Community Status Updates
Vagelio → Kain
Good ^^. Mόλις έστειλα ένα pm σε εσένα τον alpin και τον ody. Δες και ρώτα άμα έχεις κάποια απορία :).
Mar 05 2012 23:01
redqueen → klasobaniera
κοιτα για τελος δν ξερω γιατι τν απριλιο θα ξεκινησει η 2η season αρα η πρωτη δν θα εχει καποιο ουσιαστικο τελος ...απο πρωτοτυπια καλα παει (εγω δν εχω ξαναδει κατι με puzzle) απο κυριο πρωταγωνιστη δν θα δεις πολλα (εχει εκλαμψεις που και που) και γενικα στα πρωτα 10 παει με τν ιδιο ρυθμο αλλα τωρα τι να σου εμενα μου αρεσε παρα τα ελαττωματαδες 5-6 επ. κι αν ειναι dropαρε ειναι στην κριση σου(hope i helped)
Mar 05 2012 22:49
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
:hahaha: Θα περιμένω.
Ναι ναι, καταλαβαίω τώρα πλήρως. Έχεις δίκιο, συνήθως οι άνθρωποι δεν επικοινωνούν καλά, ειλικρίνια-ξεειλικρλινια, ή μάλλον η έλλειψη επικοινωνίας είναι αυτό που οδηγεί σ'αυτήν την ανάγκη προς ειλικρίνια έτσι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον επικοινωνία σ'αυτό το επίπεδο.
I get it now.
Mar 05 2012 22:48
klasobaniera → redqueen
αν δεν καταληγει βλακεια με ενα τελος που λες ο οπιοσδηποτε θα το εδινε καλυτερα πωσ δοθηκε αυτο,αν ειναι κοινοτυπο κλπ και αν τα συναθροισεις ολα αυτα αν αξεζει να το δεις
Mar 05 2012 22:42
redqueen → DoB
καλα αν βγει το βλημα Sadist badass character θα γελαω τρεις μηνες ....βρε αν ειναι να πεθανουν ολοι μα πεθανουν με ωραιο τροπο *fangirl* (if u know what i mean) ο καλυτερος τροπος νια να πεθανεις by far!!!
Mar 05 2012 22:37
Kain → Vagelio
Ψήνομαι κι εγώ λοιπόν. :-)
Κανόνισε και με τους άλλους και πες μου.
Mar 05 2012 22:34
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Έχω όμως την εντύπωση ότι δεν σε έχω στις επαφές στο msn :p Θυμάμαι ότι σε είχα κάνει add κάποια στιγμή στο παρελθόν βέβαια.
Anyway, όποτε είναι να μου πεις να μπω στείλε vm ή pm.
Mar 05 2012 22:25
DoB → redqueen
[QUOTE](εκει με το κλαμα ελεγε σκυψε ρε αντε ρε Sanada ποναει το κουκλι...)[/QUOTE]Σκύψε ευλογημένε!:hihi2: Άντε μπας και δούμε άσπρη μέρα!
Εννοείται θα το δω μέχρι το τέλος... Φάγαμε το γάιδαρο! Πλάκα θα 'χει να δούμε καμιά Isanami Dark Lady Who Sends Everybody In Hell with an evil laugh (όλα τα περιμένω πια αλλά αυτό θα το γουστάρω). Πρέπει να είναι Ο Yuri, άσχετα τώρα τι θέλει να πιστεύει ο Saizou... Μπα μην ανησυχείς, στο anime τουλάχιστον δεν πρόκειται να τον καταφέρει η Isanami τον Saizou, αν και γουστάρω τις τρελές της προσπάθειες!
EDIT: To poll το βρήκα σε μια εικόνα στο youtube που έπαιζε το ending νομίζω από πίσω. Πρέπει να είναι true γιατί το σχέδιό τους ήταν ίδιο με του manga και φαινόταν original.
Mar 05 2012 22:24
Lord Leon → Warchief
[QUOTE]Έχω τελειώσει την πρώτη σεζόν του Shield και έχω σταματήσει εκεί. Μ'αρέσει όταν το βλέπω, αλλά κάτι με κάνει να βαριέμαι να βάλω το επόμενο επεισόδιο.
Δυστυχώς οι αυτοτελείς ιστορίες των επεισοδίων είναι αρκετά αδύναμες. [B]Οι κεντρικές ιστορίες των χαρακτήρων έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως και το μικρό arc με τον serial killer ας πούμε.[/B]
Υπάρχουν και κανά δύο προβλήματα με τους χαρακτήρες, και ο Vic πλασάρεται από τη σειρά πολύ πιο γαμάτος από ό,τι καταφέρνει να σε κάνει να πιστέψεις. Συνήθως, γιατί υπήρχαν και στιγμές που τους πίστεψα.
Επίσης νομίζω ότι αυτό που έκανε στον πιλότο ήταν αρκετά εκτός χαρακτήρα, και όχι μόνο επειδή τον έχω δει αφού το έκανε και αφού τον έχει στιγματίσει. Δε νομίζω ότι θα το χειρίζοταν έτσι το θέμα αν αυτό δε... συνέβαινε στον πιλότο.
Θα το συνεχίσω σίγουρα κάποια στιγμή επειδή παρά τα προβλήματά του έχει αρκετά καλές στιγμές, και διαβάζω ότι αργότερα γίνεται καλύτερο.[/QUOTE]
Mα για αυτό αξιζει μονο το shield. Το οτι οριοθετεί τους χαρακτήρες με τέτοιο τρόπο, που μέχρι το τέλος της σειράς όλοι θα έχουν συνεργαστει και όλοι θα έχουν φαγωθει με όλους, και θα έχει δωθεί με πολυ ρεαλιστικό τρόπο.
Και θέλει επίτηδες να δώσει βάρος στις αδυναμίες των χαρακτήρων. Οι imba χαρακτήρες, παίρνουν ελάχιστο χρόνο στη σειρά.
Mar 05 2012 22:23
redqueen → Napster
o plz αυτο το 4 το εχω πορωσει οσο δν παιρνει ακομα και τωρα my precious το λεω 100 το εχω παιξει μεχρι και τς διαλογους θα μαθω σε λιγο(αυτον τν κωλογερο)...το 3 ειναι on the road (αυτο το μαλλι του Virgil ολα τα λεφτα ) ...εχω πορωμα με αυτα τα οπλα και πολλα νευρα για την ημερομηνια του 5(Αντε)
οπου και καλο σπαθι + badass ειμαι μεσα ...παντως thanks....
Mar 05 2012 22:22
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Κι όχι δεν είμαι αναίσθητη. :P[/QUOTE]
Είδες τι ωραία που γυρίζουν οι ταμπέλες; :P
Τελοσπάντων, το θέμα είναι (για να το συνοψίσω) να βρίσκεις τρόπο να περνάς, και να παίρνεις το μύνημα, ανεξαρτήτως ποιον τρόπο θα χρησιμοποιήσεις.
Κάποια στιγμή που δεν θα μαι τόσο πτώμα θύμισε μου να σου πω ιστορίες με τον κολλητό μου, να τις θυμασαι μεχρι να πάθεις αλτζχαιμερ XD
Mar 05 2012 22:14
redqueen → DoB
ετσι ρε το RokuroxYukimura και εγω το περιμενω πς και πς.:kill4u::kill4u: Ειχα κατι ελπιδες με το σημερινο επ.αλλα ακομα τπτ ....(εκει με το κλαμα ελεγε σκυψε ρε αντε ρε Sanada ποναει το κουκλι...) δν θα εγκαταλειψω μεχρι το τελος (ελπιζω ουτε κι εσυ) ..για το Saizo-Yuri αλλη πικραμενη ιστορια...με την αλλη θα καταληξει και θα μας την αφησει και genderless την Yuri
καλα κι αυτο με το reputation poll ηταν ολα τα λεφτα ....
Mar 05 2012 21:57
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
Ναι...έχεις ένα δίκιο έτσι όπως το λες. Φυσικά και το τελευταίο παράδειγμα που έφερες το νιώθω πιο κοντά μου... xD Mπορώ να γίνω φορτική, όσο χαριτωμένα και να το κάνω οπότε απ'την άλλη καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα θέλει να μείνει μακρυά παρόλα αυτά, αν μου το έλεγε δε θα θύμωνα-θα το προτιμούσα.
Κι όχι δεν είμαι αναίσθητη. :P
Mar 05 2012 21:57
DoB → redqueen
Κι εγώ το δικό σου! Όλοι οι άλλοι έχουν εγκαταλείψει τις ελπίδες τους αλλά εμείς σταθερά! Άντε να βγει κανένα doujinishi Saizou x Yuri, Yukimura x Rokuro (master and faithful servant fetish FTW!) γιατί μας έχουν πεθάνει στο υποννοούμενο... Θέλω να δω action!!!:nbleed:
Mar 05 2012 21:47
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
Ασε και γω είμαι περίργο φρούτο με τις ώρες που μπαίνω. Αμα σε ξαναπετύχω θα σε πω.
Mar 05 2012 21:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed