Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ritsuka → dennisuke

Για σου. Gomenasai για το αυτο που ειπα για τουs LP.Το εσβησα το post μου.
Jan 30 2009 20:46
Photo

Zoro → endless_inspiration

ZOMFG,σουκέ σετάκι....μου θύμισε παλιούς καιρούς(που τα chapters έβγαιναν ακόμη,τώρα μας παράτησε ο μανγκάκα:frozen:) Τι λέει,καήκαμε με Μπέρσερκ?Κούλ ο Γκάτς?:wis: (λίγο παράξενη επιλογή για κορίτσι το σετ,αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας : P)
Jan 30 2009 20:20
Photo

papadevil → Shikamaru

den exw kamia idea re gamwto kai to kako einai oti den t anaferei kai pou8ena pantws smr ayrio standar 8a exei vgei....
Jan 30 2009 19:41
Photo

Shikamaru → papadevil

αντε να δουμε τωρα ποτε θα βγει το 42?????
Jan 30 2009 18:45
Photo

papadevil → Shikamaru

μακαρι να γινει το 2 που ειπες φιλε μου ....αν και με προβληματιζει το γεγονος οτι δεν εχει τωρα τελευταια πολλα subgroups...
Jan 30 2009 18:40
Photo

iristella → Adventurer

Lol ρε συ δεν σε είχα κάνει add τόσο καιρό.... XD
Jan 30 2009 18:16
Photo

Shikamaru → ssj2sanji

μεγα λαθος τελικα δεν μπορεσα να κανω κατι για να σε σωσω :canthelp: THE HELL IS WAITING FOR YOU:kakaka::kakaka:
Jan 30 2009 17:30
Photo

Shikamaru → LexKuro

ρε LexKuro μια ερωτησουλα θελω να σου κανω!!!στο avatar σου εσυ εισαι?
Jan 30 2009 17:08
Photo

Shikamaru → papadevil

υπομονη ρε τρελε και θα δουμε αν θα βγει πατατα ή γαματη σειρα!!!!!
Jan 30 2009 16:52
Photo

Darthnicolas → ayame

χαχα soz,too much internet usage burned my brain cells :O I meant source ;p
Jan 30 2009 16:47
Photo

Noitora → anime-dono

το sig αρκετα καλο... οσο για το ανιμε,στο 1ο επ.μου ειχε φανει πολυ καλο.. δεν λεω οτι δεν ειναι ωραιο αλλα το περιμενα λιγακι διαφορετικο.αλλα ακομα στην αρχη ειμαι μωρε(15επ)σιγουρα θα αλλαξει καπως μετα..:knock-knock:
Jan 30 2009 16:14
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Berserk Fan Spotted.... Ωπα τι γινεται,πορωθηκαμε με Gatsu?Που εχεις φτασει?
Jan 30 2009 16:04
Photo

AndroGhost → Erisadesu

προστατευμενη απο τι; απο τις αποψεις του αλλους; οι αποψεις δε σε απειλουνε. τις πραξεις να φοβασαι. αν θες να δεις οτι δε συμμεριζονται ολοι τις ιδιες αποψεις με τον αλλον αυτο μπορει να γινει ανετα με τη συμμετοχη των υπολοιπων μελων. δε χρειαζομαστε το μπαμπουλα να τον τιμωρησει. και οι πολιτικες αποψεις συνηθως αυτο που κανουν ειναι να προσβαλλουν συνολα. ε εγω μονο την περιπτωη του laraska ειδα μονο για αυτη μιλαω. δε μπορω να μιλησω για περιπτωσεις που δε ξερω
Jan 30 2009 15:46
Photo

GeRi → Adventurer

sorry, δεν το η3ερα :)
Jan 30 2009 15:41
Photo

narkissa → Ritsuka

umm... den to 'piasa auto me to spoiler a k den dialekse ton kaname gt o zero egine o dunatoteros vampire slayer kai afou eide oti h yuuki egine vampire ths uposxethhke oti tha gurisei kapoia stigmh gia na thn skotwsei.auth katalavainei posh monaksia eniwthe o kaname ola auta ta xronia pou exase thn mnhmh ths kai dialegei auton
Jan 30 2009 15:36