Community Status Updates

dOOpLiSSaKoS → kelborn3
Δεν αντέχω άλλο θα το ρωτήσω!! Dude το sign είναι όλα τα λεφτά...από πιο anime είναι?

Zoro → Meteor
Να την μισήσεις πάντως,αφού στο λέει κι αυτή...και όχι μόνο για την πρώτη μερα.:P
πλκ πλκ,για το κάλο όλων στο πε...ξεκίνησες ανοίγοντας ένα καλό θέμα,το είχαμε αφήσει στην άκρη εδώ και πολύ καιρό και μερικά σημεία δεν είχαν αναλυθεί τόσο πολύ πριν το post σου.
Happy Posting και από μενα λοιπόν.;)

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[IMG]http://i165.photobucket.com/albums/u51/9mm_dealer/catkill.jpg[/IMG]
....maybe I will someday,breast-sama.:mador2:.
Be afraid,be very afraid αν δεν μου κάνεις αυτό που σου ζήτησα(αν δεν θυμάσαι στο υπενθυμίζω).
=3
PS:Κοίτα το [URL="http://www.anime.gr/forums/members/%B0%95%F0%DF%CFu-%F0%DF%CFu%95%B0%99-with-zoro-page2.html"]4ο post[/URL] σου από πάνω btw,ίσως σου θυμίσει κάτι.:ureshii:

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Seraphimon-T.K.
Αντε μωρε παλιο τεμπελη, εχεις αφησει τα databooks κατι αιωωωωωωωωωωωνες πισω!!
Πφφφφ...Θα αναγκαστω να σου στειλω κι αλλες yaoi pics.. Naraba.. Kiotsukete!

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
μα ναι, ομως ποτε δεν ειπα οτι αν με ρωτουσαν ναρουτο η οπ θα ελεγα οπ!
ειιιιπαμε ειναι σχεδον ισα, αλλα και παλι το ναρουτο υπερτερει
(seraphimon-san, iristella-chwan i hope that fixed it all.)

RiDeLub → ichigo13
Βασικά απαντάω στον Serestrum.
Απλά αναφέρω ότι o Kinjishi που λεέι ο Sengoku στο τελευταίο chapter είναι ο ίδιος (τουλάχιστον ονομαστικά) που ο luffy αναφέρει στο trailer της ταινίας και απλά δίνω το trailer για να το ακούσουν και οι άλλοι

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μαρή προδότρα που πήγε η ONE PIECE BIG FAN που τα θεωρούσε ισάξια?:roar:
Θα σε κανονίσω από κοντά κάποια στιγμή,που θα μου πας:burningbe3:
ps:αν θες να την γλιτώσεις ξέρεις τι θέλω από σενα,το έχουμε ήδη συζητήσει;)

ichigo13 → RiDeLub
Rid δεν κατάλαβα!Στο τελευαίο post σου τι θες να πεις?Στο one piece thread για το manga

iristella → Meteor
Λοιπον μιας και σε έπιασα από τα μούτρα ακόμη δεν ήρθες λέω να συνεχίσω (για να με μισήσεις εντελώς μέχρι να περάσει η πρώτη σου μέρα στο forum XD)... Αν έχεις την καλοσύνη στο thread σου βάλε κανα spoiler button στα κομμάτια που αφορούν One piece Και naruto manga spoilers. Μάλλον θα κλειδωθεί αλλά δεν φταίνε σε τίποτα να σποιλεριαστούν όσοι anime viewers μπούνε να το διαβάσουν ne?

dennisuke → Ritsuka
Μα γιατί το έσβησες; Και λάθος να ήσουνα, που λέει ο λόγος... δεν έπρεπε να το σβήσεις. :oo: Μάλλον εγώ πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. :'D Δηλαδή για τον χαρακτηρισμό, τον οποίο και θα σβήσω πάραυτα. Φυσικά και έχουμε το δικαίωμα να θέλουμε να ξαναπάμε σε συναυλία άσχετα με το τι κάνουν οι άλλοι. Τώρα αν ήθελα κι εγώ τόσο πολύ να πάω στη συναυλία τους [όσο δλδ άφησα να εννοηθεί από το ποστ μου στο γκρουπ], παρ' ότι είμαι Θεσσαλονίκη, θα κατέβαινα. :)
Όμως ελπίζω να ξανάρθουν κάποτε οι LP :music: αν και κάτι τέτοιο δε φαίνεται να συμβαίνει σύντομα. :emptyonexg1:

Erisadesu → AndroGhost
δεν προσβάλλεις σύνολα όταν λες τις απόψεις σου
προσβάλλεις σύνολα όταν μιλάς με υβριστικό περιεχόμενο.

Ritsuka → mariapap15
Hi! Εισαι LaFee fan βλεπω! Μαρεσουν καποια songs τηs.. Heul doch k wer bin ich ειναι ωραια κομματια [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/aaacf4.gif[/IMG]!Ξερειs γερμανικα?

psofia
Άλογα όντα (aka ζώα) που με κάνατε report, θα σας κάνω γούνες και θα σας φοράω σε κοσμικές εκδηλώσεις!