan 29 2009 19:13
Photo

Shikamaru → Emmanouela

αααα καταλαβα.........και δεν εχεις καθολου ελευθερο χρονο δεν πειραζει αφου λοιπον διαβαζεις σου ευχομαι καλη επιτυχια,τι σπουδαζεις λοιπον αν επιτρεπεται?
Jan 29 2009 19:08
Photo

Emmanouela → Shikamaru

Γεια σου Shikamaru!!!! τι κανεις??? Ασε ρε...εχουμε εξεταστικη και εχω πηξει στο διαβασμα..... :(
Jan 29 2009 18:59
Photo

Shikamaru → Elizabeth

αυτον τον καιρο εχω αρχισει soul eater,michiko to hatchin,casshern sins και Lost memories και τα 4 ειναι εξαιρετικα χθες ειδα και το Tokyo Godfathers μια ταινια εκπληκτικη και αυτη.......θελω ομως ν'αρχισω κανα anime στυλ skip beat αλλα δεν ειμαι σιγουρος ρε συ εσενα τι εντυπωσεις σου εχει αφησει
Jan 29 2009 18:26