Community Status Updates

yashamaru → animeotaku07
hehe και μενα μ αρεσει η σειρα kingom hearts, ειναι πολυ ομορφα φτιαγμενο παιχνιδι :)

Geutella → ZeLiGa
Οοο γεια σου ZeLiGa!!! Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, δεν είχα συνηδητοποίησει πόσο ενεργό μέλος είσαι και στην .aNiMe//GR, μπράβο, αν και στην anime-greek έχεις πολύ περισσότερα post, άντε μιας και σήμερα είναι τα γενέθλιά σου να σου ευχηθώ και εδώ να τα εκατοστήσεις να έχεις υγεία ευτυχία και ό,τι ονειρεύεσαι να γίνει πραγματικότητα.

GkLoc → endless_inspiration
Υay Another Berserk addict...
Ειναι η Βιβλος των Manga,απλως φοβερο....
Και μην μου θυμιζεις τον παλιοyaoi Griffith,δεν θυμαμαι σε ποιο σημειο εισαι ακριβως αλλα ειναι ο πιο μισητος χαρακτηρας μου...

Shikamaru → Emmanouela
ποτε περιπου τελειωνει ρε συ η εξεταστικη και χαλαρωνετε παλι??

Shikamaru → Hikari-sama
απο αυτα που βλεπεις μονο το Toradora εχω ακουστα τ'αλλα δεν τα ξερω,οταν ειπα ΄΄τετοιου ειδους''εννουσα οτι δεν πολυ βλεπω anime στυλ scool life και ετσι οχι ομως οτι δεν σκοπευω να ριξω και καμια ματια π.χ το Rozen Maiden σκοπευω να το δω στα σιγουρα αλλα τρελος fan δεν νομιζω να γινω,αυτον τον καιρο εγω βλεπω Michiko to Hatchin,Casshern Sins,Xam'd Lost Memories και μολις σημερα αρχισα το Hitman Reborn το τελευταιο αν και λιγο παιδικο λεω να το συνεχισω,ξερεις κανενα απο αυτα?

louna22 → Animefrick
Καρδούλα να τα περιμένεις στο σπίτι!Στα έχω στείλει με courier.
Κανονικά έπρεπε ήδη να στα έχουν φέρει.Τους τα έχω δώσει από την Δευτέρα!

Nighteyes
→
Kyuubi
1)33
2)16
3)---
Βρήκα και γι' αυτό τη λύση. Εξ αγχιστείας.:congrats:

Hikari-sama → Shikamaru
Όταν λες τέτοιου είδους ανιμε, τι ακριβώς ενωείς ? Γιατί αν πιστεύεις πως είναι κοριτσίστικο ή κατι τέτοιο, θα σουπω οτι έχεις άδικο
Τελευταία παρακολουθώ Shakugan no Shana, Zero no Tsukaima, Toradora και πού και πού κανένα επ από Spice and Wolf

ANM → Raven Princess
Συγγνώμη που πάλι άργησα να απαντήσω αλλά με το διάβασμα δεν έχω πια χρόνο για τον υπολογιστή.. Είμαι τεχνολογική κατεύθυνση και θέλω να περάσω στο πολυτεχνείο μηχανικός Η/Υ.. Κι εσύ τρίτη είσαι? Τι κατεύθυνση?

Kyuubi
→
Nighteyes
lol
ο ανθρωπος εχει 3 ηλικιες
1)αυτη που πραγματικα ειναι
2)αυτη που νιωθει
3)και αυτη που φαινεται ;)
συγγενεις ε;
πες μου πως εισαι να σου πω εαν μοιαζουμε; :P

Zoro → Radagast
Ρε καίδι πάλι εδώ είσαι?ασε τα φορουμιακά και διάβασε:hahaha:
(αλλιώς μπες μσν:try:)

Nighteyes → Radagast
Τις φιγούρες τις είχα με άλλο background, αλλά το άλλαξα με την εικόνα που μου έδωσες.(την είχα σε μικρότερη ανάλυση και την έψαχνα σε καλύτερη.thanks!)
Πάνω που πήρα μια απόφαση πας και με βάζεις πάλι σε δίλημμα.:if: