Community Status Updates

Endless_sorrow → Erisadesu
Απο το Wolf's Rain. Στην μεση ειναι λιγο βαρετο σε καποια φαση αλλα αξιζει απιστευτα το τελος και η αρχη του..

Radagast → Nighteyes
Nice είδα άλλαξες και desktop wallpaper. ^^
Τσέκαρε και αυτό που είπα για mushishi releases αν θες.

Nighteyes
→
Kyuubi
Well..., εγώ και στα 80 πάλι μικρή θα νιώθω. (Φαντάζεσαι το forum με τους τωρινούς χρήστες, μετά από 40 χρόνια;:hahaha:)
Λες να το παίξουμε συγγενείς μήπως και μας κάνουν έκπτωση;:hahaha:

Emmanouela → Shikamaru
'νταξ'...αντεχω ακομα, αν και εχει αρχισει να μου την εχει ψιλο δινει... :fromabove: :P

Kyuubi
→
Nighteyes
ενα τμημα που ειδα οταν πήγα,οι ηλικίες τους ηταν 20-25 και εγω το ιδιο πιστευω κατα 99% αυτοι που θελουν να μάθουν ιαπωνικα ειναι ανιμε-μανγκα-φαν
λολ τωρα ειδα την ηλικια σου (νομιζα εισαι 40-φευγα) ακομη σε αυτην την ηλικια θεωρείσαι πιπινι!!!!
αν και ακομη φοιτητης,οι ηλικίες μας ειναι κοντα (ειμαι 27 ;) )
οταν ειναι να γραφτεις πες να παμε μαζί!

ichigo13 → samurai_pizza_dora
Όποτε μπορέσεις μπες μια msn γιατί άτι θέλ να σου πω :)

dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Έτσι πρέπει! Δεν νιώθεις αυτή τη στιγμή μία απέραντη ικανοποίηση? Όχι πες μου!! :P

dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Είμαι ο εκατοστός σου visitor!!!!!:thumbup:
Μεγάλη σου τιμή!!:P:P

Adventurer → MitHuNa
Κρατα τη διαθεση σου για οταν βρεθουμε :bleh: Μια χαρα ειμαι μωρε, ξεκινησα να διαβαζω λιγακι αλλα δεν μπορω να κρατηθω και ακομα βγαινω καθε μερα... μονο εσενα δεν εχω βρει αυτες τις μερες! Ευτυχως αυριο τελειωνει επιτελους η Βδομαδα Της Σιωπης σου (ξερεις, που δε θα βγαινεις απ'το σπιτι ουτε θα μπαινεις ιντερνετ για μια βδομαδα) και θα μπορω να σε παρω ενα τηλεφωνακι. Αντε γιατι μου εχει λειψει η παρουσια σου απο το ιντερνετ :)
Wait a minute...

Shikamaru → Hikari-sama
ακουστα την εχω την σειρα και πρεπει καποτε να την αρχισω αλλα δεν με πολυ εμπνεουν τετοιου ειδους anime αυτον τον καιρο τι αλλα anime βλεπεις?????

Shikamaru → Emmanouela
thanks την βρηκα στο deviantart και επειδη μου αρεσει ειπα να την βαλω,εγω εδω καθομαι και βλεπω το Renaissance μια animation ταινια γαλλικης παραγωγης....ολα τα λεφτα ειναι, εσυ τι λεει πως παει το διαβασμα......αντεχεις ή θα πεσεις ξερη:P!!!!????