Community Status Updates

Shikamaru → Emmanouela
εεε νταξει 1 εβδομαδα περιπου σου μεινε και τελειωσες,τι μαθηματα σου εχουν μεινει ακομη να δωσεις?

SirJim → Six Winged Angel
Κάνε edit την φήφο σου στο heal hurt, ο kamina έχει god mode, δεν healάρεται... :D

Emmanouela → Shikamaru
η εξεταστικη τελειωνει στις 12 του μηνα αλλα εχουμε κουλο προγραμμα...
(12 μερες ειναι...θα περασουν που θα παει! :P )

laraska → Franklin
ειναι μεγαλο , πραγματι .... αλλα μετα απο ενα σημειο θα ευχεσαι να μην τελειωνει ...
αν το δεις λιγο αργο αρχικα , μην επηρεαστεις .
θελει και το χρονο του αυτο // να μην το διαβασεις αν δεν εχεις απολυτη προσοχη σ'αυτο που διαβαζεις , γιατι δεν θα καταλαβεις κατι και θα το παρατησεις .// αυτο στηριζεται στις λεπτομερειες .

Franklin → laraska
Πωπω πακετο... Τελικα δεν το αρχισα ακομα το 20th century boys. Το ειδα ετσι μεγαλο και τρομαξα λιγο (κυριως μηπως κολλησω και με αυτο) . Αλλα μαλλον θα ξεκινησω μεσα στη βδομαδα.

Animefrick → louna22
βασικά το χαρτάκι που μου ήρθε ήταν απο κούριερ! αλλά το πακέτο δεν μου το έφεραν σπίτι, μόνο ηδοποίηση μου ήρθε ... θα πάω να το παραλάβω σύντομα...

laraska → Franklin
θα το τσεκαρω ...
δεν εχω γραψει κατι τελευταια εκει.
// τελικα την χασαμε οριστικα την εξεταστικη εμεις //

Franklin → laraska
Απο Γιάννενα? Μπαααα δεν εχω επικοινωνησει καθολου. Ας τελειωσει η ζορικη περιοδος και θα οργανωσουμε meeting παλι. Και για νεα να τσεκαρεις και το thread!

Dante80
→
Kyuubi
Καλημέρες. Σου αφαίρεσα την signature στο post σου καθώς ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια μεγέθους που επιτρέπονται στο site μας (467.52 KB flilesize O_o)
Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος...

animeotaku07 → yashamaru
ναι, κριμα που το ΚΗ3 θα βγει μονο για το PS3 >.> damn all.
αλλα μαλον θα το δω στο youtube [[τα cutscenes]]
^^ *sigh* αυτη την στιγμη προσπαθω να νικισω τον Xidbar on Expert mode sto KHII >l
ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ 1 MORE BAR ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΩΤΩΝΕΙ D<
..ill get him. that hoe.

Tenshi → Namida
hey!!
πολυ καλα ειμαι!!
εχει πεσει αρκετο διαβασμα λογο εξεταστικης!!
ερμμ το αλλαξα υστερα απο μυστικη απαιτηση των μοντ και επειδη ηταν τεραστιο και με επρηξε και ο Γιαννης να το αλλαξω εβαλα το ονομα μου στα γιαπωνεζικα!! ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα!! :P εσυ πως εισαι!?